Ολα ξεκινησαν στην "αθωα" ηλικία που ημουν ακομη φοιτητης.. στην νυφη του Βορρα..
όπως καθε ευσυνηδειτος..φοιτητης ..ειπα κι εγω ν δουλεψω το καλοκαιρακι στην Χαλκιδικη..
με τα λιγα με τα πολλα.. με πηρανε σε ενα Ξενοδοχειο στην Χαλκιδικη για ολη την σαιζον.. απο Μαιο μεχρι Σεπτεμβριο..
Το ξενοδοχειο ηταν ιδιωτικο συγκροτημα που σημαινει μεν οτι ηταν μεγαλο.. αλλα δουλευε με αρκετα στενο φιλικο κυκλο για ολη τη σαιζον ως επι το πλειστον..
φυσικα υπηρχαν και οι τουριστες, και οι επισκεπτες του Παρ-Σαβ-Κου. που γινοταν χαμος και λιγοτερο τις καθημερινες.. αλλα η πληροτητα ηταν παντα ανω του 50-60% γαι εκεινη την εποχη.. μιλαμε για 90's..
Ως σχετικα ιδιωτικο-απομερο συγκροτημα.. ηταν φυσικο να αναπτυσσονται σχεσεις μεταξυ του προσωπικου.. Σερβιτοροι..μπαρμεν...ρεσεψιονιστ.. μιας και αυτα τ αποστα επανδρωναν κυριως εποχιακοι φοιτητες.. η νεαρα ατομα στην τελικη..
γαι να μην μακρυγορω, καποια μερα εκει που ηρθαν στο δωματιο μας εγω κι ενας φιλος μου μεναμε μαζι.. 2 ρεσεψιονιστ.. για να κοιμηθουμε.. μιας και για παιχνιδια πηγαιναμε συνηθως βραδυ παραλια για να μην δινουμε στοχο στους ενοικους..
πως σπαει το ποδι του κι ενα πρωι ερχεται να μας φωναξει το αφεντικο..γιατι ειχε ερθει ενα γκρουπ και επρεπε να ετοιμασουμε πιο νωρις πρωινα, και μεσα στον υπνο μας ασυναισθητα σηκωθηκε να ανοιξει μια κοπελα.. και...
μας βλεπει ο τυπος και τους 4 στο δωματιο σε μια φαση να σηκονομαστε μολις..δεν ειπε τιποτα.. μας ειπε ετοιμαστειετε να κατεβειτε.. και ως εδω ολα καλα.. με την αναμενομενη αμηχανια αρχικα.. γελοιο μετα απο μερους μας μεταξυ μας.. μαις και ο τυποσ ηταν 45-50? και η οψη του οταν ανοιξε την πορτα η κοπελα και μας ειδε και τους 4..ηταν..ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!!1 ΧΑΧΑΧ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
α ρε τι θυμηθηκα.. δοξες μεγαλες!!
τελος παντων το ολο σκηνικο εισαγωγη κολλαει στο οτι φυσικα εκεινος το μετεφερε στους κολλητους του.. οικογενειες.. και μας πικαρανε οι αντρες.. προφανως απο ζηλο.. να μαθουν.. καλα ρε κανατε παρτουζες πανωσ το δωματιο κι ετσι.. ελα ομως που υπηρχε και μια χωρισμενη παντρεμενη.. που εμ αυτο ως αφορμη αρχισε να γιενται πιο οικεια..και διαχυτικη μαζι μου.. βεβαια ειχε και παιδια..αλλα καποια στιγμη που ειχε στειλει τα παιδια παραλια με φιλικο ζευγαρι .. εκανε παραγγελια room service..
πηγαινω.. χτυπαω την πορτα μου ανοιγει..με το babydoll διαφανο που δεν εκρυβε τπτ..και μου λεει αφησε τα εκεισ το τραπεζι... εγω ξεροκαταπια..γιατι το θεαμα παροτι ηταν κοντα στα 35+ ειχε πολυ ωραιο σωμα.. μου λεει δεν θελεις να κατσεις μαζι μου παρεα λιγο..?
ψαρωσα..και με την μια μου την πεφτει!!
το τι εγινε.. το ελα να δεις.. χαμος κυριου..και ολα αυτα ενω δουλευα!!
καποια στιγμη με αναζητα ο φιλος μου στο κινητο και μου λεειπ ου εισια ρε μαλακα..σε ψαχνει το αφεντικο!.. με καλυψε αλλα εφυγα αρον αρον.. αφου ομως ειχε ηδη σιροπιαστει το γλυκο!!
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
επιστρεφω στο ποστο μου και μου ολα καλα.. μου λεει καποια στιμγη που ειμασταν πιο χαλαρα.. τι εκανες ρε μαλακα την γαμησες? του λεω το εριστατικο και μου λεει καλα εκανες.. φυσικα !!
ετσι ξεκινησε ενα παιχνιδι.. που ειχε αρκετα μεγαλη ποικιλια μιας και στο παιχνιδι μπηκε και η παντρεμενη.. με οποιες δυσκολιες βεβαια λογω παιδιων..
καποια στιγμη αμθαινω οτι θα ερθει και η αδερφη της..2-3 χρονια πιο μεγαλη.. γιατι αποτα 3 παιδια που ειχε μαζι της το 1 ηταν της αδερφης της!
Η αδερφη της μουναρα!! ακομη πιο ομορφη!!
ι εδω αρχιζουν τα ομορφα.. η μεγαλη αδερφη ηξερα οτι πηδιομουν με την μικρη.. και ενιοτε με πικαρε..
ωσπου καποια στιμγη που ειμασταν μονοι μου την επεσε στην ψυχρα και εγω φυσικα αλλο που δεν ηθελα την
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
χωρις να το ξερει η μικρη!!
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
το ολο σξκηνικο συνεχιστηκε και οταν επεστρεψα θεσσαλονικη.. απο οπου και ηταν οι κυριες..μενανε και μαζι γιατι και η δευτερη ηταν χωρισμενη.. οποτε.. κατεληξα να εχω παραλληλη σχεση με 2 αδερφες χωρισμενες με παιδια!! που η μια ηξερε η αλλη οχι!!
καλη φαση,... περασα τελεια.. εμπειρια ζωης .. εμαθα πολλα..και περασα υπεροχα.. το ολο σκηνικο διηρκεσε κοντα στο 1 χρονο.. ειχα πελον οικειοτητα και εμπαινα και στο σπιτι τους. ..
ο λογος που τελειωσε αρον αρον και εχασα και καθε επαφη.. ηταν οτι καποια στιγμη.. παιζοντας με τα παιδια..
ολοι μαζι με φωναζει το ενα μπαμπα!!!
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
κι εκει
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
σαν να μου εδωσε καποιος μια κλωτσια και επεσα απο τον 4ο που εμεναν!!
συνηδητοπποιησα οτι το φιλαρακι μου με το οποιο κρατησαμε επαφη απο τοτε που δουλευαμε μαζι.. ειχε δικιο.. μαλακα μου ελεγε.. προσεχε εινια χωρισμενη με παιδια ..μην καταληξεις μπαμπας!!
και ποσο δικιο ειχε!!
ξηγημενες και οι δυο.. πολυ καλες.. δεν μου εδωσαν ποτε αφορμη..αυτο πρεπει να τοπ ω.. ηξεραν βεβαια και λογω εμεπιριας ενδεχομενως πως να με παιξουν..ισως αι να ξερανε και οι δυο και εγω να ειχα την εντυπωση οτι ηξερε μονο η μια..
αλλα.. το σοκ με το παιδακι.. με προσγειωσε ανωμαλα!!
Εκτοτε φυσικα και εχω κι αλλες εμπειριες.. εκτος του λαδωαμτος που το αρχισα ως σπορ σχετικα προσφατα.. επειδη μου αρεσει το μασαζ.. που ομως εκ φυσεως περιεχει κατι ερωτικο και προεκψε τυχαια.. και εκ τοτε μπηκα στο τρυπακι και οπως ολοι μας το καθιερωσα.. και πιο επαγγελματικο..και οχι μονο το ερασιτεχνικο που δεν ξερεις αν σου κατσει..
συνεχιζω τα παιχνιδια μου με παντρεμενες.. αλλα εχοντας παρει πλεον το μαθημα μου..
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ: περνας καλα.. πηδας καλα.. και ως εκει!! μακρια και αγαπημενοι!! οχι πολλα πολλαα!!