Νέα

Εμπειριες με Παντρεμενες.. ας μαθουμε απο την εμπειρια μας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redduck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Μιας και εχω χρονο σημερα.. δουλεια δεν εχω μεχρι το βραδυ ..ψιλοσκοτωσα τοον χρονο μου στο φιλο μας το googlakia.. και σε ολους τα παρεμφερει εκπαιδευτικού υλικού φυλλομετρητες.. δεδομενης της απραγιας μου.. και του ακυρου που εφαγα για σημερα σε ενα ραντεβου μου με παντρεμενη.. ειπα ας ανοιξω ενα θεμα κι εγω..
Μιλωντας γενικα.. και ειδικα.. με σκοπο να καταγραψουμε εμπειριες μας.. χωρις ομως να θιξουμε καταστασεις και προσωπα.. τωρα αν τυγχναει καποια να το διαβασει και να καταλαβει οτι αναφερετε στην ιδια.. ασ μυδιασει με πονηρια.. :dancing: :dancing: μιας και δεν εχουμε σκοπο να εκθεσουμε κανενα.. απλα να δουμε τις τασεις και να καταγραψουμε εμπειριες που μπορει να οφελησουν καποιον..καποιους σε αντιστοιχες περιπτωσεις.. η εστω να περασουμε ευχαριστα τον χρονο μας..
λοιπον.. και μιας και το ξεκινησα.. ας κανω και την πρωτη εγγραφη..
Δεν γραφω ολες τις εμπειριες μου για ευνοητους λογους.. μαις και σκοπος δεν ειναι να μονοπωλησω το θεμα..

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Ολα ξεκινησαν στην "αθωα" ηλικία που ημουν ακομη φοιτητης.. στην νυφη του Βορρα..
όπως καθε ευσυνηδειτος..φοιτητης ..ειπα κι εγω ν δουλεψω το καλοκαιρακι στην Χαλκιδικη..
με τα λιγα με τα πολλα.. με πηρανε σε ενα Ξενοδοχειο στην Χαλκιδικη για ολη την σαιζον.. απο Μαιο μεχρι Σεπτεμβριο..
Το ξενοδοχειο ηταν ιδιωτικο συγκροτημα που σημαινει μεν οτι ηταν μεγαλο.. αλλα δουλευε με αρκετα στενο φιλικο κυκλο για ολη τη σαιζον ως επι το πλειστον..
φυσικα υπηρχαν και οι τουριστες, και οι επισκεπτες του Παρ-Σαβ-Κου. που γινοταν χαμος και λιγοτερο τις καθημερινες.. αλλα η πληροτητα ηταν παντα ανω του 50-60% γαι εκεινη την εποχη.. μιλαμε για 90's..
Ως σχετικα ιδιωτικο-απομερο συγκροτημα.. ηταν φυσικο να αναπτυσσονται σχεσεις μεταξυ του προσωπικου.. Σερβιτοροι..μπαρμεν...ρεσεψιονιστ.. μιας και αυτα τ αποστα επανδρωναν κυριως εποχιακοι φοιτητες.. η νεαρα ατομα στην τελικη..
γαι να μην μακρυγορω, καποια μερα εκει που ηρθαν στο δωματιο μας εγω κι ενας φιλος μου μεναμε μαζι.. 2 ρεσεψιονιστ.. για να κοιμηθουμε.. μιας και για παιχνιδια πηγαιναμε συνηθως βραδυ παραλια για να μην δινουμε στοχο στους ενοικους..
πως σπαει το ποδι του κι ενα πρωι ερχεται να μας φωναξει το αφεντικο..γιατι ειχε ερθει ενα γκρουπ και επρεπε να ετοιμασουμε πιο νωρις πρωινα, και μεσα στον υπνο μας ασυναισθητα σηκωθηκε να ανοιξει μια κοπελα.. και...
μας βλεπει ο τυπος και τους 4 στο δωματιο σε μια φαση να σηκονομαστε μολις..δεν ειπε τιποτα.. μας ειπε ετοιμαστειετε να κατεβειτε.. και ως εδω ολα καλα.. με την αναμενομενη αμηχανια αρχικα.. γελοιο μετα απο μερους μας μεταξυ μας.. μαις και ο τυποσ ηταν 45-50? και η οψη του οταν ανοιξε την πορτα η κοπελα και μας ειδε και τους 4..ηταν..ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!!1 ΧΑΧΑΧ  :rockon: :rockon:α ρε τι θυμηθηκα.. δοξες μεγαλες!!
τελος παντων το ολο σκηνικο εισαγωγη κολλαει στο οτι φυσικα εκεινος το μετεφερε στους κολλητους του.. οικογενειες.. και μας πικαρανε οι αντρες.. προφανως απο ζηλο.. να μαθουν.. καλα ρε κανατε παρτουζες πανωσ το δωματιο κι ετσι.. ελα ομως που υπηρχε και μια χωρισμενη παντρεμενη.. που εμ αυτο ως αφορμη αρχισε να γιενται πιο οικεια..και διαχυτικη μαζι μου.. βεβαια ειχε και παιδια..αλλα καποια στιγμη που ειχε στειλει τα παιδια παραλια με φιλικο ζευγαρι .. εκανε παραγγελια room service..
πηγαινω.. χτυπαω την πορτα μου ανοιγει..με το babydoll διαφανο που δεν εκρυβε τπτ..και μου λεει αφησε τα εκεισ το τραπεζι... εγω ξεροκαταπια..γιατι το θεαμα παροτι ηταν κοντα στα 35+ ειχε πολυ ωραιο σωμα.. μου λεει δεν θελεις να κατσεις μαζι μου παρεα λιγο..?
ψαρωσα..και με την μια μου την πεφτει!!
το τι εγινε.. το ελα να δεις.. χαμος κυριου..και ολα αυτα ενω δουλευα!!
καποια στιγμη με αναζητα ο φιλος μου στο κινητο και μου λεειπ ου εισια ρε μαλακα..σε ψαχνει το αφεντικο!.. με καλυψε αλλα εφυγα αρον αρον.. αφου ομως ειχε ηδη σιροπιαστει το γλυκο!! :fuck2: :pipa2:
επιστρεφω στο ποστο μου και μου ολα καλα.. μου λεει καποια στιμγη που ειμασταν πιο χαλαρα.. τι εκανες ρε μαλακα την γαμησες? του λεω το εριστατικο και μου λεει καλα εκανες.. φυσικα !!
ετσι ξεκινησε ενα παιχνιδι.. που ειχε αρκετα μεγαλη ποικιλια μιας και στο παιχνιδι μπηκε και η παντρεμενη.. με οποιες δυσκολιες βεβαια λογω παιδιων..
καποια στιγμη αμθαινω οτι θα ερθει και η αδερφη της..2-3 χρονια πιο μεγαλη.. γιατι αποτα 3 παιδια που ειχε μαζι της το 1 ηταν της αδερφης της!
Η αδερφη της μουναρα!! ακομη πιο ομορφη!!
ι εδω αρχιζουν τα ομορφα.. η μεγαλη αδερφη ηξερα οτι πηδιομουν με την μικρη.. και ενιοτε με πικαρε..
ωσπου καποια στιμγη που ειμασταν μονοι μου την επεσε στην ψυχρα και εγω φυσικα αλλο που δεν ηθελα την  :knockinb: :knockinb: χωρις να το ξερει η μικρη!! :dancing: :dancing:
το ολο σξκηνικο συνεχιστηκε και οταν επεστρεψα θεσσαλονικη.. απο οπου και ηταν οι κυριες..μενανε και μαζι γιατι και η δευτερη ηταν χωρισμενη.. οποτε.. κατεληξα να εχω παραλληλη σχεση με 2 αδερφες χωρισμενες με παιδια!! που η μια ηξερε η αλλη οχι!!
καλη φαση,... περασα τελεια.. εμπειρια ζωης .. εμαθα πολλα..και περασα υπεροχα.. το ολο σκηνικο διηρκεσε κοντα στο 1 χρονο.. ειχα πελον οικειοτητα και εμπαινα και στο σπιτι τους. ..
ο λογος που τελειωσε αρον αρον και εχασα και καθε επαφη.. ηταν οτι καποια στιγμη.. παιζοντας με τα παιδια..
ολοι μαζι με φωναζει το ενα μπαμπα!!! :idiot: :idiot: κι εκει  :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: σαν να μου εδωσε καποιος μια κλωτσια και επεσα απο τον 4ο που εμεναν!!
συνηδητοπποιησα οτι το φιλαρακι μου με το οποιο κρατησαμε επαφη απο τοτε που δουλευαμε μαζι.. ειχε δικιο.. μαλακα μου ελεγε.. προσεχε εινια χωρισμενη με παιδια ..μην καταληξεις μπαμπας!!
και ποσο δικιο ειχε!!
ξηγημενες και οι δυο.. πολυ καλες.. δεν μου εδωσαν ποτε αφορμη..αυτο πρεπει να τοπ ω.. ηξεραν βεβαια και λογω εμεπιριας ενδεχομενως πως να με παιξουν..ισως αι να ξερανε και οι δυο και εγω να ειχα την εντυπωση οτι ηξερε μονο η μια..
αλλα.. το σοκ με το παιδακι.. με προσγειωσε ανωμαλα!!

Εκτοτε φυσικα και εχω κι αλλες εμπειριες.. εκτος του λαδωαμτος που το αρχισα ως σπορ σχετικα προσφατα.. επειδη μου αρεσει το μασαζ.. που ομως εκ φυσεως περιεχει κατι ερωτικο και προεκψε τυχαια.. και εκ τοτε μπηκα στο τρυπακι και οπως ολοι μας το καθιερωσα.. και πιο επαγγελματικο..και οχι μονο το ερασιτεχνικο που δεν ξερεις αν σου κατσει..
συνεχιζω τα παιχνιδια μου με παντρεμενες.. αλλα εχοντας παρει πλεον το μαθημα μου..
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ: περνας καλα.. πηδας καλα.. και ως εκει!! μακρια και αγαπημενοι!! οχι πολλα πολλαα!!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
ουτε εγω γραφω αν ειναι ετσι :)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ωραια ιστορια τυπε.Μια λεπτομερεια μονο,στον τιτλο γραψε ιστοριες με χωρισμενες και οχι ιστοριες με παντρεμενες.Αλλιως αν θελεις αλλαξε την ιστορια.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
έτσι όπως είναι γραμμένο το θέμα και η αφήγηση πρέπει να μπει στις ερωτικές ιστορίες και όχι στην γενική συζήτηση (ή έστω σεξ γενικά).

δεν βλέπω να γίνεται καμμία συζήτηση παρά μόνον  :jerking:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Πριν απο καμιά 15αριά χρόνια, ζούσα στη Νέα Υόρκη και βιοποριζόμουν ως ζωγράφος. Είχα γνωρίσει μια μουνάρα στα 20 φεύγα της, παντρεμένη με έναν τρόμπα χετζ-φαντά, καμιά εικοσαριά χρόνια μεγαλύτερό της. Για λόγους ανωνυμίας ας πούμε ότι τους έλεγαν Έμιλυ και Στίβεν.

Την Αιμιλία την είχα γνωρίσει  σε μια έκθεσή μου, σούξου μούξου σουμουνουμουνού το'να τ'αλλο κλπ, μου πρότεινε να της κάνω το πορτραίτο και ήρθε την επομενη εβδομαδα στο ατελιε μου και με τα πολλά άρχισα να της χώνω την πινελόβουρτσα σε τακτική βάση λίγο πιο ύστερα. Απογοητευμένο το κορίτσι από το γάμο της με τον αδίστακτο καρχαρία, που δεν τον παντρεύτηκε και για τα λεφτά του γιατί η ίδια είχε τεράστια προσωπική περιουσία. Δεν μου εξηγησε ποτέ τους λόγους του γάμου, κάποιο ανίερο μυστικό επλανάτο στην ατμόσφαιρα και δεν απαντήθηκε ποτέ.

Μετά από ένα εξάμηνο μουνοξεκωλιάσματος-ξεκωλομουνιάσματος, μια Τρίτη πρωί κατά το μεσημεράκι όπως ζωγράφιζα στο λοφτάκι μου, χτύπησε το κουδούνι και ω της εκπλήξεως βλέπω από την κάμερα της εισόδου ότι ήταν ο άντρας της. Το επεξεργάστηκα αρκετά και μετά από λίγα δευτερόλεπτα του άνοιξα και ανέβηκε. Για να μην τα πολυλογώ, μπήκε αμέσως στο ψητό, αφού πρώτα με καλησπέρισε και ζήτησε συγγνώμη για το προχωρημένο της ώρας: μου αποκάλυψε ότι τα ήξερε όλα και μου πρότεινε εν ψυχρώ στην ψύχρα κάτι το αδιανόητο. Να δολοφονήσω τη γυναίκα του με αντάλλαγμα μισό εκατομμύριο...

Εγώ του πέταξα την κατουρημένη πατσαβούρα που σκούπιζα τα πινέλα και εξερράγην και εξεμάνην "Χάου ντέαρ γιου σερ?! Γιου άρ γκροσς!" αυτός όμως αντέτεινε ότι δεν με έπαιρνε να κάνω και πολλά γιατί είχε κάνει έρευνα και ήξερε ότι παλιά που ζούσα στη Φλόριντα και έκανα τον ζιγκολό είχα αποσπάσει από πλούσια κυρία μεγάλο ποσό με την πρόφαση της επένδυσης και είχα εγκαταλείψει άρον άρον την πολιτεία. Οι αντιστάσεις μου άρχισαν να κάμπτονται και τελικά είπα το ναι, αλλά κάτι άλλο ουλτιμάτελυ είχα στο μυαλό μου.

Το επόμενο μεσημέρι μου έφερε τα μισά χρήματα μπροστά, και το οργανώσαμε για το ίδιο βράδυ όπου και τελικά εγώ δεν πήγα να το κάνω ο ίδιος αλλά έστειλα άλλον στη θέση μου τον οποίο σκότωσε η Αιμιλία σε αυτοάμυνα και μετά από πολύ νταβαντούρι και έρευνες ο άντρας της κατέληξε στη φυλακή για κονσπίρασυ του μέρντερ (ηχογραφημένες συζητήσεις, βιντεοκασέτες, dvd, bluray κλπ). Εγώ λίγο μετά έφυγα από τις ΗΠΑ και η Έμιλυ έγινε -από ότι έμαθα αργότερα- ηθοποιός (αφού πρώτα άλλαξε το όνομά της).

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Για αφηγηση πιθανον να εννοουσε κι οχι για συζητηση........

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πριν απο καμιά 15αριά χρόνια, ζούσα στη Νέα Υόρκη...

...Εγώ λίγο μετά έφυγα από τις ΗΠΑ και η Έμιλυ έγινε -από ότι έμαθα αργότερα- ηθοποιός (αφού πρώτα άλλαξε το όνομά της).

Τι σας έλεγα?

Ήθελε λίγο περισσότερη έμφαση στο σεξ though.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πριν απο καμιά 15αριά χρόνια, ζούσα στη Νέα Υόρκη και βιοποριζόμουν ως ζωγράφος. Είχα γνωρίσει μια μουνάρα στα 20 φεύγα της, παντρεμένη με έναν τρόμπα χετζ-φαντά, καμιά εικοσαριά χρόνια μεγαλύτερό της. Για λόγους ανωνυμίας ας πούμε ότι τους έλεγαν Έμιλυ και Στίβεν.

Την Αιμιλία την είχα γνωρίσει  σε μια έκθεσή μου, σούξου μούξου σουμουνουμουνού το'να τ'αλλο κλπ, μου πρότεινε να της κάνω το πορτραίτο και ήρθε την επομενη εβδομαδα στο ατελιε μου και με τα πολλά άρχισα να της χώνω την πινελόβουρτσα σε τακτική βάση λίγο πιο ύστερα. Απογοητευμένο το κορίτσι από το γάμο της με τον αδίστακτο καρχαρία, που δεν τον παντρεύτηκε και για τα λεφτά του γιατί η ίδια είχε τεράστια προσωπική περιουσία. Δεν μου εξηγησε ποτέ τους λόγους του γάμου, κάποιο ανίερο μυστικό επλανάτο στην ατμόσφαιρα και δεν απαντήθηκε ποτέ.

Μετά από ένα εξάμηνο μουνοξεκωλιάσματος-ξεκωλομουνιάσματος, μια Τρίτη πρωί κατά το μεσημεράκι όπως ζωγράφιζα στο λοφτάκι μου, χτύπησε το κουδούνι και ω της εκπλήξεως βλέπω από την κάμερα της εισόδου ότι ήταν ο άντρας της. Το επεξεργάστηκα αρκετά και μετά από λίγα δευτερόλεπτα του άνοιξα και ανέβηκε. Για να μην τα πολυλογώ, μπήκε αμέσως στο ψητό, αφού πρώτα με καλησπέρισε και ζήτησε συγγνώμη για το προχωρημένο της ώρας: μου αποκάλυψε ότι τα ήξερε όλα και μου πρότεινε εν ψυχρώ στην ψύχρα κάτι το αδιανόητο. Να δολοφονήσω τη γυναίκα του με αντάλλαγμα μισό εκατομμύριο...

Εγώ του πέταξα την κατουρημένη πατσαβούρα που σκούπιζα τα πινέλα και εξερράγην και εξεμάνην "Χάου ντέαρ γιου σερ?! Γιου άρ γκροσς!" αυτός όμως αντέτεινε ότι δεν με έπαιρνε να κάνω και πολλά γιατί είχε κάνει έρευνα και ήξερε ότι παλιά που ζούσα στη Φλόριντα και έκανα τον ζιγκολό είχα αποσπάσει από πλούσια κυρία μεγάλο ποσό με την πρόφαση της επένδυσης και είχα εγκαταλείψει άρον άρον την πολιτεία. Οι αντιστάσεις μου άρχισαν να κάμπτονται και τελικά είπα το ναι, αλλά κάτι άλλο ουλτιμάτελυ είχα στο μυαλό μου.

Το επόμενο μεσημέρι μου έφερε τα μισά χρήματα μπροστά, και το οργανώσαμε για το ίδιο βράδυ όπου και τελικά εγώ δεν πήγα να το κάνω ο ίδιος αλλά έστειλα άλλον στη θέση μου τον οποίο σκότωσε η Αιμιλία σε αυτοάμυνα και μετά από πολύ νταβαντούρι και έρευνες ο άντρας της κατέληξε στη φυλακή για κονσπίρασυ του μέρντερ (ηχογραφημένες συζητήσεις, βιντεοκασέτες, dvd, bluray κλπ). Εγώ λίγο μετά έφυγα από τις ΗΠΑ και η Έμιλυ έγινε -από ότι έμαθα αργότερα- ηθοποιός (αφού πρώτα άλλαξε το όνομά της).

μήπως κάνεις κάποιο λάθος;
μήπως σε καθάρισε ο σύζυγος και δεν το θυμάσαι...;;;

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
μήπως κάνεις κάποιο λάθος;
μήπως σε καθάρισε ο σύζυγος και δεν το θυμάσαι...;;;
Από αυτήν την υπόθεση βγήκα σώος και με τα 250 στη βαλίτσα
Λίγα χρόνια νωρίτερα όμως μου είχε τύχει μια αντίστοιχη ιστορία - δεν θα πω σε ποια πολιτεία- συζυγικής απιστίας και φόνου, όπου αφού σκοτώσαμε τον Έλληνα μετανάστη σύζυγο (που είχε βενζινάδικο και με είχε προσλάβει στην αρχή για να του ζωγραφίσω ρεκλάμες) και καθαρίσαμε και με ανακρίσεις κλπ, στο τέλος τρακάραμε με το αμάξι και σκοτωθήκαμε κι εγώ και η μοιχαλίδα

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Από αυτήν την υπόθεση βγήκα σώος και με τα 250 στη βαλίτσα
Λίγα χρόνια νωρίτερα όμως μου είχε τύχει μια αντίστοιχη ιστορία - δεν θα πω σε ποια πολιτεία- συζυγικής απιστίας και φόνου, όπου αφού σκοτώσαμε τον Έλληνα μετανάστη σύζυγο (που είχε βενζινάδικο και με είχε προσλάβει στην αρχή για να του ζωγραφίσω ρεκλάμες) και καθαρίσαμε και με ανακρίσεις κλπ, στο τέλος τρακάραμε με το αμάξι και σκοτωθήκαμε κι εγώ και η μοιχαλίδα
:think:
βοήθεια κοινού υπάρχει;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πριν απο καμιά 15αριά χρόνια, νεο παλικαρι 47 χρονων τοτε ,ζούσα στην Αθηνα και βιοποριζόμουν ως φαρμακευτικος αντιπροσωπος. Είχα γνωρίσει μια μουνάρα προισταμενη νοσηλευτρια στο λαικο στα 40 φεύγα της, παντρεμένη με έναν τρόμπα γιατρο καμιά εικοσαριά χρόνια μεγαλύτερό της. Για λόγους ανωνυμίας ας πούμε ότι τους έλεγαν αννα και μανωλη.

Την Αννα την είχα γνωρίσει  σε μια κοπη πιτας για την κλινικη της, σούξου μούξου σουμουνουμουνού το'να τ'αλλο κλπ, μου πρότεινε να της κάνω δωρο ενα τριημερο με τις φιλες της απο την κλινικη στο Πηλιο με ανταλλαγμα να βαζει το φασον που λανσαριζα τοτε στο τμημα της που ηταν διευθυντης ο μαλακοκαυλης ο συζυγος της..... ανταποκριθηκα θετικα και με τα πολλά άρχισα να της τον χώνω σε τακτική βάση . Απογοητευμένο το κορίτσι από το γάμο της με τον αδίστακτο καρχαρία, που τον παντρεύτηκε  για τα λεφτά του γιατί η ίδια ουτε δευτερο στριγκ δεν ειχε να παρει....Δεν μου εξηγησε ποτέ τους λόγους του γάμου, κάποιο ανίερο μυστικό επλανάτο στην ατμόσφαιρα και δεν απαντήθηκε ποτέ.

Μετά από ένα εξάμηνο μουνοξεκωλιάσματος-ξεκωλομουνιάσματος, μια Τρίτη πρωί κατά το μεσημεράκι όπως εμπαινα στην κλινικη βλέπω  ότι ο άντρας της μιλουσε με τον αντιπροσωπο ανταγωνιστριας εταιρειας. Το επεξεργάστηκα αρκετά και μετά από λίγα δευτερόλεπτα του μιλησα. Για να μην τα πολυλογώ, μπήκε αμέσως στο ψητό, αφού πρώτα με καλησπέρισε και  μου αποκάλυψε ότι τα ήξερε όλα και μου πρότεινε εν ψυχρώ στην ψύχρα κάτι το αδιανόητο. Να τον παω τριημερο στο πηλιο με την συζυγο και να ρθω και γω μαζι και να τους πηδηξω και τους δυο

Εγώ  εξερράγην και εξεμάνην "Χάου ντέαρ γιου σερ?! " αυτός όμως αντέτεινε ότι δεν με έπαιρνε να κάνω και πολλά γιατί είχε κάνει έρευνα και ήξερε ότι παλιά που ζούσα στη Λαρισα και έκανα τον ζιγκολό είχα αποσπάσει από πλούσια κυρία μεγάλο ποσό με την πρόφαση της επένδυσης και είχα εγκαταλείψει άρον άρον την πολη. Οι αντιστάσεις μου άρχισαν να κάμπτονται και τελικά είπα το ναι, αλλά κάτι άλλο ουλτιμάτελυ είχα στο μυαλό μου.

Το επόμενο ΣΚ οργανώσαμε την παρτουζα όπου και τελικά εγώ δεν πήγα να το κάνω ο ίδιος αλλά έστειλα άλλον στη θέση μου τον κωστα27 τον οποίο σκότωσε η Αννα ποτιζοντας τον με δεκα σιαλις και μετά από πολύ νταβαντούρι και έρευνες ο άντρας της κατέληξε στη φυλακή για κονσπίρασυ του μέρντερ (ηχογραφημένες συζητήσεις, βιντεοκασέτες, dvd, bluray κλπ). Εγώ λίγο μετά έφυγα και ξαναγυρισα στα ορεινα της ελασσονας να βοσσκω προβατα και η ΑΝΝΑ έγινε -από ότι έμαθα αργότερα- βουλευτης στο ελληνικο κοινοβουλιο(αφού πρώτα άλλαξε το όνομά της σε ΗΛιας Κασιδιαρης).

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εποχιακός υπάλληλος (φοιτητής) με κινητό στα 90's...Μήπως είχες δορυφορικό αλά Γκόρντον Γκέκο και τα μπερδεύεις, τύπε μου;  :think: :think:

Έλα μωρέ... εδώ πήρε τις αδερφές και όλο τους το σόϊ επειδή μάθανε ότι κάνει παρτούζες, στο κινητό στα 90ς κόλλησες;

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Την πρωτη παντρεμενη που γαμησα ημουν 25 χρονων φανταρος(μεχρι τοτε μας ειχε φαει η καψουρα) δεν χρειαστηκε καν να την γνωρισω και να την ριξω.Ειχα φιλο κολλητο που ειχε μαγαζι sex shop στην γειτονια μου.Μια ωριμη κυρια(40βαλε τοτε η ηλικια της) επαιρνε τηλεφωνο στο μαγαζι και ζητουσε τον Γιαννη τον υδραυλικο.Ο κολλητος μου ευγενικα της εξηγουσε οτι δεν υπηρχε Γιαννης υδραυλικος.Αυτη ομως συνεχιζε το βιολι της,ωσπου μια μερα που ειχα αδεια και περασα απο το μαγαζι να τον δω,και εκεινη την ωρα χτυπησε το τηλεφωνο.Ηταν η κυρια και εψαχνε τον Γιαννη παλι.Ο κολλητος σκεφτηκε αφου ειχα το ιδιο ονομα να μου δωσει το τηλεφωνο να της μιλησω,περισσοτερο για τον χαβαλε.Ελα που η κυρια ψαχνοτανε και κλεισαμε στο αψε σβησε ραντεβου να γνωριστουμε.Συνεπεστατη η κυρια ηρθε στο ραντεβου,γνωριστηκαμε και σε 2 μερες βρισκομασταν σε γνωστο πορνοξενοδοχειο της πολης(θεσσαλονικη) και απο εκεινη την ημερα εβγαλα το στρατιωτικο,λεγοντας τον Δεσποτη Παναγιωτη.Η κυρια ειχε αστειρευτες ορμες και ο συζυγος δουλευε σαν κοκκορακι,οποτε δεν μπορουσε να οργωσει το χωραφι οπως επρεπε.Τι ξενοδοχεια,τι στο πατρικο μου,τι στην αποθηκη κατω απο το σπιτι με τους γονεις μεσα στο σπιτι και την κυρια να φωναζει,με ξεζουμισε στην κυριολεξια.
Οταν τελειωσα το στρατιωτικο μετα απο καποιους μηνες,την ψιλοβαρεθηκα,και την πασσαρα σε φιλο που δεν ειχε απολυθει ακομα και τον εδερνε η αγαμια.Συνεπεστατη η κυρια,εννοειται πως δεν ειπε οχι.Η πλακα ειναι μετα απο καποιο διαστημα που δεν ασχολουμουν μαζι της αλλο,πηγα στον φιλο που δεν τελειωσε ακομα το στρατιωτικο και τον ειπα να βγουμε εξω.Φιλε,μου λεει δεν μπορω,εχω ραντεβου με την κυρια.Αμεσως μου περασε απο το μυαλο και του προτεινα να την παρτουζωσουμε.Και τι εκανε ο φιλος?.Στην αρχη αρνηθηκε γιατι ειπε οτι η κυρια δεν θα δεχοτανε.Τον πηρα με το ζορι στο αυτοκινητο μου,πηγαμε πηραμε την κυρια,βγηκαμε εξω απο την πολη σε κατι χωραφια,και εκει πηρα μερος και στην πρωτη μου παρτουζα.Η κυρια δεν καταλαβαινε τιποτα,δουλευε ολες τις τρυπες της,φωναζε,επιανε πουτσες,δοκιμασε ολες τις στασεις,μας ξεζουμισε στην κυριολεξια.Αυτο ηταν,εγω δεν την ξαναειδα,ο φιλος μου δεν την ξαναειδε(ετσι ειπε τουλαχιστον) και οσες φορες την αναφερουμε τωρα στην κουβεντα μας,σκαμε στα γελια.Να ειναι καλα εκει που ειναι.

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Ωραια ιστορια τυπε.Μια λεπτομερεια μονο,στον τιτλο γραψε ιστοριες με χωρισμενες και οχι ιστοριες με παντρεμενες.Αλλιως αν θελεις αλλαξε την ιστορια.
Εχεις δικιο.. ωστοσο ηταν η πρωτη μου εμπειρια με παντρεμενες.. η πιο σωστα ex -Παντρεμενες!!
Ωστοσο, το θεμα το ανοιξα με το σκεπτικο να γραψουμε τις εμπειριες μας σχετικα με περιστατικα με παντρεμενες..μιας και ορμωμενος απο καποιον που εκανε μια σχετικη ερωτηση θεωρησα οτι ειναι χρησιμο να υπαρχει μια μαρτυρια.. η ενα θεμα σχετικο.. ..μπορει να κανω και λαθος.. ωστοσο εγω θα καταγραψω τις εμπειριες μου και εφοσον φανουν καπου χρησιμες εχει καλως ..ειδαλλως οι διαχειριστες μπορουν να το κλειδωσουν η να το διαγραψουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom