kostas2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
ποιο ειναι το σχετικο thread peonious?
εχει λογικη αυτο που λες peonious για την ικανοποιηση του ανδρα του ζευγαριου.μπορει η γυναικα να ναι το δολωμα και μπορει να μην υπαρχει καν γυναικα ..για αυτο ρωτησα εδω αν ξερει κανεις κατι για αυτους peonious
Ναι αλλα σκεψου κ το αλλο.Ποσο μαλακας μπορει να ειναι ο αλλος που δεν εχει γκομενα να παρουσιαζεται σαν ζευγαρι?Τιθα πετυχει?Εκτος εαν ειναι τοσο ανωμαλος που φτιαχνεται ετσι....!πολύ τραβηγμένο... αλλά και να ισχύει κάτι τέτοιο... αν πας και δεν υπάρχει γυναίκα χαζός είσαι να κάτσεις???? εδώ δε μιλάμε για το αν θα σου έρθει η ίδια γκόμενα με κάποια φωτό που μπορεί να πεις <<δε γαμιέται>> μιλάμε για άντρα... είναι δυνατόν να πεις δε γαμιέται??? όσο μαμούχαλος και να είσαι... φεύγεις...
η πρώτη αγγελία είναι καλή... 160 3 ώρες με γυναίκα κορμάρα γυμνάστρια...
η δεύτερη μακριάαα... ένας καραγκιόζης είναι που βάζει 100 αγγελίες με ψεύτικες φωτό και ζητάει 250. H γυναίκα του είναι από 37 μέχρι 42..σε κάθε αγγελία διαφορετική ηλικία... Φωτό όπως είπαμε μούφα, οπότε ψάχνει να ψαρέψει κανένα θύμα...!
Γεία σας παιδιά, να προσθέσω κι εγώ τη δικιά μου εμπειρία:
Έχω πάει με το ζευγάρι της πρώτης αγγελείας που λέει και ο συναγωνιστής 2 φορές μέσα στα τελευταία 2 χρόνια:
Τα παιδιά είναι πολύ εντάξει, ευγενικά, διακριτικά και πολύ συνεονοήσημα. Η γκόμενα είναι πολύ δύναμη 35+ γυμνάστρια, πολύ καλό σώμα, τα κάνει όλα, μια χαρά!! Ο αντράς μια χαρά παιδί, άνετος κανένα πρόβλημα. Γενικά η φάση μαζί τους πολύ καλή. Για να διευκρυνίσω η εμπειρία ήταν straight ή με άλλα λόγια η γκόμενα έγινε τρελό σουβλάκι!!
Η μόνη μαλάκία είναι η τιμή, εμένα τουλάχιστον με χρεώνουν 200 ευρώ, η αλήθεια είναι δεν το έχω παζαρέψει. Οπότε μαζί με ξενοδοχείο κτλ είναι χοντρό κονδύλι..
Αν έχει κάποιος συναγωνιστής straight εμπειρία με άλλο ζευγάρι ας την μοιραστεί, γενικά μια στο τόσο μου αρέσει το άθλημα...
πω ρε φίλε τι μου θύμησες... το μήνυμα που έκανες παράθεση το έχω γράψει πριν 1 χρόνο και 3 μήνες ακριβώς... Αν ακόμα ζητάνε 160 και 200 πες τους να πάνε να τους δει κανένας γιατρός... τώρα για εσένα που τα δίνεις... no comment
παιδια μακρια η φαση ειναι απατη και γκομενα ειναι μπαζο....
Eιναι το παραπανω ζευγαρι με το ονομα Χριστινα-Γιωργος.Βρισκεται Κρητη.Εχει επισκεφτει κανεις?
παιδια μακρια η φαση ειναι απατη και γκομενα ειναι μπαζο....
Ηρακλειο δεν εχει,Χανια όλο και κατι γινεται,αλλα και πάλι όποις γνωριζει δεν μιλαει(γιάυτο μην στειλετε δεν θα πω τιποτα!)Εγω δεν εχω εμπειρια με ζευγαρι και ηθελα να εκανα μια φαση με την συγκεκριμενη αγγελια.Τοσο χαλια?Εδω κρητη που ειμαι για λιγες μερες δν εχει και επιλογες..
Τό χω ξαναγράψει . Η Ελλη είναι από τα καλυτερα που κυκλοφορούν στην αγορά..Η Έλλη η Βουλγάρα είναι. Δες εδώ
Αυτή να το καταλάβω... Αυτός γιατί μας δείχνει τον κώλο του ?παιδια μακρια η φαση ειναι απατη και γκομενα ειναι μπαζο....
[URL unfurl="true"]http://sexyaggelies.com/aggelies-apo-zeugaria/zeugari-gia-sena_i15673[/url] γνωριζει κανεις τιποτα για το εν λογο ζευγαρι ευχαριστω.....