Νέα

Εμπαιγμό απ' τον ΣΥΝ καταγγέλει η ΟΛΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν ημουν μπροστα αλλα το εχω ακουσει αν με πεισει αλλαζω γνωμη. αρνεισαι οτι η σται ηταν πιτσιρικα κκε?

Κι εγώ έχω ακούσει οτι κάνεις ΦΟΒΕΡΕΣ πίπες στη Συγγρού.
Αν όμως με πείσεις ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, θα αλλάξω άποψη βεβαίως........

(Άσε που μου κολλάει και για τον εμπαιγμό απο τον ΣΥΝ που λες, εφόσον εσύ άνοιξες το Τόπικ).

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
εννοουσα πως ολα τα μεσα τα εχουν καπελωσει οι αριστεροι και πως η ελευθεροτυπια ειναι η αγαπημενη εφημεριδα της τρομοκρατικης οργανωσης της αριστερας 17Ν.
Συνήθως δεν έρχομαι στο bourdela.com για να συζητήσω πολιτικά, αλλά... θα τρελαθώ μ'αυτά που διαβάζω... καλά να έχετε κόμπλεξ με το πουλί σας, να έχετε και με ότι μπορεί να γίνει φύλλο και φτερό πολύ δεν πάει;

Επισκέπτης
Εμεις οι ινστρουχτορες δεν εχουμε προβλημα με το πουλι μας,και αμαλαχει σπρωχνουμε και κατι τηλεπαρουσιαστριες,πολυ πρωτα κομματια....

Υrett,πες στα παιδια ποιον εχει καθοδηγητη η Καιλη... :bigdick:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Κι εγώ έχω ακούσει οτι κάνεις ΦΟΒΕΡΕΣ πίπες στη Συγγρού.
Αν όμως με πείσεις ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, θα αλλάξω άποψη βεβαίως........

(Άσε που μου κολλάει και για τον εμπαιγμό απο τον ΣΥΝ που λες, εφόσον εσύ άνοιξες το Τόπικ).

allo empegmos alo mia lathos pliroforia pou mpori na eixa. esi den exis akousei oti i stai itan kke sta niata tis? ego den epimeno an se kati pou mpori na min ine 100% ala 99% na po oti ekana lathos

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Εμεις οι ινστρουχτορες δεν εχουμε προβλημα με το πουλι μας,και αμαλαχει σπρωχνουμε και κατι τηλεπαρουσιαστριες,πολυ πρωτα κομματια....

Υrett,πες στα παιδια ποιον εχει καθοδηγητη η Καιλη... :bigdick:

ton poutso sou

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
allo empegmos alo mia lathos pliroforia pou mpori na eixa. esi den exis akousei oti i stai itan kke sta niata tis? ego den epimeno an se kati pou mpori na min ine 100% ala 99% na po oti ekana lathos

Τι διάολο, ούτε κάν μονοψήφιο;
Μηδενικό είναι το αϊ κιου του;          :idiot:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ρε τι κολλημα με τις πουτσες κ τις ψωλες εχουν αυτοι οι ακροδεξιοι... :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom