Νέα

Εμπαιγμό απ' τον ΣΥΝ καταγγέλει η ΟΛΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος (ΟΛΚΕ) καταγγέλλει το πολιτικό κόμμα Συνασπισμός για πολιτικό εμπαιγμό εις βάρος της κοινότητας των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσεξουαλικών στο θέμα του πολιτικού γάμου...

Ολόκληρο το δελτίο τύπου της ΟΛΚΕ εδώ. ( )

Και μετά φταίμε εμείς επειδή αποκαλύπτουμε τον εμπαιγμό και τη διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ... Άλλα λένε πριν τις εκλογές κι άλλα κάνουν μετά...

Aπο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Να υποθέσω πως αισθάνεσαι εμπαιγμένος;

Επισκέπτης
Και μετά φταίμε εμείς επειδή αποκαλύπτουμε τον εμπαιγμό και τη διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ... Άλλα λένε πριν τις εκλογές κι άλλα κάνουν μετά...

Aπο
Yrett,εισαι πραγματικα ανεπιδεκτος...

Οταν αφηνεις ενα τετοιο σχολιο τι γνωμη περιμενεις να σχηματισει ο αλλος για τις σεξουαλικες σου προτιμησεις?

Αφου το γραφεις,αλλα λεγαν τα βρωμοκουμουνια και αλλα εκαναν... :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ρε, η είδηση είναι μπαγιάτικη

Π.Τ. (προ Τήλου) λέμε.

Της οποίας ο δήμαρχος είναι Πασόκος.

Και αν δεν κάνω λάθος ο Συνασπισμός έβγαλε ανακοίνωση υποστήριξης.

Πάντως όντως είχε δημιουργηθεί κάποιος θόρυβος με τον γάμο στην Καισαριανή αλλά τελικά ο δήμαρχος έκανε πίσω με την δικαιολογία ότι θα ζητούσε νομική γνωμάτευση.

Τελικά δεν μάθαμε:
Ακυρώθηκε οι γάμοι της Τήλου όπως ζητούσε ο Σανιδάς;
Έγιναν άλλοι;

Πάντως οι αγωγές του εισαγγελέα της Ρόδου εναντίον του Δημάρχου και των νεονύμφων εκδικάζονται στις 2 Οκτωβρίου.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
αν καποιος κανει τον κοπο και μπει στο syriza-watch θα δει οτι η τελευταια γραμμη στο post mou einai ιδια με του blog οποτε δεν τιθεται θεμα σεξουαλικων ιδιαιτεροτητων απο καλοπιστους

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
οι Προδοτες ????  τοσα ονειρα θα πανε χαμενα

Επισκέπτης
Yrett,πλακα εκανα(καναμε),μην παρεξηγιεσαι...

Προσοχη παντως αλλη φορα,τα εχουμε ξαναπει αυτα.

chesterfield

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευγε παιδι μου Yrett!! Και τωρα σας καλω ολους σας να αναφωνήσετε δυνατα!!

Ζήτω το Έθνος

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Ευγε παιδι μου Yrett!! Και τωρα σας καλω ολους σας να αναφωνήσετε δυνατα!!

Ζήτω το Έθνος

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!

chesterfield

δεν ειδες στην εφημεριδα των τρομοκρατων ποσο εχουν λυσσαξει για την παρουσια των εθνικιστων στο ιντερνετ? ειναι το μονο μεσο που δεν εχουν καπελωσει.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
chesterfield

δεν ειδες στην εφημεριδα των τρομοκρατων ποσο εχουν λυσσαξει για την παρουσια των εθνικιστων στο ιντερνετ? ειναι το μονο μεσο που δεν εχουν καπελωσει.....

Δηλαδή την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ π.χ. την έχουν καπελλώσει οι τρομοκράτες;
Έ ρε τι ακούμε απόψε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Δηλαδή την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ π.χ. την έχουν καπελλώσει οι τρομοκράτες;
Έ ρε τι ακούμε απόψε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εννοουσα την Ελευθεροτυπια. Αλλα μια που το ανεφερες....Ποσο δεξια ειναι η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ. Θα πρεπει να αποδεχτεις πως οπως στην Αριστερα υπαρχουν τασεις ετσι και στην δεξια. Ο Σαραντοπουλος ο ιδιοκτητης της Απογευματινης επι σημιτη επαιρνε εργα και σιωπουσε στο πασοκικο παρακρατος του κεντρου.Ασε που δεν ανηκει στην εθνικιστικη Δεξια αλλα στους Νεο-Φιλελευθερους (liberals).

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εννοουσα την Ελευθεροτυπια. Αλλα μια που το ανεφερες....Ποσο δεξια ειναι η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ. Θα πρεπει να αποδεχτεις πως οπως στην Αριστερα υπαρχουν τασεις ετσι και στην δεξια. Ο Σαραντοπουλος ο ιδιοκτητης της Απογευματινης επι σημιτη επαιρνε εργα και σιωπουσε στο πασοκικο παρακρατος του κεντρου.Ασε που δεν ανηκει στην εθνικιστικη Δεξια αλλα στους Νεο-Φιλελευθερους (liberals).

Είπες οτι ΟΛΑ τα μέσα τα έχουν καπελλώσει οι "τρομοκράτες".
Να υποθέσω οτι το είπες για πλάκα;
Γιατί μόλις άρχισες να το μαζεύεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το μόνο που έχω να καταθέσω επί του θέματος είναι είναι ότι οι αφίσες των αντιεξουσιαστων και οι αφίσες του gay pride  και άλλων συναφών εκδηλώσεων ήταν κολλημένες δίπλα- δίπλα λες και τις κολλούσε ο ίδιος αφισοκολλητής...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κι εγώ δεν έχω να καταθέσω πολλά επί του θέματος, όντως.
Θυμάμαι μόνον έναν νεαρό και φερέλπιδα πολιτευτή της ΝΔ (με τουρκομερίτικο επώνυμο κιόλας) που τον ξαποστείλανε άρον άρον επι λουγκρισμώ.
Και κάτι φήμες περί Σαλώμης, σε υψηλότερα κλιμάκια της Ρηγίλλης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το μόνο που έχω να καταθέσω επί του θέματος είναι είναι ότι οι αφίσες των αντιεξουσιαστων και οι αφίσες του gay pride  και άλλων συναφών εκδηλώσεων ήταν κολλημένες δίπλα- δίπλα λες και τις κολλούσε ο ίδιος αφισοκολλητής...

είσαι εγκάθετος, φασίστας και κομματόσκυλο..........
Εγώ τις κόλλαγα ρε κατ εντολή του Λευτέρη......
Πόλεμο προπαγάνδας στην αξιωματική αντιπολίτευση ρε......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κι εγώ δεν έχω να καταθέσω πολλά επί του θέματος, όντως.
Θυμάμαι μόνον έναν νεαρό και φερέλπιδα πολιτευτή της ΝΔ (με τουρκομερίτικο επώνυμο κιόλας) που τον ξαποστείλανε άρον άρον επι λουγκρισμώ.
Και κάτι φήμες περί Σαλώμης, σε υψηλότερα κλιμάκια της Ρηγίλλης.

Μα εσύ θα έπρεπε να επικροτείς τις gay- friendly επιλογές...Όχι να τις στηλιτεύεις σαν αντιδραστικός δεξιός!
Αλήθεια, τί ποσοστό έχει στους gay ο τσύριζα;
Θα γίνει ποτέ τέτοια δημοσκόπηση;

είσαι εγκάθετος, φασίστας και κομματόσκυλο..........
Εγώ τις κόλλαγα ρε κατ εντολή του Λευτέρη......
Πόλεμο προπαγάνδας στην αξιωματική αντιπολίτευση ρε......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Όχι ανεπιθύμητε...
Οι Τσυριζαίοι προτιμούν να δουν τον Άδωνι με t- shirt του Γκεβάρα και το Βορίδη να τραγουδά με τον Πλεύρη "Αστραφτει ο ΌΛυμπος- Βροντάει η Γκιώνα" παρά να τους πάρει τα στράκια η Δεξιά με τις άθλιες προβοκάτσιες σου!

Επισκέπτης
Χα,χα ανεβαινα Χαλανδρι για δουλεια και διαβαζα..."Τομπουλογλου".

Μιλαμε για καργα τουρκογενες ονομα,σκεφτομουν.

Μετα μαθαμε βεβαια οτι ειχε και αλλα γουστα,γουσταρε αγορακια...

Αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι ο τυπος δεν καθησε να τον σουταρουν οι υπολοιποι Εθνικοφρονες και ντουροι ετεροφυλοφιλοι(λεμε τωρα...)...την εκανε μονος του,θυσια για το Κομμα και ετσι,κατι ειναι και αυτο,οχι σαν κατι αλλους στυλ Λιαπης...

Παλικαρι ο Τομπουλογλου...Αν ηταν ανδρας ο Δαμαλος επρεπε να τον βαλει Επικρατειας,να πει"Να ρε,στα αρχιδια μου το πουστριλικι"....Ασε που θα τσιμπαγε ολες τις gay ψηφους...

Αλλα ο Δαμαλος αποδειχτηκε ο ΧΕΣΤΗΣ σε εκεινη την περιπτωση...και η λουγκρα παλικαρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom