Νέα

Εμίρης του Κατάρ: «Εσείς στην Ελλάδα ψάχνετε για μαζοχιστές, όχι για επενδυτές»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 757
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Α,δεν ξερω...εγω εχω μεινει παντως στο σκηνικο με τον γερμανο πρεσβη και τις δηλωσεις του μιχαλοβλακα...

Ο ιπτάμενος μου θυμίζει εκεινον τον ηθοποιό που στις ελληνικες ταινίες εδιναν καρπαζιες διαρκώς, τζανετακο αν δεν κανω λαθος. Πρεπει στην χρυση αυγη μολις σηκωνεται να μιλησει να τον ριχνουν και απο μια. Μπορει να τον εχουν γενικως σε μια καρεκλα και να σηκωνονται να τον σφαλιαριζουν αν βλεπουν τον τσιπρα πχ στην τιβι αααααααααααχαχαχαχααχαχχαχααχαχχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχαχαχ μαλακιες δεν ειναι τοσο τραγικα ακομη τα πραγματα. Ολοι κατι βρισκουν να κανουν... οσους δικηγορους εχω ρωτησει και οσες δικηγορινες γιατι εχω σουξε με τις τελευταιες ολο τετοιες βρισκεις στο κρεβατι μου  :P 

ολες και ολοι δουλευουν.... 600-700 ευρω ? δεν πειραζει δεν φορολογουνται κιολας. στα 10.000 για τα 3 πρωτα ετη (ακα 833 το μηνα) εχουν φορολογηση 10% συμφωνα με το νεο φορολογικο συστημα.

τυπε βλεπω το φορολογικο το παιζεις στα δαχτυλα του κουτσου ποδιου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αυτα δεν μας τα πες

Μ αρεσουν γιατι εχουν στυλ...  :P
έχω ενα φιλο που κανει παρεα ολο με τετοιες και με εφοδιαζει....

γαμω τα παιδια... συνεργασιμος και ωραιος... κολλητος εχει γινει  :P

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Eισαι σιγουρος για την θεση των "εθνικιστων" πανω στο θεμα?σιγουροτατος?

Για παρε κανα τηλεφωνο και μετα τα ξαναλεμε...

Χρυσή Αυγή: Επικοινωνιακά τερτίπια Σαμαρά στο Κατάρ

Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση για την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στο Κατάρ.

"Το τραγικό αδιέξοδο, στο οποίο έχει οδηγήσει η μνημονιακή κυβέρνηση την ελληνική οικονομία, δεν λύνεται με επικοινωνιακά παιχνίδια στο Κατάρ και την πρόσκληση τυχοδιωκτών, αλλά με στροφή στην πρωτογενή παραγωγή και την εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
νατσε αμα θες σου γνωριζω καμια γιατι η πολλη φιλοσοφια σε εχει αρπαξει στο κεφαλι  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι να πω ρε αχαχουχα? τα χουμε 500 φορες....

αμα δεν δικτυωθεις σε παρεα που να ειναι ανοικτη και κοινωνικη με γυναικες

δεν εχεις μελλον.

Συχνα βλεπω ατομα ψωλαριες να βγαινουν εξω νομιζοντας πως θα κτυπησουν γκομενα....

μαλακιες.... κακομοιρηδες πανε κακομοιρηδες γυρνανε... σορρυ ειναι η αληθεια

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Χρυσή Αυγή: Επικοινωνιακά τερτίπια Σαμαρά στο Κατάρ

Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση για την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στο Κατάρ.

"Το τραγικό αδιέξοδο, στο οποίο έχει οδηγήσει η μνημονιακή κυβέρνηση την ελληνική οικονομία, δεν λύνεται με επικοινωνιακά παιχνίδια στο Κατάρ και την πρόσκληση τυχοδιωκτών, αλλά με στροφή στην πρωτογενή παραγωγή και την εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου".
Την εκμεταλλευση του εθνικου πλουτου θαρρεις οτι θα μας αφησουν να την κανουμε μονοι μας ?
Αν την κανουμε με αλλους ποιο νομιζεις οτι θα ειναι το ποσοστο μας ?
Μην πεις 50% μονο γιατι αυτο ειναι ανεφικτο ξερεις φανταζομαι

Επισκέπτης
Οποτε ψιλοεισαι εκτος γραμμης παιχτη...τους τυχοδιωκτες δεν γουσταρει το κομμα,οχι τους ξενους επενδυτες εν γενει...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι να πω ρε αχαχουχα? τα χουμε 500 φορες....

δεν εχεις μελλον.

Συχνα βλεπω ατομα ψωλαριες να βγαινουν εξω νομιζοντας πως θα κτυπησουν γκομενα....

μαλακιες.... κακομοιρηδες πανε κακομοιρηδες γυρνανε... σορρυ ειναι η αληθεια
Σωστα τα λες φιλτατε .....

Αλλα για πες μου πως βρισκεις τις κοινωνικες και ανοικτες ομαδες φιλων και πως μπαινεις μεσα σε αυτους ως μελος ?
Λες ηρθα ειμαι μπακουρης και θελω να γινω γκομενος ?

Ανοιξε μας τα ματια ρε μοναχοφαη !!!!!!  :tickedoff:

Επισκέπτης

δεν εχεις μελλον.
Δηλαδη εσυ πηγες φανταρος και δικτυωθηκες σε τετοια παρεα,ετσι?Ανοικτη,κοινωνικη και με γυναικες?

Μωρε μπραβο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom