Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Απίστευτη...
Απίστευτη...
Αυτό για το μουνάκι πώς το λες με τόση σιγουριά;H πιο θεά από όλες τις θεές! Η πιο ερωτική γυναίκα στην ιστορία της ανθρωπότητας! Οι τελειότερες βυζάρες και ρωγάρες, ο πιο απίστευτος κώλος, το πιο υπέροχο κλειστό και στενό μουνάκι, η απόλυτη καυλόφατσα και τσιμπουκοχειλάρες! Την λατρεύω σαν αρχαία ελληνίδα θεά!
Οι τρύπες της,ορισμός της τελειότητας...
Πραγματικά πολύ ερωτική πολύ άψογη γυναίκαH πιο θεά από όλες τις θεές! Η πιο ερωτική γυναίκα στην ιστορία της ανθρωπότητας! Οι τελειότερες βυζάρες και ρωγάρες, ο πιο απίστευτος κώλος, το πιο υπέροχο κλειστό και στενό μουνάκι, η απόλυτη καυλόφατσα και τσιμπουκοχειλάρες! Την λατρεύω σαν αρχαία ελληνίδα θεά!
Ρε τη ψωλαααα θέλει να κάνει 2 παιδί καταψυγοντας τα ωάρια της..κ ότι εμείς τη σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι...Οι τρύπες της,ορισμός της τελειότητας...
Μοιάζει με τζίνα22 ή είναι η ιδέα μου;H πιο θεά από όλες τις θεές! Η πιο ερωτική γυναίκα στην ιστορία της ανθρωπότητας! Οι τελειότερες βυζάρες και ρωγάρες, ο πιο απίστευτος κώλος, το πιο υπέροχο κλειστό και στενό μουνάκι, η απόλυτη καυλόφατσα και τσιμπουκοχειλάρες! Την λατρεύω σαν αρχαία ελληνίδα θεά!
Μάλλον ιδέα σουΜοιάζει με τζίνα22 ή είναι η ιδέα μου;
Και πολλών άλλων ακόμηΗ γυναίκα των ονείρων μου ξεκάθαρα
Πόζες σκέτη απόλαυση
αν είναι να με τσιμπουκώνει ή να πηδάω την εμιλι, ας μου τα ζαλίζει....Αρκεί να την έχετε μπουκωμενη γιατί με τις πίπες που λέει θα σας ζαλίσει τα παπάρια..