Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
ξεκίνα με καμιά συντοπίτισα...Ας γαμούσαμε κι εμεις τη Ratajkovski κι ας ήταν σπαζαρχίδω
ξεκίνα με καμιά συντοπίτισα...Ας γαμούσαμε κι εμεις τη Ratajkovski κι ας ήταν σπαζαρχίδω
Έβγαλε κ βιβλίο για να την λυπηθούν ολες οι πυροβολημενες metooδεςΣε τέτοιους κύκλους τέτοια γίνονται, κάνουν παιδιά και μετά από ένα μηνα χωρίζουν λες και δεν έγινε τίποτα. Ωραία αυτή ωραίος και αυτός, συνεχίζουν τις ζωές τους . Λες και είχε μια σκασιλα η μουναρα η Έμιλυ, σε μια μέρα βρίσκει άλλους 500 , λεφτά ομορφιά και φήμη και όλα καλα
όλο το μπου, εκτός sadman, έχει γαμήσει μια καλύτερης της ρατακόφσκι. είναι γνωστό τοις πάσιΈχω γαμήσει καλύτερη και πίστεψε με αν δεν μου συνέβαινε δεν θα το πίστευα.
Εκτώς κι αν λες για πήδημα και μονο.
Γούστα είναι φίλε μου μίλησε μου για καμιά άλλη. Η συγκεκριμένη δεν είναι του γούστου μου κ θεωρώ μια βόλτα να κατέβεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα βρεις καλύτερη.όλο το μπου, εκτός sadman, έχει γαμήσει μια καλύτερης της ρατακόφσκι. είναι γνωστό τοις πάσι
μια βόλτα να κατέβεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα βρεις καλύτερη.
Είπαμε γούστα είναι αυταΔε νομίζω τύπε
Είπαμε γούστα είναι αυτα
Την γνώμη μου για αυτες την έχω εκφράσει κατά καιρούς κ δεν είναι η καλύτερη.Δηλαδή τί γούστα έχεις,Τούνη,Μαριπόζα κι έτσι;
Αφηνεις το ποιητικο σου στιγμα σε ολα τα νηματα!!!ΕΥΓΕΜάγκες το μουνι αυτό είναι σοβαρό....
Γραβατωμενο και πολύ μα πάρα πολύ σοβαρό...
Αφήστε τις μαλακίες....
Την παντρευομασταν όλοι εχθές όχι σήμερα...
Όποτε μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας....
Είναι ΜΟΥΝΑΡΑ και πολύ δυνατή μάλιστα....
μουναρα ειναι κουτα ΜΟΥΝΑΡΑΜάγκες το μουνι αυτό είναι σοβαρό....
Αφήστε τις μαλακίες....
Μάγκες το μουνι αυτό είναι σοβαρό....
Αφήστε τις μαλακίες....
www.instagram.com
Βλέπετε τύποι ούτε ένα τατουάζ η τύπισσα να τα βλέπουν οι δικές μας οι μπαζολες ελλεινιδες που νομίζουν ότι κανοντας τατουάζ θα ξεχωρίζουν
ενα μοντελο χανει δουλειες με τατουαζ, ασε που δεν θελει να κρυψει ιχνος του κορμιου του. Ειναι σαν να εχεις ενα πανεμορφο λευκο αμαξι και να πας να του πατησεις αερογραφια καποιο σχεδιο. Απλα δεν ειναι κυριλε, θα γινει καγκουρικο.www.instagram.com
Βλέπετε τύποι ούτε ένα τατουάζ η τύπισσα να τα βλέπουν οι δικές μας οι μπαζολες ελλεινιδες που νομίζουν ότι κανοντας τατουάζ θα ξεχωρίζουν