Νέα

Emily Ratajkowski

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dreamer9

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
193
Πόντοι
6
K8DlHb1BQnQ.jpg

GS8mSd-LvKY.jpg

καύλα το μωρό!  :wanker: :wanker:

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80
Βλεποντας προχθες το GONE GIRL, ενα εξαιρετικο θριλερ μυστηριου με τον Ben Affleck, διαπιστωσα οτι η ερωμενη φοιτιτρια που εχει ειναι η Emily ;)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Emily-Ratajkowski-Nude-Photos-1.jpg

Emily-Ratajkowski-Nude-Photos-3-1024x682.jpg

New nude photos of Emily Ratajkowski by Randall Slavin for “Achromatic” exhibition (2016).Emily Ratajkowski is an American model and actress. Age 24

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μόνο γλείψιμο τίποτα άλλο.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Κι εγω,μονο να την παρω από τον κωλο,τιποτα άλλο (όταν ερθει η σειρα μου) :cheesy:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Βλεποντας προχθες το GONE GIRL, ενα εξαιρετικο θριλερ μυστηριου με τον Ben Affleck, διαπιστωσα οτι η ερωμενη φοιτιτρια που εχει ειναι η Emily ;)
Το κοριτσι με τα cum on me tits οπως ελεγε και η γυναικα του στην ταινια!  :cum: :cum: :cum:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Η τύπισσα γονιδιακά είναι η πιο κωλόφαρδη γυναίκα στον πλανήτη.
Πήρε σε τέτοιο σώμα, τέτοιο βυζί... Αλλά δεν φτάνει αυτό, μεσούλα, μεγάλα μάτια, σαγόνι με γωνίες χωρίς να είναι μεγάλο και δείτε λίγο χείλη.
Στο υπόλοιπο σώμα το οποίο είναι εξίσου φοβερό δνε θα αναφερθώ καν.
Ελπίζω να μην κάνει πλαστικές κάποια στιγμή γιατί με τέτοια γονίδια θέλω να δω πως θα'ναι στα 50 της.

plastic_guy

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πως θα είναι να γαμάς έναν τέτοιο υπερμούναρο ?  :orchestra:

«Αχ μη μωρό μου, πονάω εκεί. Μη μου κάνεις σημάδια, έχω φωτογράφηση. Μη τελειώσεις στα μαλλια, τωρα τα έλουσα. Ουτε στο μουνι δεν θυμαμαι αν πήρα χάπι. Οχι πιπιλια ρε αγάπη, θα φανεί. Ελα ένα στα γρήγορα, έχω φωτογράφιση. Να σε ρωτησω ρε μωρό, τι είναι τεχνικό οφσάιντ; Γυμνή μόνο στο instagram, δε πιστευω να θες να με βγάλεις και εσυ για να τη παιζεις με τους φίλους σου! Δεν προλαβαίνω για πιπα, ρε αγάπη, έχω γυμναστηριο και πιλάτες. Εχω φωτογράφηση. Πρέπει να πετάξω για Νέα Υόρκη. Οχι στα τέσσερα θα φανει στα γόνατα. Μου έφερες ταμπόν που σου είπα; Έχω φωτογράφηση, ναι ειναι γκει ο φωτογραφος, ρε ζουζουνι, τι σκας; Έχω φωτογράφηση.»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom