You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Emily Ratajkowski
- Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Πρόσφατα αναστάτωσε τους θαυμαστές της με τις πικάντικες δηλώσεις της σε περιοδικό, στο οποίο μοιράστηκε τις απόψεις της σχετικά με το σεξ. Όπως αποκάλυψε:
«Αν ήθελα να κάνω περιστασιακό σεξ, φυσικά και θα το έκανα» είπε ενώ πρόσθεσε: «Δεν είμαι το κορίτσι που θα δέσει κάποιον με χειροπέδες στο κρεβάτι την πρώτη φορά που θα κάνει σεξ. Αλλά δεν είμαι και εκείνο το κορίτσι που θα βάλει τα κλάματα μετά το σεξ επειδή ήταν ρομαντικό»!
Και συνέχισε: «Αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να φορέσω ό,τι θέλω, να κοιμάμαι με όποιον θέλω, να χορεύω όπως θέλω και παρ' όλα αυτά να παραμένω φεμινίστρια» τόνισε.
«Αν ήθελα να κάνω περιστασιακό σεξ, φυσικά και θα το έκανα» είπε ενώ πρόσθεσε: «Δεν είμαι το κορίτσι που θα δέσει κάποιον με χειροπέδες στο κρεβάτι την πρώτη φορά που θα κάνει σεξ. Αλλά δεν είμαι και εκείνο το κορίτσι που θα βάλει τα κλάματα μετά το σεξ επειδή ήταν ρομαντικό»!
Και συνέχισε: «Αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να φορέσω ό,τι θέλω, να κοιμάμαι με όποιον θέλω, να χορεύω όπως θέλω και παρ' όλα αυτά να παραμένω φεμινίστρια» τόνισε.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πρόσφατα αναστάτωσε τους θαυμαστές της με τις πικάντικες δηλώσεις της σε περιοδικό, στο οποίο μοιράστηκε τις απόψεις της σχετικά με το σεξ. Όπως αποκάλυψε:
Τι άλλη μαλακία θ'ακούσουμε...
Επισκέπτης
τυπε,σιγουρα δεν την θεωρω ρομαντικο κοριτσι,αλλα και για αυτο με τις χειροπεδες,δεν παιρνω κι ορκο.μπορει οταν ο συντροφος της ξυπναει να ειναι δεμενος.δεν θα σε χαλουσε να σου το εκανε το δευτερο η ελενη,αν κρινω απο το avatar σου?
Τι άλλη μαλακία θ'ακούσουμε...
καποιες γυναικες......μονο με γεματο στομα!Πρόσφατα αναστάτωσε τους θαυμαστές της με τις πικάντικες δηλώσεις της σε περιοδικό, στο οποίο μοιράστηκε τις απόψεις της σχετικά με το σεξ. Όπως αποκάλυψε:
Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
A ολα κι όλα. Σημασια εχει το οτι παραμένει φεμινιστρια
Ρε ουρντ τραβα πλυνε κανα πιατο
Ρε ουρντ τραβα πλυνε κανα πιατο
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Το ότι μπορεί να είναι ρομαντική δεν το αποκλείω,αλλά το σκηνικό που περιγράφει είναι ψιλοτραγικό...τυπε,σιγουρα δεν την θεωρω ρομαντικο κοριτσι,αλλα και για αυτο με τις χειροπεδες,δεν παιρνω κι ορκο.μπορει οταν ο συντροφος της ξυπναει να ειναι δεμενος.δεν θα σε χαλουσε να σου το εκανε το δευτερο η ελενη,αν κρινω απο το avatar σου?
Όσο για τις χειροπέδες,ασφαλώς κ δεν θα με χάλαγε από την δεσποινίς Έμιλυ (καλά για την Ελένη κ μόνο που το σκέφτομαι ιδρώνω)...
Επισκέπτης
ψιλοτραγικο δεν λες τιποτα.Το ότι μπορεί να είναι ρομαντική δεν το αποκλείω,αλλά το σκηνικό που περιγράφει είναι ψιλοτραγικό...
Όσο για τις χειροπέδες,ασφαλώς κ δεν θα με χάλαγε από την δεσποινίς Έμιλυ (καλά για την Ελένη κ μόνο που το σκέφτομαι ιδρώνω)...
εγω για τις χειροπεδες εχω αλλη προτιμηση που με κανει και ιδρωνω:carmen electra. τι λες?
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Χειλαρες Βυζαρες Ματαρες Κωλαρα. Θελετε κατι αλλο?
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Οχι με την πρωτη ομως γιατι μετα θα σε πει ευκολο και φτηνο.Σκεψου οτι μπορει να σε θελει μονο για ενα πηδημα και μετα να σε κανει βουκινο στις φιλες της. Ασ την να σε παρακαλεσει κανα μηνα και μετα βλεπουμε :SΑυτηνης της καθομουνα
company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.687
- Πόντοι
- 31.558
Λίγο ακόμη και τα βυζια της θα φύγουν
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)