Νέα

Emily Ratajkowski

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
tumblr_nelzykuIFL1qf4rspo1_1280.png

tumblr_nekml0uyQE1sinyzzo1_1280.jpg

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Αυτηνης της καθομουνα  :2funny:

Επισκέπτης
Πρόσφατα αναστάτωσε τους θαυμαστές της με τις πικάντικες δηλώσεις της σε περιοδικό, στο οποίο μοιράστηκε τις απόψεις της σχετικά με το σεξ. Όπως αποκάλυψε:
«Αν ήθελα να κάνω περιστασιακό σεξ, φυσικά και θα το έκανα» είπε ενώ πρόσθεσε: «Δεν είμαι το κορίτσι που θα δέσει κάποιον με χειροπέδες στο κρεβάτι την πρώτη φορά που θα κάνει σεξ. Αλλά δεν είμαι και εκείνο το κορίτσι που θα βάλει τα κλάματα μετά το σεξ επειδή ήταν ρομαντικό»!
Και συνέχισε: «Αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να φορέσω ό,τι θέλω, να κοιμάμαι με όποιον θέλω, να χορεύω όπως θέλω και παρ' όλα αυτά να παραμένω φεμινίστρια» τόνισε.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πρόσφατα αναστάτωσε τους θαυμαστές της με τις πικάντικες δηλώσεις της σε περιοδικό, στο οποίο μοιράστηκε τις απόψεις της σχετικά με το σεξ. Όπως αποκάλυψε:
«Αν ήθελα να κάνω περιστασιακό σεξ, φυσικά και θα το έκανα» είπε ενώ πρόσθεσε: «Δεν είμαι το κορίτσι που θα δέσει κάποιον με χειροπέδες στο κρεβάτι την πρώτη φορά που θα κάνει σεξ. Αλλά δεν είμαι και εκείνο το κορίτσι που θα βάλει τα κλάματα μετά το σεξ επειδή ήταν ρομαντικό»!
Και συνέχισε: «Αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να φορέσω ό,τι θέλω, να κοιμάμαι με όποιον θέλω, να χορεύω όπως θέλω και παρ' όλα αυτά να παραμένω φεμινίστρια» τόνισε.
:2funny: :2funny: :2funny:

Τι άλλη μαλακία θ'ακούσουμε...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

Τι άλλη μαλακία θ'ακούσουμε...
τυπε,σιγουρα δεν την θεωρω ρομαντικο κοριτσι,αλλα και για αυτο με τις χειροπεδες,δεν παιρνω κι ορκο.μπορει οταν ο συντροφος της ξυπναει να ειναι δεμενος.δεν θα σε χαλουσε να σου το εκανε το δευτερο η ελενη,αν κρινω απο το avatar σου?

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
:headbang: :headbang: :headbang:
:headbang: :headbang: :headbang:καποιες γυναικες......μονο με γεματο στομα!

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
A ολα κι όλα. Σημασια εχει το οτι παραμένει φεμινιστρια

Ρε ουρντ τραβα πλυνε κανα πιατο

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
τυπε,σιγουρα δεν την θεωρω ρομαντικο κοριτσι,αλλα και για αυτο με τις χειροπεδες,δεν παιρνω κι ορκο.μπορει οταν ο συντροφος της ξυπναει να ειναι δεμενος.δεν θα σε χαλουσε να σου το εκανε το δευτερο η ελενη,αν κρινω απο το avatar σου?
Το ότι μπορεί να είναι ρομαντική δεν το αποκλείω,αλλά το σκηνικό που περιγράφει είναι ψιλοτραγικό...

Όσο για τις χειροπέδες,ασφαλώς κ δεν θα με χάλαγε από την δεσποινίς Έμιλυ (καλά για την Ελένη κ μόνο που το σκέφτομαι ιδρώνω)...

Επισκέπτης
Το ότι μπορεί να είναι ρομαντική δεν το αποκλείω,αλλά το σκηνικό που περιγράφει είναι ψιλοτραγικό...

Όσο για τις χειροπέδες,ασφαλώς κ δεν θα με χάλαγε από την δεσποινίς Έμιλυ (καλά για την Ελένη κ μόνο που το σκέφτομαι ιδρώνω)...
ψιλοτραγικο δεν λες τιποτα.
εγω για τις χειροπεδες εχω αλλη προτιμηση που με κανει και ιδρωνω:carmen electra. τι λες?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Χειλαρες Βυζαρες Ματαρες Κωλαρα. Θελετε κατι αλλο?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Αυτηνης της καθομουνα   :2funny:
  :2funny: Οχι με την πρωτη ομως γιατι μετα θα σε πει ευκολο και φτηνο.Σκεψου οτι μπορει να σε θελει μονο για ενα πηδημα και μετα να σε κανει βουκινο στις φιλες της. Ασ την να σε παρακαλεσει κανα μηνα και μετα βλεπουμε  :S

denn1s

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
187
Πόντοι
21
Τοσο ομορφη που κατανταει αδιαφορη. Pass...  :-

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.