troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.003
- Πόντοι
- 5.506
σου αξιζει η μαρα ζαχαρεα...επεσες στη υποληψη μουεμπαινα και κλειδωνα και την πορτα
σου αξιζει η μαρα ζαχαρεα...επεσες στη υποληψη μουεμπαινα και κλειδωνα και την πορτα
σου αξιζει η μαρα ζαχαρεα...επεσες στη υποληψη μου
Ωραία μιλφαρα πάντωςσου αξιζει η μαρα ζαχαρεα...επεσες στη υποληψη μου
Γεννηθείσα το 1974Εμένα μου άρεσε πολύ το πρόσωπο της, ειδικά όταν ήταν νεότερη (και τώρα για την ηλικία της κρατιέται σχετικά καλά).
Βόρεια ομορφιά
Θα μπορούσε να κρατιέται και καλύτερα για τόσο χρονώνεΓεννηθείσα το 1974
ποσο καλυτερα ρε τυπε?Θα μπορούσε να κρατιέται και καλύτερα για τόσο χρονώνε
Όπως η Βανδήποσο καλυτερα ρε τυπε?
Αυτές είναι τορπίλες τύπε, όχι τα κρεμαστάρια της κουνιάδαςΔειτε πως τα μοστραρει η μιλφαρα χωρις σουτιεν!
Πειραγμενες. Της κουνιαδας ειναι νατουρελ!Αυτές είναι τορπίλες τύπε, όχι τα κρεμαστάρια της κουνιάδας
Φτώχια καταραμένη η κουνιάδα ρε τύπε δεν έχει να τα σιλικονάρει να αναφωνήσουμε plastic is fantasticΑυτές είναι τορπίλες τύπε, όχι τα κρεμαστάρια της κουνιάδας
Για σκησιμο είναι
χειροτερο ειναι το σωμα της κορης απο την μανα.... κακο νεο κοριτσι
Συμφωνώ, η μάνα στέκεται καλύτερα με τα διπλά της χρόνια(και φαίνεται ότι προσέχει, κάνει κάποια γυμναστική). Το κορίτσι έχει τα γονίδια, αλλά φαίνεται εντελώς αγύμναστο, πρέπει επειγόντως να αρχίσει γυμναστική - ασκήσεις κορμού, ακόμα είναι νέα και είναι κρίμα αν αφεθεί πώς θα δείχνει σε λίγα χρόνια.χειροτερο ειναι το σωμα της κορης απο την μανα.... κακο νεο κοριτσι
...εγώ καταπινα και το κλειδί!!!εμπαινα και κλειδωνα και την πορτα