Νέα

Eμφανιση(γοητεια) vs. κοινωνικη αποκατασταση(δουλεια)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
δηλαδη...
απο ινερνετ δε θα βρεις
απο παρεα δε θα βρεις
το καμακι, εχει υποθει πως εχει πεθανει και δεν ειναι ο πιο αξιοπιστος τροπος

οποτε...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.802
Πόντοι
4.895
κι εγώ νόμιζα ότι μόνο εμείς οι γυναίκες ζηλεύουμε η μία την άλλη...
Λάθος μέγα γλυκιά μου, οι άντρες είναι χειρότεροι.... Από γυναίκα έχω γνωρίσει γυναίκα, από άντρα ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.802
Πόντοι
4.895
δηλαδη...
απο ινερνετ δε θα βρεις
απο παρεα δε θα βρεις

οποτε...
Δε νομίζω πως από το ίντερνετ δεν μπορείς να βρεις: αντιθέτως βρίσκεις και σε πολύ μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δηλαδη...
απο ινερνετ δε θα βρεις
απο παρεα δε θα βρεις

οποτε...

οποτε.... έχεις δικιο!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σου γνωριζουν οι παρεες αρκει να μην δειχνεις οτι θες να βρεις γκομενα
μεσα απο αυτες. Δεν πρεπει να δειχνεις τις προθεσεις σου για να μην
προλαβουν να παρουν αμυντικη θεση και αρχισουν αυτα που λετε πιο πανω  :P

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.802
Πόντοι
4.895
Σου γνωριζουν οι παρεες αρκει να μην δειχνεις οτι θες να βρεις γκομενα
μεσα απο αυτες. Δεν πρεπει να δειχνεις τις προθεσεις σου για να μην
προλαβουν να παρουν αμυντικη θεση και αρχισουν αυτα που λετε πιο πανω  :P
Αρκει να σε παίρνουν μαζί τους οι παρέες όταν υπάρχουν free γκόμενες, γιατί παίζει και αυτό: να είμαστε φίλοι για το ποδόσφαιρο και το γήπεδο, και για τις εξόδους με γκόμενες χώρια και αγαπημένοι  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αρκει να σε παίρνουν μαζί τους οι παρέες όταν υπάρχουν free γκόμενες, γιατί παίζει και αυτό: να είμαστε φίλοι για το ποδόσφαιρο και το γήπεδο, και για τις εξόδους με γκόμενες χώρια και αγαπημένοι  :2funny: :2funny: :2funny:

ε νταξει ρε μλκ στη τελικη οταν θες να βγεις
με καποιον βγες και τελειωσε... σιγα μην κατσω τωρα
να κανω ολοκληρα σχεδια για να μου γνωρισει γκομενα ο αλλος  :S

απλα οταν βγαινεις με τις παρεες ασε λιγο στην ακρη τις μαγκιες
και τους επιβητορισμους και παιξτο πιο νυφιτσα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.802
Πόντοι
4.895
ε νταξει ρε μλκ στη τελικη οταν θες να βγεις
με καποιον βγες και τελειωσε... σιγα μην κατσω τωρα
να κανω ολοκληρα σχεδια για να μου γνωρισει γκομενα ο αλλος  :S
ακριβώς, γι' αυτό ίντερνετ και πάλι ίντερνετ.

Fanis Pefanis

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ,

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μπακουρας φιλος να σου γνωρισει γκομενα παιζει σαν πιθανοτητα 3-5%
πολυ απλα γιατι δεν θελει να σε δει σε καλυτερο επιπεδο

εαν ο φιλος ''κολλητος΄΄ εχει γκομενα τοτε

1. εχεις 5-8% πιθανοτητες να σου γνωρισει καλυτερη απο την δικια του
2. 12-15% πιθανοτητες να σου γνωρισει χειροτερη απο την δικια του
3. 80% πιθανοτητες να το παιξει κινεζος κ να σ αφησει στην μπακουρια σου ακομα και εαν εχει ''κονε''

ολοσωστα και τα τρια  :rockon: :rockon: :rockon:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ετσι στην Ελλαδα ποτε δεν θα σου γνωρισουν γκομενα της προκοπης ειτε απο φθονο ειτε γτ θα την θελουν για τον εαυτο τους
βαλτε κ οτι ολες ψαχνουν μεσω κυκλου κ γνωστων κ οχι σε ξεμπαρκους

καταλαβαινεις γτ ειναι ολες μονες τους η τα εχουν με κατι λαιμουρους
οι γκομενες ειναι μονες τους για να μπορουν να πηδιουνται οτι ωρα θελουνε και με οποιον θελουνε  χωρις να δινουν δικαιωμα και οχι γιατι δεν μπορουν να γνωρισουν .
Το οτι θελουν να γνωρισουν μεσω κυκλου ισχυει μονο και μονο για τα ματια του κοσμου και την ασφαλεια (επειδη ειναι τοσο χαζες )αλλα  οχι παντα  αμα τις γυαλισεις ορμα δεν κολαει .

Στα νησια που πανε και  κοβουν εισητιρια τι νομιζεις οτι γινεται ολους αυτους που περνουν τους ξερουν !!!!καλα εισαι  :jerking:  απλα οταν ερθει η ωρα τοτε επειδη δεν θελει να την πουνε πουτανα μενη μονοι την πηδας εσυ εγω ο αλλος γενικος και βγαινει μελι γαλα .

Σου πετα και το δεν υπαρχουν αντρες και το πως ηταν παλια και τη στεναχωρημένη ειναι ποσο απελπισμενη και τα ρεστα  και τελος.
Αυτη εχει παρει  κανα στρατοπεδο  και σου λεει μα γιατι δεν μπορω να βρω τον μαλακα που θελω.

Μου εχει τυχη να πηδαω γκομενα που ειχε αλλους 3 ταυτοχρονα και μου κλαιγότανε γιατι κανεις δεν μπορουσε να την καταλαβει  :2funny: :2funny: :2funny:  αλλα στο  :fuck2: :fuck2:  ολοι καλη ηταν αλλα κανεις δεν την καταλαβενε αλλα ειχε και τους 3 και την φορμαρα και εγω      :jerking:    μαλλον γιατι δεν υπαρχουν αντρες  :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.802
Πόντοι
4.895
Εχεις δηλαδη βγει με καλη γκομενα εμφανισιακα
απο το ιντερνετ το τελευταιο χρονο ?
Είπαμε, βρίσκεις για όλα τα γούστα. Το θέμα είναι πως στο ίντερνετ η γκόμενα με τον άγνωστο είναι πιο απελευθερωμένη. Στον κύκλο της το παίζει οσία.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
οι γκομενες ειναι μονες τους για να μπορουν να πηδιουνται οτι ωρα θελουνε και με οποιον θελουνε  χωρις να δινουν δικαιωμα και οχι γιατι δεν μπορουν να γνωρισουν .
Το οτι θελουν να γνωρισουν μεσω κυκλου ισχυει μονο και μονο για τα ματια του κοσμου και την ασφαλεια (επειδη ειναι τοσο χαζες )αλλα  οχι παντα  αμα τις γυαλισεις ορμα δεν κολαει .

Στα νησια που πανε και  κοβουν εισητιρια τι νομιζεις οτι γινεται ολους αυτους που περνουν τους ξερουν !!!!καλα εισαι  :jerking:  απλα οταν ερθει η ωρα τοτε επειδη δεν θελει να την πουνε πουτανα μενη μονοι την πηδας εσυ εγω ο αλλος γενικος και βγαινει μελι γαλα .

Σου πετα και το δεν υπαρχουν αντρες και το πως ηταν παλια και τη στεναχωρημένη ειναι ποσο απελπισμενη και τα ρεστα  και τελος.
Αυτη εχει παρει  κανα στρατοπεδο  και σου λεει μα γιατι δεν μπορω να βρω τον μαλακα που θελω.

Μου εχει τυχη να πηδαω γκομενα που ειχε αλλους 3 ταυτοχρονα και μου κλαιγότανε γιατι κανεις δεν μπορουσε να την καταλαβει  :2funny: :2funny: :2funny:  αλλα στο  :fuck2: :fuck2:   ολοι καλη ηταν αλλα κανεις δεν την καταλαβενε αλλα ειχε και τους 3 και την φορμαρα και εγω       :jerking:     μαλλον γιατι δεν υπαρχουν αντρες  :2funny:

τα πες ολα  :rockon:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εγω τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει  γιατι αμα το σκεφτεις λιγο για ποιο λογο μια γκομενα να ειναι μονη τις ?δεν υπαρχει λογος  οι γυναικες απο την φυση τους ειναι κοινωνικοτερες αρα για ποιο λογο !Αυτα που λενε για αιασθηματα δεν ταπιστευω ολοι ξερουμε οτι οι γκομενες ειναι σκυλια και φαινετα οταν παρατανε τους αντρες τους τοτε δεν μασανε στα αρχιδια τους  δε καταλαβαινουν χρηστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom