Νέα

Eμφανιση(γοητεια) vs. κοινωνικη αποκατασταση(δουλεια)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
43
Πόντοι
6
θελω να απευθυνω αυτο το ερωτημα σε ολους τους γνησιους αρσενικους που εχουν μεσα τους την αναγκη να ξεφυγουν απο το χαντακωμα των κοινωνικων συμβασεων
δηλαδη εαν καποιος εχει εμφανιση και καποια οικονομικη ανεση(απο γονεις περιουσια) αλλα δεν διαθετει δουλεια η κοινωνικες γνωριμιες πως πλασαρεται στις γκομενες?
η υπονομευση παιζει αρκετα... υπαρχουν τροποι να την αντιπαρελθεις? ή κλεινεσαι σε μοναστηρι?

ειδικα σημερα στις μερες του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που οι κοινωνικες ανισοτητες  θεριεψαν ...το ριχνεις στα στριπ,ct cg,gfe studio,κτλ???εαν εχεις χαρτι φυσικα...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
απο αυριο, κυριακη αυτα  :grin:

OP
OP
dinn

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
43
Πόντοι
6
το αυριο θα ειναι πολυ αργα
χανουμε τα νιατα μας
χανουμε την ζωη μας
χανουμε τα μυαλα μας...

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
θελω να απευθυνω αυτο το ερωτημα σε ολους τους γνησιους αρσενικους που εχουν μεσα τους την αναγκη να ξεφυγουν απο το χαντακωμα των κοινωνικων συμβασεων
δηλαδη εαν καποιος εχει εμφανιση και καποια οικονομικη ανεση(απο γονεις περιουσια) αλλα δεν διαθετει δουλεια η κοινωνικες γνωριμιες πως πλασαρεται στις γκομενες?
η υπονομευση παιζει αρκετα... υπαρχουν τροποι να την αντιπαρελθεις? ή κλεινεσαι σε μοναστηρι?

ειδικα σημερα στις μερες του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που οι κοινωνικες ανισοτητες  θεριεψαν ...το ριχνεις στα στριπ,ct cg,gfe studio,κτλ???εαν εχεις χαρτι φυσικα...

μεσα κοινωνικης δικτυωσης

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Θελω να απευθυνω αυτο το ερωτημα σε ολους τους γνησιους αρσενικους που εχουν μεσα τους την αναγκη να ξεφυγουν απο το χαντακωμα των κοινωνικων συμβασεων....

Εγω που νιωθω καπως διαφορετικος μπορω να απαντησω στα ερωτηματα σου?

tartsa.jpg

OP
OP
dinn

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
43
Πόντοι
6
με το γνησιο αρσενικο  εννοοω εκεινους που ξηγιουνται αντρικεια στα γκομενακια σε αντιθεση με κατι δολιους γλοιωδεις τυπους που φιλανε κατουρημρνες ποδιες παρακαλανε ,κατι φανφαρονους ,κομπασμενους,που μειωνουν και κοροιδευουν τα παντα και τους παντες αυτο εννοω ως ανδρισμο οχι το gay

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.801
Πόντοι
4.895

Φίλε πώς εννοείς την υπονόμευση που αναφέρεις παραπάνω; Μία καλή λύση είναι μέσω internet να βρίσκεις γκόμενα πάντως εάν δεν έχεις κοινωνικές επαφές, απλά θέλει και αυτό τον τρόπο του. Προσωπικά έχω  :knockinb: ορισμένες δεκάδες γυναικών μέσω site γνωριμιών.....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
με το γνησιο αρσενικο  εννοοω εκεινους που ξηγιουνται αντρικεια στα γκομενακια σε αντιθεση με κατι δολιους γλοιωδεις τυπους που φιλανε κατουρημρνες ποδιες παρακαλανε ,κατι φανφαρονους ,κομπασμενους,που μειωνουν και κοροιδευουν τα παντα και τους παντες αυτο εννοω ως ανδρισμο οχι το gay

Οταν λες αντρικια, εννοεις να κλανεις και να ρευεσαι μπροστα τους???

OP
OP
dinn

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
43
Πόντοι
6
υπονομευση 1 "φιλος" με ρωταει που εχει μπουρδελα?  και μετα μοιραζει στο κοσμο οτι εχω ασθενειες

υπονομευση 2 "φιλος"  μοιραζει οτι δεν κρυβω μυστικα στις γκομενες ,πατωντας στο φοβο τους μην τις πουν  πουτανες

υπονομευση 3  "φιλος" χοντρος και σκατοφατσας(και μπατσος) μοιραζει την ανεργια μου αβερτα λεγοντας με αχρηστο τεμπελη χωρις να του εχω κανει τιποτα απλα γιατι με κοιτανε 2-3 γκομενες  να πω και αλλα απειρα

ολοι τα βιωνετε και καποιοι τα κανετε κιολας...

Επισκέπτης
υπονομευση 1 "φιλος" με ρωταει που εχει μπουρδελα?  και μετα μοιραζει στο κοσμο οτι εχω ασθενειες

υπονομευση 2 "φιλος"  μοιραζει οτι δεν κρυβω μυστικα στις γκομενες ,πατωντας στο φοβο τους μην τις πουν  πουτανες

υπονομευση 3  "φιλος" χοντρος και σκατοφατσας(και μπατσος) μοιραζει την ανεργια μου αβερτα λεγοντας με αχρηστο τεμπελη χωρις να του εχω κανει τιποτα απλα γιατι με κοιτανε 2-3 γκομενες  να πω και αλλα απειρα

που να ειχες και εχθρους φιλε :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.801
Πόντοι
4.895

Φίλε μου δεν ξέρω πόσων ετών είσαι, εγώ όμως επειδή κοντεύω να συμπληρώσω 4 δεκαετίες ζωής μπορώ να σου πω τα εξής: από ''φίλο'' ποτέ δε γνώρισα γκόμενα. ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ό,τι γνώρισα, το γνώρισα μόνος μου. Ίσως άλλοι να έχουν διαφορετικά βιώματα με φίλους τους, δεν μπορώ να γενικεύσω μία κατάσταση, απλά εκφράζω τη δική μου άποψη.
Το θέμα είναι απλό: οι''φίλοι'' σου, και γκόμενα να έχουν, θέλουν να έχουν ''εφεδρείες'' και δε γουστάρουν να μπεις στη μέση εσύ. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγώ ποτέ δε γνώρισα γκόμενα μέσω φίλων.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Μην στεναχωριεσαι ρε.

1. Ο,τι κι αν εχεις θεραπευεται. Μην στεναχωριεσαι που εισαι αρρωστος.

2.  Εισαι και μαρτυριαρης βλεπω!

3. Βεβαιως εισαι αχρηστος και τεμπελης.
Αντι να βγεις να ψαξεις καμια δουλεια γυρνας με γκομενες και τρως απο τα ετοιμα!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
εαν καποιος εχει εμφανιση και καποια οικονομικη ανεση(απο γονεις περιουσια) αλλα δεν διαθετει δουλεια η κοινωνικες γνωριμιες πως πλασαρεται στις γκομενες?

Κάτσε ρε φιλαράκο για να καταλάβω -  δηλ. έχεις  εμφάνιση , φράγκα και ελεύθερο χρόνο να ψωλαρμενίζεις όλη μέρα αλλά είσαι χωρίς  γκόμενα γιατί δεν έχεις ...δουλειά και κοινωνικές γνωριμίες ?

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Αφού ρε τύπε οι ψωλούδες  :pipa3: πάνε με αυτούς τους γλειώδεις όπως λες, τόσο μυαλό έχουν!!! Πραγματικά θα ήθελες να μπλέξεις με γυναίκα που το μόνο που την νοιάζει είναι να φτιάχνει τα μαλλιά και τα νύχια της?

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
οταν εχεις χρηματα και κυκλοφορεις εχεις αυτοματα και κοινωνικες γνωριμιες(φιλους,γκομενες)
αυτα μαθαινονται χωρις να κανεις εσυ κατι

OP
OP
dinn

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
43
Πόντοι
6
SPEED καλα τα λες αλλα πες πως να βρουμε και καμια γκομενα...

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

αμα εχεις τετοιυς φιλους τι τους θελεις τους εχθρους.συμβουλη μου:πηγαινε οσο μπορεις περισσοτερο,και οσο περισσοτερο σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου,στα μπουρδελα.θα γαμησεις τα καλυτερα μουνια,θα σου τονωσει απειρα το ηθικο,δεν θα νιωθεις απολυτως κανενα κομπλεξ εαν για τον α η β μαλακισμενο λογο δεν σε θελει μια γκομενα,και θα αποκτησεις και πολυ καλο γουστο στις γυναικες,ωστε να μην γαμας το χειροτερο μπαζο που θα βρεις μπροστα σου που το παιζει ευα μεντες.ξερεις ποσοι αμπουρδελοι κυκλοφορουν εκει εξω με γκομενες κατι χοντρες κουραδες;επιπλεον εαν εισαι οντως ξηγημενος και δεν σε θελει μια γυναικα,στα @@ σου,αυτη μαλλον εχει το προβλημα.θελεις για γκομενα μια προβληματικη;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.801
Πόντοι
4.895
αμα εχεις τετοιυς φιλους τι τους θελεις τους εχθρους.συμβουλη μου:πηγαινε οσο μπορεις περισσοτερο,και οσο περισσοτερο σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου,στα μπουρδελα.θα γαμησεις τα καλυτερα μουνια,θα σου τονωσει απειρα το ηθικο,δεν θα νιωθεις απολυτως κανενα κομπλεξ εαν για τον α η β μαλακισμενο λογο δεν σε θελει μια γκομενα,και θα αποκτησεις και πολυ καλο γουστο στις γυναικες,ωστε να μην γαμας το χειροτερο μπαζο που θα βρεις μπροστα σου που το παιζει ευα μεντες.ξερεις ποσοι αμπουρδελοι κυκλοφορουν εκει εξω με γκομενες κατι χοντρες κουραδες;επιπλεον εαν εισαι οντως ξηγημενος και δεν σε θελει μια γυναικα,στα @@ σου,αυτη μαλλον εχει το προβλημα.θελεις για γκομενα μια προβληματικη;
Τα είπες όλα!!!! ;)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε μου δεν ξέρω πόσων ετών είσαι, εγώ όμως επειδή κοντεύω να συμπληρώσω 4 δεκαετίες ζωής μπορώ να σου πω τα εξής: από ''φίλο'' ποτέ δε γνώρισα γκόμενα. ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ό,τι γνώρισα, το γνώρισα μόνος μου. Ίσως άλλοι να έχουν διαφορετικά βιώματα με φίλους τους, δεν μπορώ να γενικεύσω μία κατάσταση, απλά εκφράζω τη δική μου άποψη.
Το θέμα είναι απλό: οι''φίλοι'' σου, και γκόμενα να έχουν, θέλουν να έχουν ''εφεδρείες'' και δε γουστάρουν να μπεις στη μέση εσύ. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγώ ποτέ δε γνώρισα γκόμενα μέσω φίλων.

+1 μερικοι φιλοι,ακομα και σωστοι να ειναι εχουν ανασφαλειες,μου εχουν ζητησει να τους γνωρισω γκομενες,ουτε καν εχουν προσφερθει να μου γνωρισουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom