Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Για γαμησι ανελεητο..
H oποία εννοείται πως πέφτει λίγη στο μέσο μέλους του μπου γιατί σε αυτό την πέφτουν καθημερινά γυναίκες επιπέδου Σαρλίζ Θερόν και τις γαμάει τζάμπα.Αααα Κύπρια τηλεγλάστρα … και γω νόμιζα ανακάλυψε κανα καινούριο εμβόλιο για COVID
BTW ο Φάνης γαμάει ποια δεν ξέρω και περιμένει παιδί, Ο Ντε Βίτο σίγουρα γάμησε με το κιλό και ο Ψάλτης 1/3 μερίδας ήρωας που κατάφερνε και γαμούσε ... η κιουρία πέρα από το μπλαζέ υφάκι με το πέρας μιας βδομαδας δεν νομίζω να χει να προσφέρει κάτι παραπάνω από άλλεςH oποία εννοείται πως πέφτει λίγη στο μέσο μέλους του μπου γιατί σε αυτό την πέφτουν καθημερινά γυναίκες επιπέδου Σαρλίζ Θερόν και τις γαμάει τζάμπα.
(Ενώ το μέσο μέλος του μπου εχει ύψος και φάτσα Ντάνι Ντε Βίτο,σωματότυπο Στάθη Ψάλτη ή Φάνη Λαμπρόπουλου)
Οι εν λόγω αναφορές των συγκεκριμένων επωνύμων έγιναν για συγκεκριμένο λόγο.BTW ο Φάνης γαμάει ποια δεν ξέρω και περιμένει παιδί, Ο Ντε Βίτο σίγουρα γάμησε με το κιλό και ο Ψάλτης 1/3 μερίδας ήρωας που κατάφερνε και γαμούσε ... η κιουρία πέρα από το μπλαζέ υφάκι με το πέρας μιας βδομαδας δεν νομίζω να χει να προσφέρει κάτι παραπάνω από άλλες
Ήθελες να τονίσεις την γοητεία και όχι την εμφάνιση ε ? Είσαι συ ένας μπαγάσαςΟι εν λόγω αναφορές των συγκεκριμένων επωνύμων έγιναν για συγκεκριμένο λόγο.
Ειδικά την γοητεία!Ήθελες να τονίσεις την γοητεία και όχι την εμφάνιση ε ? Είσαι συ ένας μπαγάσας