pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.321
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε μήπως είσαι βλαμμένος ???
Από πιο ίδρυμα βγήκες ?
Καλλιτέχνη μου δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου … μόνο καλά λόγια λέμε για το κορίτσι
Τύπε μήπως είσαι βλαμμένος ???
Από πιο ίδρυμα βγήκες ?
Καλλιτέχνη μου δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου … μόνο καλά λόγια λέμε για το κορίτσι
Εγώ ρωτάω ευθέως εσένα και άσε τις μαλακίες.
Είσαι βλαμμένος ?
Οχι. Επικρατεστερο σεναριο να του εστειλε η ιδία και να του ειπε κανε κατι, με γαμησε ο μαλακας με την κριτική του. Ο Ανναπουρνα δεν αρκεστηκε σε σχολιασμό οπως στον άλλον πριν που εγραψε αλλα πατησε στα φιδισια κολπα του ελγαναδορου και το τερματισε με νημα για να δειξει στην γκομενσ τι πολεμιστης είναι.Ρε μαλακα μήπως επίτηδες το άνοιξε να της κάνει διαφήμιση και ντόρο ;
Όχι ότι το χρειάζεται φυσικά
Αισθάνεσαι προσβεβλημένος ; Το ακούω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για τα συναισθήματα σου
Οχι. Επικρατεστερο σεναριο να του εστειλε η ιδία και να του ειπε κανε κατι, με γαμησε ο μαλακας με την κριτική του. Ο Ανναπουρνα δεν αρκεστηκε σε σχολιασμό οπως στον άλλον πριν που εγραψε αλλα πατησε στα κολπσ του ελγαναδορου και το τερματισε με νημα για να δειξει στην γκομενσ τι πολεμιστης είναι.
Άκου να σου πω.
Δε πας στο Δελφινάριο να πουλήσεις την εξυπνάδα σου μπας και βγάλεις κανένα φράγκο ?
Οχι. Επικρατεστερο σεναριο να του εστειλε η ιδία και να του ειπε κανε κατι, με γαμησε ο μαλακας με την κριτική του. Ο Ανναπουρνα δεν αρκεστηκε σε σχολιασμό οπως στον άλλον πριν που εγραψε αλλα πατησε στα φιδισια κολπα του ελγαναδορου και το τερματισε με νημα για να δειξει στην γκομενσ τι πολεμιστης είναι.
Σήμερα έφερες το Δελφινάριο κατ οίκων με τη νηματαρα σου … οπότε άρτο και θέαμα θα λάβεις
Οχι. Επικρατεστερο σεναριο να του εστειλε η ιδία και να του ειπε κανε κατι, με γαμησε ο μαλακας με την κριτική του. Ο Ανναπουρνα δεν αρκεστηκε σε σχολιασμό οπως στον άλλον πριν που εγραψε αλλα πατησε στα φιδισια κολπα του ελγαναδορου και το τερματισε με νημα για να δειξει στην γκομενσ τι πολεμιστης είναι.
Ρε άντε απο δω χάμου.
Άντε στο Δελφινάριο να πουλήσεις τις εξυπνάδες σου.
Παππουλη ακόμα η βραδινή κατάκλιση;Νταξ...
Δεν είναι και η πρώτη φορά που σφάζονται παλικάρι στα πόδια μιας πουτάνας.
Τουλάχιστον αυτή έχει και δυο μέτρα πόδι. Όχι σας την άλλη που έκλανε και βρωμάγανε μετά οι κάλτσες της κλανίλα.
Παππουλη ακόμα η βραδινή κατάκλιση;
Φίλε ορειβάτη το περίμενες ότι θα εξελιχθεί έτσι η νηματαρα που άνοιξες;Εξυπνάδες του κώλου.
Κάντε like στον Αλβανό σας ... τα ίδια είσαστε με αυτόν.
Τι στηρίζεις πάρε θέσηΦίλε ορειβάτη το περίμενες ότι θα εξελιχθεί έτσι η νηματαρα που άνοιξες;
Φίλε ορειβάτη το περίμενες ότι θα εξελιχθεί έτσι η νηματαρα που άνοιξες;