Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
Ρε Τι κανει αδω αυτός. Ρε μουφααλβανε , θα το μαθει η γυναικα σου και θα σε παει γαμιώντας μεχρι τα Τιρανα.
τι θα μου φτιαξεις αυριο;
Ότι θέλει το φιλαράκι μου
te dua shum shum shpirti im
ειδικα αν μου φτιαξεις και μελομακαρονα
σουμ σουμ :rose:

TheRealMandigo

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουν 2016
Κριτικές
13
Like
1.651
Πόντοι
1.071
Πολύ χαλαρός είμαι.

Πιστεύω ότι όταν κάποιος γράφει ψεύτικες κριτικές δεν θα έπρεπε να έχει χώρο στο φόρουμ.

Αλλιώς να γράφουμε όλοι ψεύτικες κριτικές ...

Είσαι πολύ νέος και σου διαφεύγουν κάποια στοιχεία του παρελθόντος.
ΕΣΥ ποτέ παλιωσες δηλαδή χαχα…
Αποφοίτησες το νηπιαγωγείο;

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
Pop Corn GIF by REYKON

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.635
Πόντοι
2.356
Ώπα τι έγινε εδώ;

:tooth:

Ρε συ @BIG_BIG_BEN παρόλο που εξηγήσαμε σε άλλο νήμα, δείχνεις να επιμένεις στη μια πλευρά. Πίστευε ότι θέλεις, δικαίωμα σου, αλλά στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια.

Εσύ δεν είσαι ο τύπος που από αλλού ξεκίνησε να γράφει και κατέληξε εδώ επειδή έφαγες μπαν λόγω σπαμ; Και μάλιστα δις και έφτιαξες νέο νικνέιμ. Εάν λοιπόν έχεις εντρυφήσει στους δίπλα, λογικό…

Το κύριο θέμα εδώ είναι οι φανταστικές κριτικές, όχι αν εγώ είμαι το ίδιο πρόσωπο με άλλον.

Στο άλλο νήμα είναι που ο κύριος σκοπός ήταν να ξεσκεπαστεί η ταυτοπροσωπία, που δυστυχώς όσο και να προσπαθεί ο νηματοθέτης, δε θα τα καταφέρει!

:hi:

Ώπα, εδώ έχουμε εξελίξεις. Νέα ασύλληπτα τεκμηριωμένα ντοκουμέντα.:buck2::cheesy:

Μωρέ, γράψτε σε όποιο νήμα θέλετε, τζερτζελές να γίνεται. Μόνο να μην ξεχνιέστε!:2funny:

:sunglasses:

VatoLoco

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
187
Πόντοι
1
Αν προσέξεις, κι άλλες κοπέλες έκαψε χωρίς λόγο, ύστερα από θετικές εντυπώσεις από συναγωνιστές.

Η ψεύτικη κριτική για την Alicia glamour ήταν η αιτία που διαγράφηκε τότε.
Και μόνο το γεγονός ότι κάποιος γράφει 4-5 κριτικές ανά εβδομάδα πρέπει να σε κάνει να αναρωτιέσαι ,εκτός αν έχουμε μέλη από οικογενειες του Λάτση, Νιάρχου κτλ
Αυτό όμως δεν δικαιολογεί το προμό του Αναγούλα γιατί και στις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με μούφα κριτικές.
Και αν είναι να στοχοποιήσουμε κάποιον να το κάνουμε όχι μόνο όταν θίγονται οι δικές μας προστατευόμενες.

Οπότε πάρε τον ένα και χτυπά τον άλλό είναι η φάση

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Ώπα τι έγινε εδώ;

:tooth:

Ρε συ @BIG_BIG_BEN παρόλο που εξηγήσαμε σε άλλο νήμα, δείχνεις να επιμένεις στη μια πλευρά. Πίστευε ότι θέλεις, δικαίωμα σου, αλλά στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια.

Εσύ δεν είσαι ο τύπος που από αλλού ξεκίνησε να γράφει και κατέληξε εδώ επειδή έφαγες μπαν λόγω σπαμ; Και μάλιστα δις και έφτιαξες νέο νικνέιμ. Εάν λοιπόν έχεις εντρυφήσει στους δίπλα, λογικό…

Το κύριο θέμα εδώ είναι οι φανταστικές κριτικές, όχι αν εγώ είμαι το ίδιο πρόσωπο με άλλον.

Στο άλλο νήμα είναι που ο κύριος σκοπός ήταν να ξεσκεπαστεί η ταυτοπροσωπία, που δυστυχώς όσο και να προσπαθεί ο νηματοθέτης, δε θα τα καταφέρει!

:hi:

Ώπα και αυτός κλώνος ???

Για λέγε για λέγε.

:coffee:

VatoLoco

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
187
Πόντοι
1
Αν προσέξεις, κι άλλες κοπέλες έκαψε χωρίς λόγο, ύστερα από θετικές εντυπώσεις από συναγωνιστές.

Η ψεύτικη κριτική για την Alicia glamour ήταν η αιτία που διαγράφηκε τότε.

Δεν ήταν η κριτική για την Αλίσα αλά για την Πάρις όπως αναφέρει ο #The Saint* από κάτω​

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
Πάντα με ξένιζε το γεγονός του ότι γνωστά μέλη, προχωρούν σε νύξεις μέσω των κλώνων τους.

Είναι μαφιόζικη τακτική ... τα κεφάλια των οικογενειών μέλι γάλα και από κα΄τω σκοτώνονταν τα πρωτοπαλίκαρα :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.085
Πόντοι
25.467

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.983
Πόντοι
22.785
Ρόντ, ότι γράφω το γράφω με πλήρη επίγνωση.

Ορισμένες φορές μπορεί να γίνομαι αντιπαθητικός αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

Αδιαφορώ για τα likes κλπ ...

Προτιμώ να είμαι αληθινός από το να γλείφω δεξιά αριστερά για λίγα likes.
Δηλαδή υπάρχει κόσμος πού ψάχνετε για like ??

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423

Δεν ήταν η κριτική για την Αλίσα αλά για την Πάρις όπως αναφέρει ο #The Saint* από κάτω​

Ή είσαι βλάκας ή κάνεις τον βλάκα.

Πριν την Paris έχει κάνει τα ίδια και με την Αλίσα γιαυτό και τον διέγραψαν.

Εκτός αν είσαι Αλβανός και εσύ ?

• Χαχα
Αντιδράσεις: srek7

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
Ο αναπουρνας έβγαζε φώτο στα πουστικα κοπέλες με τον κεκεδιασμενο τον μαουντεν μέχρι που τον συνέλαβαν επί του έργου, μαζί με τα 6ωρα με Σαντρα που ΔΕΝ γαμουσε.

Ο γκαναντορ νταξ λέει παπατζες αλλά ποσώς με νοιάζει.

Ο παπαφιλιπς δε του σηκώνεται και τον πιάνουν κορόιδο μέχρι και οι μαύρες στα μπουρδελα που πάει να πνίξει τον πόνο του γιατί είναι άφραγκος και τον έστειλε μια που δεν έπρεπε καν να τον δει. Χώρια το πέσιμο που κάνει συνεχώς σε κοπέλες που ΔΕΝ τον θέλουν και ζηλεύει παθολογικά αυτούς που μπορούν.

Ο bigmountain γέρνει. Γέρνει πολύ. Χώρια οι κριτικές με σάλτσες.

Ο saint είναι ένα χουφταλο ταβερνιαρης που βρωμάει ψαριλα σα μουνι που δε πλυθηκε και τον δούλευε μέχρι και το ναυάγιο η Γιολαντα.

Πάτε όλοι μαζί σε μια παραλία και αφήστε τις διαμάχες είστε όλοι για τον πεο.

pepe-drama-cry.gif
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom