amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Ελάτε η θερμοκρασία είναι τουλάχιστον 37+Να ερθουμε στη στερνα???
Ελάτε η θερμοκρασία είναι τουλάχιστον 37+Να ερθουμε στη στερνα???
ΧΑ ΧΑ ό Μπασκεβιτς θυμάσαι ότι έδωσε και ραντεβού στο μαγαζί σού.,2 ήταν οι πολλοί σκληροί καριοληδες του φόρουμ άρχοντα ο Σόχοβιτς που θα σε φύτευε και ο τραβελος από την Θεσσαλονίκη με την σκισμένη καλτσοδετα....
Ντούσαν ο θεός...το παιδί τίς φαπαςΧΑ ΧΑ ό Μπασκεβιτς θυμάσαι ότι έδωσε και ραντεβού στο μαγαζί σού.,
Χάθηκε.... όμως σίγουρα γράφει με κλώνους ...
Μεγας..Απο τους κανονικους...οχι τιποτε χαρτοπολεμοι γιαλαντζιήταν επενδυτής ο μακαρίτης?
Αλατισε καλα το νερο και ριξε τα μακαρονιαΕλάτε η θερμοκρασία είναι τουλάχιστον 37+
κρίμα, θα μπορούσαμε να δούμε μερικά παραλιακά αιρμπιενμπι στην θήβα...Μεγας..Απο τους κανονικους...οχι τιποτε χαρτοπολεμοι γιαλαντζι
Σε κανα δυο μερες θα εχει επιστρεψει με νεα αιντεντιτικρίμα, θα μπορούσαμε να δούμε μερικά παραλιακά αιρμπιενμπι στην θήβα...
Σε κανα δυο μερες θα εχει επιστρεψει με νεα αιντεντιτι
στέρνα λέμε σαν αυτή του κάσελ που βρέχει λίγο τα πόδια να δροσιστεί?Να ερθουμε στη στερνα???
Επεστρεψες ή ακομα βρεχεις ποδαρακια στη Σαμαρινα?
Λέτε στις πουτάνες ότι είστε μέλη στο φόρουμ και ποιοί είσαστε;Αν και εντελώς άσχετος με το θέμα, δύο σύντομες παρατηρήσεις.
Αυτό που γραφόταν παλιά ότι Annapurna και bigmountain είναι το ίδιο άτομο, αρκετά κωμικό! Μία κοπέλα του χώρου να ρωτήσεις που εμπιστεύεσαι, θα σου επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικά άτομα.
Όσο για τον Elganador, απλά θα αναφέρω ότι πολύ γνωστό και έμπειρο call girl ανέφερε ότι τον έχει συναντήσει. Οπότε σίγουρα αποτελεί υπαρκτό πρόσωπο που κάνει συναντήσεις.
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω!
Αυτά, συνεχίστε!
όχι, ήμουν στην παραλία στα μετέωραΕπεστρεψες ή ακομα βρεχεις ποδαρακια στη Σαμαρινα?
Εγώ γενικά κράζω και τους ακάποτους και τις ακάποτες.Λέτε στις πουτάνες ότι είστε μέλη στο φόρουμ και ποιοί είσαστε;
Για ποιό λόγο;
Εμένα το πονηρό μου το μυαλό μόνο για παράνομα εξτραδάκια πάει, τύπου θα σου γράψω καλή κριτική για ακάποτο.
Και μετά κράζετε τον κάθε ελμουφαδόρ για "ψεύτικες" κριτικές.
Και φυσικά κράζετε τους ακάποτους κασκαντέρ μη σας μαγαρίσουν τα πουλέν.
Αν και εντελώς άσχετος με το θέμα, δύο σύντομες παρατηρήσεις.
Αυτό που γραφόταν παλιά ότι Annapurna και bigmountain είναι το ίδιο άτομο, αρκετά κωμικό! Μία κοπέλα του χώρου να ρωτήσεις που εμπιστεύεσαι, θα σου επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικά άτομα.
Όσο για τον Elganador, απλά θα αναφέρω ότι πολύ γνωστό και έμπειρο call girl ανέφερε ότι τον έχει συναντήσει. Οπότε σίγουρα αποτελεί υπαρκτό πρόσωπο που κάνει συναντήσεις.
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω!
Αυτά, συνεχίστε!
Για εξήγησε μας πως το ξέρουν εκτός και αν κλείνεις ραντεβού με το νίκ σου;Δεν γνωρίζω σε ποιά αναφέρεσαι αλλά εγώ ποτέ δεν λέω ποιός είμαι.
Δεν πάω για την έκπτωση γιατί το θεωρώ ξεφτίλα.
Βέβαια μετά από κάποια χρόνια τα γραφεία μάλλον γνωρίζουν ότι σχολιάζω στο φόρουμ ως Ανναπούρνα.
Όσο για τον Ελμουφαδόρ, απλά θα αναφέρω ότι πολύ γνωστό και έμπειρο call girl ανέφερε ότι τον έχει συναντήσει. Οπότε σίγουρα αποτελεί υπαρκτό πρόσωπο που κάνει συναντήσεις.
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω!
Αυτά, συνεχίστε!
Για εξήγησε μας πως το ξέρουν εκτός και αν κλείνεις ραντεβού με το νίκ σου;
Και γιατί το κανεις;
Άντε έφτασες 2α Δημοτικού πλέον