Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Η δράση πάντως δεν είναι εδώ, αλλά στο άλλο νήμα, καθώς η ψηφοφορία, για τον ποιον από τους δυο εμπιστεύονται τα μέλη του φόρουμ περισσότερο, συνεχίζεται.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.820
Πόντοι
31.348
Μια χαρα τα βλεπει. Ακκμα και αν οντως μας εχει μπλοκαρισμενους ανοιγει σλλη καρτέλα με άλλον browser και βλεπει ως επισκέπτης.

Δεν εχει αρχιδια συτο το παιδάκι να μπλοκαρει και να μην δωσει σημασια.
έχει και το κλώνο του τον @bigmountain και τα βλέπει από εκεί

Τελευταία τροποποίηση:

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.260
Πόντοι
206
Έστω και έτσι αν και είναι λάθος του συστήματος.

Απο τη στιγμή που τους έχω μπλοκάρει δεν θα έπρεπε να βλέπουν τα νήματα και τα σχόλιά μου.

Άστους να ποστάρουν μαλακίες μόνοι τους.

Έτσι και αλλιώς μουφαδόροι αγάμητοι μαλάκες είναι.
Ίσως θα έπρεπε να κάνει κάποια ειδική ρύθμιση για σένα η διοίκηση ώστε να μην βλέπουν τι γράφεις, στο κάτω κάτω δεν είσαι κάποιο τυχαίο μέλος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Η δράση πάντως δεν είναι εδώ, αλλά στο άλλο νήμα, καθώς η ψηφοφορία, για τον ποιον από τους δυο εμπιστεύονται τα μέλη του φόρουμ περισσότερο, συνεχίζεται.

Εκκλησια κλεβει. Χωρις αντιπαλο παιζει.

Ρε συ Ανναπουρνα. Δηλαδη αν το εβαζε σκοπο να μην μεινει σε ενα γαμησακι ο Ελγαναδορος, και της εγραψε καμια κριτικαρα, τι θα του εκανες φοβούμενος μην στην φαει;

Τελευταία τροποποίηση:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Ban1.jpg

Παραθέτω τα μουνόσκυλα που έχουν μπαναριστεί από μένα.
Και ελεγα γτ με ξυνει το αριστερό μου αρχιδι

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Εμενα πάντως ρε πουστηδες πως με μπλεξατε στο μαδομουνι σας??

Εγώ το μόνο που είπα είναι προμοτορα των Παριςπουρνα... Και με πήρε το τσουνάμι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Παιδια με ξεφτυλισε Δεν εχω μουτρα να γραψω στο ΚΑΠΗ πλεον. Ουτε σπ εξω δεν θα περνάω. Το φερνω εδω.

Τι εγινε ρε παιδιά; Απο ολα τα υβριστικά το γυρισαμε στο κυριος;
και θα με βρίσκει απέναντί του από εδώ και πέρα.
Αφου με εχεις μπλοκαρει, πως θα ερθεις να με βρεις χωρις να ξέρεις που γράφω τι;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.347
Πόντοι
3.656
Οι συγκεκριμένοι μπαναρισμένοι από μένα τύποι δεν θα βλέπουν τα νήματα και τα σχόλια μου.

Ούτε τα δικά τους σχόλια θα βλέπω γιατί το μόνο που ξέρουν να κάνουν στη ζωή τους είναι να παίζουν το πουλί τους.
Ρε μαλακα...εισαι κλωνος ΚΑΙ του λακαρου?????????????

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Εκκλησια κλεβει. Χωρις αντιπαλο παιζει.

Σωστό κι αυτό. Του επιτέθηκε ο ΆνναΠούρνα με το να εισηγηθεί αυτό το νήμα, και βρήκε την ευκαιρία ο Ελγκαναδόρ να γλεντήσει έναν άκυρο, που δεν ξέρει τι του γίνεται.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Ρε μαλακα...εισαι κλωνος ΚΑΙ του λακαρου?????????????
Ο αξιότιμος(??????) κύριος (??????????) ΠΟΥΣΤΗΣ κάθε χρόνο τέτοια εποχή φεύγει για διακοπές, πολύμηνες................
Κάτι πρέπει να έχει να κάνει με τους διαγωνισμούς μιστερ που ξεκινούν κάποιοι μπαχαλάκηδες κάπου Σεπτέμβρη-Οκτώβρη......

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.347
Πόντοι
3.656
Ο αξιότιμος(??????) κύριος (??????????) ΠΟΥΣΤΗΣ κάθε χρόνο τέτοια εποχή φεύγει για διακοπές, πολύμηνες................
Κάτι πρέπει να έχει να κάνει με τους διαγωνισμούς μιστερ που ξεκινούν κάποιοι μπαχαλάκηδες κάπου Σεπτέμβρη-Οκτώβρη......
Τεραστια απωλεια για το σαη...Αβασταχτη...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Τεραστια απωλεια για το σαη...Αβασταχτη...
βαριες κουβεντες απο εναν ΚΥΡΙΟ και απο εναν ΚΡΗΤΙΚΑΡΟ που περιμενω ΧΟΧΛΙΟΥΣ:coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.821
Πόντοι
456
Τύποι μου εγώ βγάζω το εξής συμπέρασμα μετά από προσεκτική μελέτη.... και μένα αν μου γαμούσαν "την πουτάνα" την έσκιζαν δίχως αύριο και ενώ έσκαγα 500ευρω και χιλιάρικα για "αποκλειστικότητα", θα ζητούσα τον λόγο!!! Πάντως ο κύριος Α που κατηγορεί και ζητάει τον λόγο, θα πρέπει να είναι ευγνώμων διότι θα βρει άλλη πουτανάρα για παρηγοριά και πιθανώς πιο έντιμη! Το τσουλάκι Παρις τον άρμεξε κανονικά από ότι φένεται και γαμιόταν δεξιά-αριστερά ασύστολα. Συνεχίστε....

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Τύποι μου εγώ βγάζω το εξής συμπέρασμα μετά από προσεκτική μελέτη.... και μένα αν μου γαμούσαν "την πουτάνα" την έσκιζαν δίχως αύριο και ενώ έσκαγα 500ευρω και χιλιάρικα για "αποκλειστικότητα", θα ζητούσα τον λόγο!!! Πάντως ο κύριος Α που κατηγορεί και ζητάει τον λόγο, θα πρέπει να είναι ευγνώμων διότι θα βρει άλλη πουτανάρα για παρηγοριά και πιθανώς πιο έντιμη! Το τσουλάκι Παρις τον άρμεξε κανονικά από ότι φένεται και γαμιόταν δεξιά-αριστερά ασύστολα. Συνεχίστε....
Καριοοοολη , έρχεται το ιγκνορ λιστ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom