Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.910
- Πόντοι
- 28.246
Μιση ωρα ακομαΆμα δεν απαντήσει μέσα στην επόμενη ώρα θα την βάλω εγώ στο δικό μου νήμα την ψηφοφορία
Μιση ωρα ακομαΆμα δεν απαντήσει μέσα στην επόμενη ώρα θα την βάλω εγώ στο δικό μου νήμα την ψηφοφορία
Ένα σφουγγάρι για τα αιματα please
Ένα σφουγγάρι για τα αιματα please
Ήθελα αλλο τιτλο βέβαια. Ποιος ειναι ο μεγαλύτερος φιδεμπορας αλλα δεν βαριεσσι...Εληξε ο χρόνος
Η ψηφοφορία είναι έτοιμη
Αυτό είναι κάτι που γίνεταιΉθελα αλλο τιτλο βέβαια. Ποιος ειναι ο μεγαλύτερος φιδεμπορας αλλα δεν βαριεσσι...
Γιατί δεν σφουγγαριζονται??Να μαζέψετε και τα χαλιά. Μην τα αφήσετε και κηλιδωθούν με αίμα οι μπουχάρες.
Θέλουμε και 3 παρατηρητέςΕγώ λέω να πάρουνε παρτουζα μια αντικειμενική ανεξάρτητη (τύπου ουδέτερο γήπεδο) και να βγάλει εκείνη τον νικητή.
Τωρα χαιρετίσματα ψηφισα. Αν τον σλλαξεις τον τιτλο δεν θα ειναι υπερ σουΑυτό είναι κάτι που γίνεται
Γράψε λάθος για την παρτουζα ελεγαΘέλουμε και 3 παρατηρητές
Μιλάς σωσταΕγώ λέω να πάρουνε παρτουζα μια αντικειμενική ανεξάρτητη (τύπου ουδέτερο γήπεδο) και να βγάλει εκείνη τον νικητή.
Μη γινει πολύ μπρουτάλ, οι εποχες είναι wok - lgbtΑδερφές όλοι ... και υπάρχουν γυναίκες που εξαρτώνται από τέτοιους λούληδες
Μη γινει πολύ μπρουτάλ, οι εποχες είναι wok - lgbt
Η ψηφοφορία που είναι ?
Τί είναι τελικά ?
ΑναγούλαςΠούρνας πιρφόρος Paris προμό VS Μυθομανούς γαμιά της Paris ?
Ψηφίζω Παρις
ω ρε κλαίω...Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα...
Να την σβησει λες και να το πιασει απο την αρχή με τιτλο ποιος ειναι ο ΑΡΧΙφιδεμπορας και μουφοκριτικαδορος;Μαλάκες τι ψηφοφορία βάλατε
Αυτό είναι "εμπιστεύεστε Μητσοτάκη ή Κούλη ?"
Ρε τυπε για ένα e θα τα χαλάσουμε?
eeeee ... Wok από Woke στο Παρίσι ... μια πούτσα στον κώλο διαφορά ... όχι μόνο eΡε τυπε για ένα e θα τα χαλάσουμε?