Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 206
Μιλάει και ποντιακά...Ρωσοποντια και μιλάει μόνο αγγλικά σύμφωνα με την κριτική του γκαναδορου. Ναι. συμβαινουν κι αυτά.
Μιλάει και ποντιακά...Ρωσοποντια και μιλάει μόνο αγγλικά σύμφωνα με την κριτική του γκαναδορου. Ναι. συμβαινουν κι αυτά.
Νταξει κι εγώ ρωσοποντιος είμαι . Θα τα βρούμε Μ αυτή. Το τηλέφωνο ψάχνω ακομαΜιλάει και ποντιακά...
Είναι καλό κορίτσι, να το προσέχεις...Νταξει κι εγώ ρωσοποντιος είμαι . Θα τα βρούμε Μ αυτή. Το τηλέφωνο ψάχνω ακομα
Θα το προσέξω το κορίτσι.Θα το φιλήσω στο στόμα κιόλας.Είναι καλό κορίτσι, να το προσέχεις...
Ο Ανναπουρνα δεν θα στο δωσει. Ζητα το απο τον elganador με μεγάλη του χαρα.Νταξει κι εγώ ρωσοποντιος είμαι . Θα τα βρούμε Μ αυτή. Το τηλέφωνο ψάχνω ακομα
Θα το δώσει; Η θα μου δώσει το τηλ κανενος αξύριστου;Ο Ανναπουρνα δεν θα στο δωσει. Ζητα το απο τον elganador με μεγάλη του χαρα.
στους καψουριδες σεβασμος, επειδη ποτε δεν ξερεις ..Ρε το ραμολί ερωτεύτηκε παριζιάνικη κοκότα ?
Update ... Διάβασα τις κριτικές ... ρε αυτός είναι καψούρης όχι ποντικοκούραδα
Όσο για τον Elganador, απλά θα αναφέρω ότι πολύ γνωστό και έμπειρο call girl ανέφερε ότι τον έχει συναντήσει. Οπότε σίγουρα αποτελεί υπαρκτό πρόσωπο που κάνει συναντήσεις.
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω!
Αυτά, συνεχίστε!
στους καψουριδες σεβασμος, επειδη ποτε δεν ξερεις ..
Αν και καψουρης, απο την κριτικη του καταλαβαινεις οτι η νεαρα ειναι κομοδινο. Οποτε, για μενα σεβαστος!
Το κινητρο του μπορει να μη μας αρεσε, αλλα ο στοχος και το περιεχομενο να ειναι ενα θεμα.
Για μενα αδικαιολογιτα δεχεται τοσο εντονη επιθεση απο αλλα μελη, ισως ειναι κατι αλλο, ισως οι ζεστες.
Εγώ πάντως σαν ουδέτερος τον Annapurna βλέπω να κατρακύλησε από την κορυφή του βουνού που πίστευε πως έχει κατακτήσει...Δεν είπαμε ότι είναι ανύπαρκτο πρόσωπο, αλλά ότι έχει φαντασία και λέει πράγματα που δεν έγιναν ποτέ!
Κατά τα άλλα το beef συνεχίζεται και έχει πλάκα το ξεβράκωμα του!
Και το δικο σου εχω....
Το θες???
Δεν ειναι δικαιολογία το παθος μου για το ποτοΣυμφωνα με τον διακεκριμενο κομπογιαννιτη του σαη εισαι σουρας.
Και να στο στειλω δε θα καταλαβαινεις τι βλεπεις..Εσυ θα μου λες οτι σου εστειλα καμηλοπαρδαλη να γαμαει χαμστερ...
Λέτε στις πουτάνες ότι είστε μέλη στο φόρουμ και ποιοί είσαστε;
Για ποιό λόγο;
Εμένα το πονηρό μου το μυαλό μόνο για παράνομα εξτραδάκια πάει, τύπου θα σου γράψω καλή κριτική για ακάποτο.
Και μετά κράζετε τον κάθε ελμουφαδόρ για "ψεύτικες" κριτικές.
Και φυσικά κράζετε τους ακάποτους κασκαντέρ μη σας μαγαρίσουν τα πουλέν.
Μπορώ πάντως να σου επιβεβαιώσω ότι οι κοπέλες μιλάνε μεταξύ τους για τα μέλη πολύ παραπάνω από όσο νομίζουμε.
Η αλήθεια είναι ότι ο @Elganador έχει ανεβάσει sex tape του με τη Νικολ.