Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
καποιοι χεζανε αντι για την τρυπα της τουρκικης μεσα στο καλαθακι με τα χαρτακια

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
εγω πηδουσα τον ανθυπολοχαγο μου
μεγαλη πουσταρα
επαιρνα συνεχως αδειες

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
καποιοι χεζανε αντι για την τρυπα της τουρκικης μεσα στο καλαθακι με τα χαρτακια

Μου θυμισες εναν μαλακα στο κεντρο που εχεζε και  για να σκουπιστει χρησιμοποιουσε ΧΑΡΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ που υπηρχε στο καλαθακι με τα κωλοχαρτα!!!!!!
Επειδη δεν ειχε λεφτα για αλλο χαρτι(εμας στο κεντρο μας εδιναν 1 χαρτι με την παρουσιαση και τελος,δεν ξαναπαιρνες.επρεπε να αγορασεις και αυτος δεν αγοραζε)
Ε λοιπον μαλακες αυτος ο τυπος γαμαγε ενα μουνι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ενα ξανθο ψηλο θεομουνο απο τα ΒΠ και αυτος ηταν ενας τριμαλακας βρωμυλος απο Αγιους που ξυριζε το φρυδι του γιατι ηταν 5 φορες πιο χοντρο απο το μεσο  φρυδι!!
τι να λεμε τωρα,ιστοριες για αγριους αυτος ο στρατος...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μου θυμισες εναν μαλακα στο κεντρο που εχεζε και  για να σκουπιστει χρησιμοποιουσε ΧΑΡΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ που υπηρχε στο καλαθακι με τα κωλοχαρτα!!!!!!
Επειδη δεν ειχε λεφτα για αλλο χαρτι(εμας στο κεντρο μας εδιναν 1 χαρτι με την παρουσιαση και τελος,δεν ξαναπαιρνες.επρεπε να αγορασεις και αυτος δεν αγοραζε)
Ε λοιπον μαλακες αυτος ο τυπος γαμαγε ενα μουνι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ενα ξανθο ψηλο θεομουνο απο τα ΒΠ και αυτος ηταν ενας τριμαλακας βρωμυλος απο Αγιους που ξυριζε το φρυδι του γιατι ηταν 5 φορες πιο χοντρο απο το μεσο  φρυδι!!
τι να λεμε τωρα,ιστοριες για αγριους αυτος ο στρατος...

μαγκα μου εγω στην μια εξοδο που ειχαμε στο κεντρο πηγα σε κατι γκουντις κ μετα οταν ειδα λεκανη γονατισα κ την αγκαλιασα σαν επισημη αγαπημενη

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Η εκπαιδευτικη χειροβομβιδα ειναι αυτη η ψευτικη που εχει ο εκπαιδευτης και σου δειχνει πως να αφαιρεις την περονη, να σημαδευεις και να ριχνεις; Δε νομιζω να εριξα ποτε με τετοια, μονο για επιδειξη την ειχαμε, κατευθειαν επιθετικη.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Eντωμεταξυ,ενα αλλο σπασιμο ηταν που καποιοι βρωμιλοι εχεζαν μεσα στις ντουζιερες και μετα οσοι εκαναν καθαριοτητες επρεπε να μαζεψουν και το γεννητουρι!
τι κωλοβλαχοι ρε πουστη μου!!!μου ειχε τυχει σχεδον σε καθε καθαριοτητα που ειχα στις ντουζιερες!

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Eντωμεταξυ,ενα αλλο σπασιμο ηταν που καποιοι βρωμιλοι εχεζαν μεσα στις ντουζιερες και μετα οσοι εκαναν καθαριοτητες επρεπε να μαζεψουν και το γεννητουρι!
τι κωλοβλαχοι ρε πουστη μου!!!μου ειχε τυχει σχεδον σε καθε καθαριοτητα που ειχα στις ντουζιερες!
καλα ρε την γκομενα αυτου του βρωμυλου που σκουπιζοταν με τα κωλοχαρτα δεν την πηδηξες;
τι χαζουλιακας θεε μου...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

παλιοι το κανουν αυτο για σπασιμο

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ειχε πολλα φραγκα ο τυπος ε;;
οχι,ανεργος μηχανικος αυτοκινητων ηταν...ενα τελειωμενο παπαρι απο τους Αγιους...Ολη μερα συχναζε εκει στον συνδεσμο του θρηνου και σε μια καφετερια στην πλατεια.
Απλα την ειχε καβαντζωσει απο πιτσιρικα

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Έχεις δικαίωμα για ένα ρολό το μήνα. Έπρεπε να τους το ζητάτε.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
που να την πηδηξω?στο επισκεπτηριο την ειδα...

Τι μου θύμισες. Στο πρώτο επισκεπτήριο στο κέντρο η γκόμενα ενός συνθαλαμίτη την είχε πέσει σε 4-5 άτομα πίσω από την πλάτη του!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Πόσο κοστιζε δηλαδη ενα ρολο χαρτι και δεν ειχε λεφτα να το παρει?
Μαλακιες.
τιποτα δεν κοστιζε..αλλα δεν επαιρνε.
ξερω σου φαινεται φιδια αλλα πιστεψε με δεν ειναι.
μεχρι και να δανειζονται ξυραφακια εχω δει.
Οποιος εχει παει στρατο θα σου πει αναλογες και χειροτερες ιστοριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom