- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τύποι τι είναι ακριβώς η εκπαιδευτική χειροβομβίδα?
Τύποι τι είναι ακριβώς η εκπαιδευτική χειροβομβίδα?
Σαν να ρίχνεις μια πέτρα φαντάσου τύπεΤύποι τι είναι ακριβώς η εκπαιδευτική χειροβομβίδα?
καποιοι χεζανε αντι για την τρυπα της τουρκικης μεσα στο καλαθακι με τα χαρτακια
Μου θυμισες εναν μαλακα στο κεντρο που εχεζε και για να σκουπιστει χρησιμοποιουσε ΧΑΡΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ που υπηρχε στο καλαθακι με τα κωλοχαρτα!!!!!!
Επειδη δεν ειχε λεφτα για αλλο χαρτι(εμας στο κεντρο μας εδιναν 1 χαρτι με την παρουσιαση και τελος,δεν ξαναπαιρνες.επρεπε να αγορασεις και αυτος δεν αγοραζε)
Ε λοιπον μαλακες αυτος ο τυπος γαμαγε ενα μουνι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ενα ξανθο ψηλο θεομουνο απο τα ΒΠ και αυτος ηταν ενας τριμαλακας βρωμυλος απο Αγιους που ξυριζε το φρυδι του γιατι ηταν 5 φορες πιο χοντρο απο το μεσο φρυδι!!
τι να λεμε τωρα,ιστοριες για αγριους αυτος ο στρατος...
Μονο που αυτη εκανε θορυβοΣαν να ρίχνεις μια πέτρα φαντάσου τύπε
καλα ρε την γκομενα αυτου του βρωμυλου που σκουπιζοταν με τα κωλοχαρτα δεν την πηδηξες;Eντωμεταξυ,ενα αλλο σπασιμο ηταν που καποιοι βρωμιλοι εχεζαν μεσα στις ντουζιερες και μετα οσοι εκαναν καθαριοτητες επρεπε να μαζεψουν και το γεννητουρι!
τι κωλοβλαχοι ρε πουστη μου!!!μου ειχε τυχει σχεδον σε καθε καθαριοτητα που ειχα στις ντουζιερες!
Eντωμεταξυ,ενα αλλο σπασιμο ηταν που καποιοι βρωμιλοι εχεζαν μεσα στις ντουζιερες και μετα οσοι εκαναν καθαριοτητες επρεπε να μαζεψουν και το γεννητουρι!
τι κωλοβλαχοι ρε πουστη μου!!!μου ειχε τυχει σχεδον σε καθε καθαριοτητα που ειχα στις ντουζιερες!
που να την πηδηξω?στο επισκεπτηριο την ειδα...καλα ρε την γκομενα αυτου του βρωμυλου που σκουπιζοταν με τα κωλοχαρτα δεν την πηδηξες;
τι χαζουλιακας θεε μου...
ειχε πολλα φραγκα ο τυπος ε;;που να την πηδηξω?στο επισκεπτηριο την ειδα...
οχι,ανεργος μηχανικος αυτοκινητων ηταν...ενα τελειωμενο παπαρι απο τους Αγιους...Ολη μερα συχναζε εκει στον συνδεσμο του θρηνου και σε μια καφετερια στην πλατεια.ειχε πολλα φραγκα ο τυπος ε;;
Επειδη δεν ειχε λεφτα για αλλο χαρτι(εμας στο κεντρο μας εδιναν 1 χαρτι με την παρουσιαση και τελος,δεν ξαναπαιρνες.επρεπε να αγορασεις και αυτος δεν αγοραζε)
που να την πηδηξω?στο επισκεπτηριο την ειδα...
τιποτα δεν κοστιζε..αλλα δεν επαιρνε.Πόσο κοστιζε δηλαδη ενα ρολο χαρτι και δεν ειχε λεφτα να το παρει?
Μαλακιες.
Πόσο κοστιζε δηλαδη ενα ρολο χαρτι και δεν ειχε λεφτα να το παρει?Έχεις δικαίωμα για ένα ρολό το μήνα. Έπρεπε να τους το ζητάτε.