ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
για να ειμαι ειλικρινεις υποκλινομαι στο οτι ασχοληθηκες.....μαρτιος του1993....
μαρτιο ηταν η 223 τυπε
για να ειμαι ειλικρινεις υποκλινομαι στο οτι ασχοληθηκες.....μαρτιος του1993....
ωρα να σου βαρεσω προσοχη...μαρτιο ηταν η 223 τυπε
αραβικη πιτα τυπε?Tυπε μου ο Στεργίου έχει φοβερα προιόντα παντως απο σαντουιτς και πιτες ενταξει τα σφολιατοειδη
ειναι για να τα παίζεις πετροπόλεμο
αραβικη πιτα τυπε?
ο μαγειρας -που ειχαμε για κατι φεγγαρια -ανακατευε τα μακαρονια στο σουρωτηρι με τα χερια...δεν φορουσε μπλουζα απο πανω,ηταν ιδρωμενος κ ηταν καλοκαιρι...στις τουαλετες του θαλαμου πηγαινε ξυπολητος....κανα μηνα τον κρατησανε με το ζορι στον ποστο του...μετα εκδιωχθηκε κλωτσηδον,,,
Ευτυχωs να λεs.......καναμε εμβολια..........θαχαμε παει απατοι
το εμβολιο για την χολερα.....Ευτυχωs να λεs.......καναμε εμβολια..........θαχαμε παει απατοι
Ασε τιs ψειρεs.....και μ αρεσει που πετρελαιωναμε τα κρεβατιατο εμβολιο για την χολερα.....
βγαζαμε τα κρεβατια στον ηλιο και τα βαζαμε πετρελαιο για τους κοριους.....περναμε φλογιστρα τα αναβαμε και στις γωνιες των κρεβατιων και στις τρυπες σημαδευαμε...Ασε τιs ψειρεs.....και μ αρεσει που πετρελαιωναμε τα κρεβατια
Στιs δε......τουαλετεs, τα περιττωματα σε κυματιστουs συνδυασμουs χρωματων πλεγμενα σε αφηρημενο σχεδιο......Ουτε εναs μεσα στο κεντρο...Απο σκοποβολη μηδεν
Ναι για τουs κοριουs τα πετρελαιωναμε...Εγω ειπα ψειρεs ...Ου γαρβγαζαμε τα κρεβατια στον ηλιο και τα βαζαμε πετρελαιο για τους κοριους.....περναμε φλογιστρα τα αναβαμε και στις γωνιες των κρεβατιων και στις τρυπες σημαδευαμε...
ο μαγειρας -που ειχαμε για κατι φεγγαρια -ανακατευε τα μακαρονια στο σουρωτηρι με τα χερια...δεν φορουσε μπλουζα απο πανω,ηταν ιδρωμενος κ ηταν καλοκαιρι...στις τουαλετες του θαλαμου πηγαινε ξυπολητος....κανα μηνα τον κρατησανε με το ζορι στον ποστο του...μετα εκδιωχθηκε κλωτσηδον,,,
Ησουνα μαγειραs ???μόνο εγώ μου φαίνεται φόραγα γάντια όταν μαγείρευα
χειρουργος ηταν τυπεΗσουνα μαγειραs ???
Eχασα 1 μ-71, και ενα sleeping bag εκεινη την μερα. Απο εκεινη την μερα μεχρι το τελος της θητειας υπηρχε λιγοτερος εξοπλισμος απο τα ατομα. Παλι καλα που ειχαμε και φυλακια.βγαζαμε τα κρεβατια στον ηλιο και τα βαζαμε πετρελαιο για τους κοριους.....περναμε φλογιστρα τα αναβαμε και στις γωνιες των κρεβατιων και στις τρυπες σημαδευαμε...
Εγω θυμαμαι τον μαγειρα να γαμαει ενα κοτοπουλο στις τουαλετες. Και οχι δεν κανω πλακα, ειχε προβληματα.μόνο εγώ μου φαίνεται φόραγα γάντια όταν μαγείρευα
να απλωνεις λευκο σεντονι στο κρεβατι να καθεσαι κανα 5αλεπτο να βλεπεις τους κοριους να περπατανε να περνεις ενα περιοδικο και να σκοτωνεις αβερτα.....Ναι για τουs κοριουs τα πετρελαιωναμε...Εγω ειπα ψειρεs ...Ου γαρ
χασαπηs δλδχειρουργος ηταν τυπε
μαγειρεμα λεει το χειρουργειο
Ησουνα μαγειραs ???
χασαπηs δλδ
δεν πιστευω να μαγειρευες τιποτα μωρα σαν τις φωτος που εβαζε ο οργασμο νερος?με πτυχίο από Σπάρτη τύπε
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2013-05/1363496_534_355.jpg?itok=aZmCaH9N[/img[/URL]]
[/quote]αν τρωγαμε αυτα στον στρατο θα ειμασταν ευτηχισμενοι