Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.211
Πόντοι
6.166
Αυτός ξέσπασε στον διοικητή.
Οι ΕΠΥ και οι ΕΜΘ , τότε, ξεσπούσαν στους ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ.
Τυπε δεν διναμε σημασια καν στους φανταρους χωρις πλακα κοιταγαμε να κανουμε την δουλεια μας χωρις αυτους αφου μας ειχαν γραμμενους οτι σου λεω

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.211
Πόντοι
6.166
Παμε εμεις σαν μακακες και οι κορασιδες ξυνουν την νουνα τους παλι. Κι ας εχουμε ισοτητα.. στα χαρτια βεβαια. Αυτες δεν ζουν ησυχες εντος συνορων; Αρα θα επρεπε να κανουν υποχρεωτικη θητεια. Οχι μονο τα καλα και συμφεροντα
Τυπου Ισραηλ τουλαχιστον να ηταν οι περισσοτερες επιτελικες σε γραφεια εχουν ολα τα κωλοβυσματα στο ΓΕΣ .Αν ημουν κυβερνηση θητεια Ειδικες δυναμεις δυο χρονια οποιος γουσταρει παει και ολοι οι υπολοιποι δεκαπεντε μηνες νησια Εβρος και οι γυναικες γραφεια Νοσοκομεια κλπ τελος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297
η μεγάλη μάστιγα ήταν οι Ρωσοπόντιοι που έκαναν 6 μήνες για να πάρουν ελληνική υπηκοότητα. Ή θα σου έβγαιναν σοβαροί οικογενειάρχες ,καλά παιδιά ή μελλοντικοι τρόφιμοι φυλακών. Τους έδιναν συνέχεια άδεια για να μην τους έχουν στη μονάδα και γίνονται μανούρες και ξαφρίσματα.
Αυτό ήταν το λιγότερο...εγώ έπεσα σε μια φουρνιά όπου κάποιοι από αυτούς έπαθαν...φυματίωση(!)... στην Πυροβολαρχία τους είχαν βγάλει τα κρεβάτια τους έξω στον ήλιο,χωρια τα υπόλοιπα μέτρα απολύμανσης.
Στην δικιά μου Πυροβολαρχια ευτυχώς δεν είχαμε τέτοια μπουμπούκια...
Πιτσιρίκια ήταν ,με τον ρωσικό εθνικό ύμνο για ringtone...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297
Αυτός ξέσπασε στον διοικητή.
Οι ΕΠΥ και οι ΕΜΘ , τότε, ξεσπούσαν στους ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ.
Τι να έγινε με τον αλεξιπτωτιστή;Απορρίφθηκε απλά κάποια αίτημα του για άδεια ;Η βαρεσε ελμπιελα γιατί χρωστούσε παντού η επειδή τον κερατωνε η γυναίκα του η η γκόμενα του η όλα αυτά μαζί;
Δεν μπορεί για ψύλλου πήδημα να σαλταρε έτσι...

• Like
Αντιδράσεις: foobar

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.436
Πόντοι
2.356
Τι να έγινε με τον αλεξιπτωτιστή;Απορρίφθηκε απλά κάποια αίτημα του για άδεια ;Η βαρεσε ελμπιελα γιατί χρωστούσε παντού η επειδή τον κερατωνε η γυναίκα του η η γκόμενα του η όλα αυτά μαζί;
Δεν μπορεί για ψύλλου πήδημα να σαλταρε έτσι...
Δε θα μάθουμε ποτέ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297
Ντακότα ήσουν μωρή τζιβιτζιλού?
Είχαμε κάνα δυό δυνατά κομάντος από τα μέρη σου,εσύ δυστυχώς :effemine:

Ο ένας(πυγμάχος) από χωριό του Κιλκίς(σε ίδης επώνυμο)σαπάκιασε 3 στρατονόμους στο λιμάνι των Χανίων και αντί για φυλακή πήρε τιμητική.....

:2funny:
Το να βγάζεις στοιχεία βολής και να βρίσκεις στόχο δεκάδες χλμ μακρυά απαιτεί προσόντα που δεν τα έχετε εσείς.
Ο καθένας κάνει την δουλειά του...εσείς την δικιά σας ,εμείς την δικιά μας.
Κανενας δεν κερδίζει πόλεμο μόνος του ...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.436
Πόντοι
2.356
Κι εγώ πυροβολικό υπηρέτησα, υπήρχαν κι εκεί μουνόπανα φαντάροι και αξιωματικοί ψυχάκια. Μην νομίζετε ότι γενικά ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Στην εκπαίδευση υπήρχαν ενδεχομένως κάποιες διαφορές, ήταν λιγότερο κουραστική.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297
Αρκετά νέος για να γνωρίζεις ότι όσο και να αγαπούσες τον στρατό και όσο σωστός επαγγελματίας και να ήσουν, ότι και να προσέφερες εκεί μέσα ήταν σαν να ρίχνεις νερό σε ποτήρι χωρίς πάτο.
Έπρεπε να μπεις 4-5 χρόνια αργότερα, με εμπειρίες και παραστάσεις .
Θα απογοητευοταν πιο πολύ...
Ελπίζω τώρα να έχει καλύτερη δουλειά...
Εγώ ποτέ δεν μετάνιωσα που δεν έμεινα για Ε.Π.Υ η για ΕΠ.ΟΠ...Συνηθως αυτοί που μπαίνουν εκεί δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα καλύτερο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κι εγώ πυροβολικό υπηρέτησα, υπήρχαν κι εκεί μουνόπανα φαντάροι και αξιωματικοί ψυχάκια. Μην νομίζετε ότι γενικά ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Στην εκπαίδευση υπήρχαν ενδεχομένως κάποιες διαφορές, ήταν λιγότερο κουραστική.
Συμφωνω απολύτως εδώ.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.513
Πόντοι
206
Καποτε στο στρατο (υγ) στην παραμεθωριο του β/α αιγαιου ηταν ενας κουλ τυπακος που ηρθε στο ταγμα σαν οδηγος. Αυτος επαιρνε αδειες μεγαλου χρονικου διαστηματος εβγαινε α/α και εμφανιζοταν οποτε ηθελε. Μπορει και μετα απο ενα μηνα. Οταν τον ρωτουσαν οι αλλοι τι συμβαινει και αν φοβαται μην πεσουν καμπανες αυτος χαμογελουσε. Περασε ο καιρος ηρθαν οι μεταθεσεις καπου πηγε και αυτος. Μαθευτηκε μετα απο καιρο οτι ο πατερας του ειχε κατασκευαστικη. Καπου θα εχωσε καποιο διαμερισμα σε καποιον καραβανα για να τον βισματωσει και να ειναι τοσο ανετος

Σκηνικό από την αντίθετη. Ήμουν στο 1ο γραφείο και μου έφεραν ένα τύπο μια σειρά μετά. Το παλικάρι φαινόταν ότι δεν του έκοβε και πολύ. Μου έκανε τρομερή εντύπωση καθώς και ο Διοικητής αλλά και ο Αξιωματικός ήταν πολύ ψείρες και ήθελαν να έχουν τα πάντα στην "πένα". Το παλικαράκι είπε πως ο πατέρας του ήταν προμηθευτής σχεδόν σε όλη την ευθύνη της Στρατιάς. Αλλά τον έβλεπες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Λίγο βραδύνους. Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι μπορούσε να κάνει μειωμένη θητεία και μάλιστα να φύγει ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Αντί να εξαφανιστεί σκεφτόταν ότι δεν ήθελε να μας "κρεμάσει". Ήθελε να καθίσει λίγες μέρες ακόμη μέχρι να βρούμε αντικαταστάτη. Εγώ τον παρακίνησα ώστε να πάει να κάνει τα χαρτιά του την ίδια μέρα.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.436
Πόντοι
2.356
Το να βγάζεις στοιχεία βολής και να βρίσκεις στόχο δεκάδες χλμ μακρυά απαιτεί προσόντα που δεν τα έχετε εσείς.
Τύπε, εμείς δεν πρόκειται να κερδίσουμε κανένα πόλεμο, σαν σάπια κρέατα θα πέσουμε μαχόμενοι της πρώτες ώρες για την "πατρίδα" και θα λένε για μας ποιηματάκια τα παιδάκια του 22ου αιώνα, μαζί με τους android δασκάλους τους.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297
Ευτυχώς αξιωθηκα να πάρω ένα βιβλίο με την ιστορία του Πυροβολικού και ενιωσα περήφανος ...δυστυχώς κανένας τον καιρό της θητείας δεν προσπάθησε να μου εμφυσήσει κάτι τέτοιο.
Οι πιο πολλοί απλώς για το μεροκάματο πήγαιναν.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.940
Πόντοι
6.536
:hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297
Τύπε, εμείς δεν πρόκειται να κερδίσουμε κανένα πόλεμο, σαν σάπια κρέατα θα πέσουμε μαχόμενοι της πρώτες ώρες για την "πατρίδα" και θα λένε για μας ποιηματάκια τα παιδάκια του 22ου αιώνα, μαζί με τους android δασκάλους τους.
Μην είσαι ηττοπαθής.
Αν δεν πέσει "τρύπημα" εκ των έσω όπως στην Κύπρο θα νικήσουμε.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.436
Πόντοι
2.356
Έχω μια ερώτηση.
Πριν έξι χρόνια είχα ένα νταραβέρι με μια ιατροδικαστή. Μου είχε αναφέρει περιστατικό ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ στρατιώτη από μαινόμενο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ σε κάποιο στρατόπεδο του Έβρου. Είχε χειριστεί η ίδια την υπόθεση ως εμπειρογνωμόνων.
Έχετε ακούσει κάτι εσείς;
Μιλάμε πιθανότατα για την περίοδο 2015-2017.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.513
Πόντοι
206
Θα απογοητευοταν πιο πολύ...
Ελπίζω τώρα να έχει καλύτερη δουλειά...
Εγώ ποτέ δεν μετάνιωσα που δεν έμεινα για Ε.Π.Υ η για ΕΠ.ΟΠ...Συνηθως αυτοί που μπαίνουν εκεί δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα καλύτερο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνω απολύτως εδώ.

Εγώ μετάνιωσα που 20 φεύγα χρόνια πριν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δεν δήλωσα καμία στρατιωτική σχολή. Έπιανα και Ευελπίδων. Αλλά βλέπεις τότε στις εποχές ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ ήθελα να γίνω επιστήμονας. Νόμιζα ότι θα έπαιρνα εκατομμύρια και θα έκανα ότι γούσταρα.

Βλέπω τώρα φίλους και συμμαθητές να κάνουν ζωάρα και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Και δεν αναφέρομαι καν σε καριέρα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.436
Πόντοι
2.356
Αν έγινε κάτι επί προσωπικού ,όλο και κάτι θα βγει...αν είναι υπηρεσιακό φυσικά και δεν θα μάθουμε κάτι,συμφωνώ απολύτως.
Επιμένω. Δε θα μάθουμε ποτέ, δεν είναι κοινωνικό κους κους να στείλει ρεπόρτερ η Σκορδά και η Τσιμτσιλή!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297
Εγώ μετάνιωσα που 20 φεύγα χρόνια πριν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δεν δήλωσα καμία στρατιωτική σχολή. Έπιανα και Ευελπίδων. Αλλά βλέπεις τότε στις εποχές ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ ήθελα να γίνω επιστήμονας. Νόμιζα ότι θα έπαιρνα εκατομμύρια και θα έκανα ότι γούσταρα.

Βλέπω τώρα φίλους και συμμαθητές να κάνουν ζωάρα και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Και δεν αναφέρομαι καν σε καριέρα.
Είχα πιάσει την βάση για την Σ.Μ.Υ.Ν.αλλα δεν την είχα δηλώσει...δεν με ενδιέφερε να είμαι στα κύματα της θάλασσας μέχρι να βγω στην σύνταξη.
Δεν το μετάνιωσα ΠΟΤΕ...ούτε καν όταν ήμουν άνεργος .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom