Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
να μπουνε και οι γυναικες να ξεβρωμισουμε. φυσικα, δεν μπορουν να παρκαρουν ενα σμαρτ και θα πιασουν και οπλο.

εκτακτα !

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ο επαγγελματικός στρατός είναι πολύ πιο αποτελεσματικός και οικονομικός. Απλά στην Ελλάδα η θητεία διατηρείται προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Ο επαγγελματικός στρατός είναι πολύ πιο αποτελεσματικός και οικονομικός. Απλά στην Ελλάδα η θητεία διατηρείται προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.

Είναι το ίδιο να έχεις τον φαντάρο να κάνει θητεία χωρίς να τον πληρώνεις μισθό και είναι το ίδιο να έχεις αντί για αυτόν έναν επαγγελματία που να κοστίζει στον ελληνικό δημόσιο 1500 ευρώ κάθε μήνα ?? Πληροφοριακά μόνο για την ετήσια μισθοδοσία των ΕΠΟΠ απαιτούνται 263 εκατομμύρια ευρώ, Δηλαδή για 10 χρόνια απαιτείται το ,,ψιλο-ποσό,, των 2 δις 630 εκατ. ευρώ. Είναι τόσο μεγάλο το ετήσιο ποσό για τους ΕΠΟΠ που ούτε ο αρχηγός του στρατού δεν μπορεί να το πιστέψει. Και για το πιο αποτελεσματικός πληροφοριακά το 1/4 του προσωπικού του στρατού ξηράς είναι ακατάλληλο.

Στην Ελλάδα δεν γίνεται να έχουμε στο μέλλον επαγγελματικό στρατό. Είναι απαραίτητη η θητεία η οποία σύμφωνα με πολύ πρόσφατες κουβέντες και των τριών αρχηγών των κλάδων πρέπει να αυξηθεί στους 15 μήνες.
Σε ότι αφορά τα στρατόπεδα είναι πολλά, και το 20% αυτών πρέπει να κλείσει άμεσα.

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
να μπουνε και οι γυναικες να ξεβρωμισουμε. φυσικα, δεν μπορουν να παρκαρουν ενα σμαρτ και θα πιασουν και οπλο.

εκτακτα !

να μπουνε μπας κ μπει σειρα !! γιατι χειροτερο μπουρδελο απ οτι εινια δεν γινεται!!
αρκει να μπουν σε καίριες θεσεις!!

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Στην ερώτηση τι δουλειά κάνει μου λέει ο άλλος είμαι μόνιμος στον στρατό!!!
Η ντροπή δεν είναι δουλειά ρε μεγάλε!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Είναι το ίδιο να έχεις τον φαντάρο να κάνει θητεία χωρίς να τον πληρώνεις μισθό και είναι το ίδιο να έχεις αντί για αυτόν έναν επαγγελματία που να κοστίζει στον ελληνικό δημόσιο 1500 ευρώ κάθε μήνα ?? Πληροφοριακά μόνο για την ετήσια μισθοδοσία των ΕΠΟΠ απαιτούνται 263 εκατομμύρια ευρώ, Δηλαδή για 10 χρόνια απαιτείται το ,,ψιλο-ποσό,, των 2 δις 630 εκατ. ευρώ. Είναι τόσο μεγάλο το ετήσιο ποσό για τους ΕΠΟΠ που ούτε ο αρχηγός του στρατού δεν μπορεί να το πιστέψει. Και για το πιο αποτελεσματικός πληροφοριακά το 1/4 του προσωπικού του στρατού ξηράς είναι ακατάλληλο.

Στην Ελλάδα δεν γίνεται να έχουμε στο μέλλον επαγγελματικό στρατό. Είναι απαραίτητη η θητεία η οποία σύμφωνα με πολύ πρόσφατες κουβέντες και των τριών αρχηγών των κλάδων πρέπει να αυξηθεί στους 15 μήνες.
Σε ότι αφορά τα στρατόπεδα είναι πολλά, και το 20% αυτών πρέπει να κλείσει άμεσα.

Με αυτα τα νεοφιλελευτερα χανεται η πατριδα!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν το βλεπουν που λιγο λιγο εξαφναιζομαστε;

Στο Ισραηλ με θητεια 3 χρονια εχουν καταφερει να επιβιωσουν σε ολες τις προκλησεις.

Εχουμε τους νεους να καθονται στις καφετεριες ανεργοι και πληρωνουμε ΕΠΟΠ με δανεικα της ΤΡΟ Ι ΚΑ!

Ντροπη!!!! Να προσφερουν και αυτοι στην πατριδα οπως προσφεραμε και εμεις να γινουν και αντρες αντι για φλωροι του μοντερνου φιλελευτερισμου!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Έχω πολλούς γνωστούς που κλαίγονται για να αποφύγουν τη στράτευση. Και δεν μιλάω για λόγους ότι έχουν επαγγελματική καριέρα κάπου και δεν θέλουν να τη κόψουν. Μιλάω για τύπους μαμούχαλους που δεν θέλουν να ζοριστούν ούτε στο ελάχιστο.

Ακούτε να δείτε αδέρφια. Ο στρατός είναι χλίδα, αρκεί να ξέρεις να μη φαίνεσαι, να μη προκαλείς και να μη κάνεις αλητείες όπως λέει το thread. Τίποτα, μια εικόνα είναι. Αν είσαι καθαρός, γυαλισμένος, ευγενικός, λιγομίλητος, δεν μπλέκεσαι και είσαι τυπικός είσαι σαν επιστήμονας εκεί.

Το θέμα και το δύσκολο είναι μετά το στρατό...

Σίγουρα είναι χάσιμο χρόνου, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει κάντο σωστά βρε άνθρωπε. Μην έχεις στο νου σου τη λούφα και τη κοπάνα και την αναβολή συνέχεια.

Θα έχεις να θυμάσαι αναμνήσεις και ευχάριστα και δυσάρεστα.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Έχω πολλούς γνωστούς που κλαίγονται για να αποφύγουν τη στράτευση. Και δεν μιλάω για λόγους ότι έχουν επαγγελματική καριέρα κάπου και δεν θέλουν να τη κόψουν. Μιλάω για τύπους μαμούχαλους που δεν θέλουν να ζοριστούν ούτε στο ελάχιστο.

Ακούτε να δείτε αδέρφια. Ο στρατός είναι χλίδα, αρκεί να ξέρεις να μη φαίνεσαι, να μη προκαλείς και να μη κάνεις αλητείες όπως λέει το thread. Τίποτα, μια εικόνα είναι. Αν είσαι καθαρός, γυαλισμένος, ευγενικός, λιγομίλητος, δεν μπλέκεσαι και είσαι τυπικός είσαι σαν επιστήμονας εκεί.

Σίγουρα είναι χάσιμο χρόνου, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει κάντο σωστά βρε άνθρωπε. Μην έχεις στο νου σου τη λούφα και τη κοπάνα και την αναβολή συνέχεια.

Τα είπες όλα αδελφέ σε 3 προτάσεις.... Τα σέβη μου!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Στο στρατο πας για να προσφερεις με ολες σου τις δυναμεις, οχι για να μη φαινεσαι. Πρωτος πρεπει να προσφερεται ο καλος στρατιωτης, στην ασκηση, στην αγγαρεια. Ενα βημα μπροστα! Προθυμια, ενθουσιασμο, αυτοθυσια, ομαδικοτητα: Αυτα πρεπει να εμφυσησουμε!
Εσυ τους λες να κοιτανε την παρτη τους. Απαραδεκτο!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Τα είπες όλα αδελφέ σε 3 προτάσεις.... Τα σέβη μου!!!

Καβλάρχη καλημέρα και καλή Κυριακή,

έτσι είναι, μου κάθονται και κλαίγονται. Αύριο θα πηγαινα φαντάρος ξανά. Αύριο. Δεν σε νοιάζει τίποτα. Απλά κάνεις ότι σου λένε. Δεν μπλέκεσαι και δεν σκέφτεσαι ποσο άδικοι και "τρελοί" είναι. Στη ζωή έξω είναι πολύ χειρότερα και πολύ πιο μαύρα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Στο στρατο πας για να προσφερεις με ολες σου τις δυναμεις, οχι για να μη φαινεσαι. Πρωτος πρεπει να προσφερεται ο καλος στρατιωτης, στην ασκηση, στην αγγαρεια. Ενα βημα μπροστα! Προθυμια, ενθουσιασμο, αυτοθυσια, ομαδικοτητα: Αυτα πρεπει να εμφυσησουμε!

Φίλε μάλλον δε κατάλαβες καλά. Δεν πρέπει να ζητάς να σε χώνουν. Άλλο κατάλαβες. Φυσικά και πρέπει να προσφέρεσαι και όχι να είσαι φίδι.

ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ.

Σίγουρα χρειάζεται παντού ενθουσιασμός ναι! Και προθυμία! Όχι όμως να θυματοποιείσαι από μόνος σου

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Φίλε μάλλον δε κατάλαβες καλά. Δεν πρέπει να ζητάς να σε χώνουν. Άλλο κατάλαβες. Φυσικά και ρέπει να προσφέρεσαι αι όχι να είσαι φίδι.

ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ.

ΟΚ δεν καταλαβα. Οχι επιδειξη στο στρατο ειμαστε ολοι ισοι.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216

Φίλε Duke σε μια ιδανική κατάσταση έτσι έπρεπε να είναι !!! Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές ειδικά τη σήμερον ημέρα που το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι....!!! Έχεις δεί πολλά μόνιμα στελέχη να πράττουν το ίδιο??? Γιατί εγώ δεν είδα πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων!!!

Καλημέρα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ!!! :hi: :hi: :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ε τωρα με αυτο που συμπληρωσες μου τα χαλασες! Τι εννοεις να μη θυματοποιησε; Θυμα γινεσαι οταν προσφερεις χωρις ανταλλαγμα; Δεν κανουμε θητεια για τον εαυτο μας.

Έχεις δεί πολλά μόνιμα στελέχη να πράττουν το ίδιο??? Γιατί εγώ δεν είδα πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων!!!

Οι αναξιοι υγετες θα πρεπει να αποταχθουν......Αυτο δε σημαινει οτι οι φανταροι πρεπει να τους μοιασουν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Ε τωρα με αυτο που συμπληρωσες μου τα χαλασες! Τι εννοεις να μη θυματοποιησε; Θυμα γινεσαι οταν προσφερεις χωρις ανταλλαγμα; Δεν κανουμε θητεια για τον εαυτο μας.

Οι αναξιοι υγετες θα πρεπει να αποταχθουν......Αυτο δε σημαινει οτι οι φανταροι πρεπει να τους μοιασουν.

Ρε συ Duke, καλημέρα κιόλας, ενννοώ να μην είσαι μακάκας. Αυτό εννοώ. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ υπηρέτησα το 2000 στον Έβρο πχ και όποιος δήλωνε ένθερμος αγγαρειομάχος τον τσακίζανε στα γερμανικά...

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Έτσι ακριβώς είναι αδερφέ.
Μεγάλο σχολείο ο Στρατός από πολλές απόψεις αρκεί να μην το πάρεις στραβά το πράγμα!
Τις καλημέρες μου!  :thumbsup: :thumbsup: :hi: :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ρε συ Duke, καλημέρα κιόλας, ενννοώ να μην είσαι μακάκας. Αυτό εννοώ. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ υπηρέτησα το 2000 στον Έβρο πχ και όποιος δήλωνε ένθερμος αγγαρειομάχος τον τσακίζανε στα γερμανικά...

Αυτο ειναι που πρεπει να αλλαξουμε φιλε ΜΕΝΕΔΗΜΕ!

Αυτο μας καταστρεφει σαν εθνος. ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ αυτον που προσφερει!!!!!!!!!!!!! Καταλαβαινεις τι εχουμε κανει; Τον τσακιζουμε για να παραδειγματιστουν οι υπολοιποι. Να μαθουν να μην ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ. Στο στρατο και στη ζωη μετα....

Και αυτο το μαθημα δεν ξεχνιεται...... Για αυτο καταντησε ετσι η Ελλαδα μας.

Αλλα πως θα αλλαξει αυτο σε ρωταω αν δεν πουμε στον καθε νεο που στρατευεται αυριο να παει κοντρα σε αυτο το συστημα; Αν δεν του εμφυσησουμε την ομαδικοτητα και την αυτοθυσια; Αν δεν του γινει αυτονοητο οτι πρεπει να προσφερει με δικη του πρωτοβουλια. Ακομα και αν υπαρχει κινδυνος να τον εκμεταλλευτουν. Ακομα και αν τον.....τιμωρησουν για την προσφορα του!

Αν δεν μαθει να ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ενας στρατιωτης πως θα ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ, ΘΕΕ ΜΟΥ??????????????

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Αυτο ειναι που πρεπει να αλλαξουμε φιλε ΜΕΝΕΔΗΜΕ!

Αυτο μας καταστρεφει σαν εθνος. ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ αυτον που προσφερει!!!!!!!!!!!!! Καταλαβαινεις τι εχουμε κανει; Τον τσακιζουμε για να παραδειγματιστουν οι υπολοιποι. Να μαθουν να μην ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ. Στο στρατο και στη ζωη μετα....

Και αυτο το μαθημα δεν ξεχνιεται...... Για αυτο καταντησε ετσι η Ελλαδα μας.

Αλλα πως θα αλλαξει αυτο σε ρωταω αν δεν πουμε στον καθε νεο που στρατευεται αυριο να παει κοντρα σε αυτο το συστημα; Αν δεν του εμφυσησουμε την ομαδικοτητα και την αυτοθυσια; Αν δεν του γινει αυτονοητο οτι πρεπει να προσφερει με δικη του πρωτοβουλια. Ακομα και αν υπαρχει κινδυνος να τον εκμεταλλευτουν. Ακομα και αν τον.....τιμωρησουν για την προσφορα του!

Αν δεν μαθει να ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ενας στρατιωτης πως θα ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ, ΘΕΕ ΜΟΥ??????????????

Συμφωνώ σε όλα απλώς ... δεν εφαρμόζεται νομίζω το πλάνο έτσι στην παρούσα χρονική στιγμή!!! Δυστυχώς!!! Το να προσφέρω για την πατρίδα μου όμως δεν σημαίνει να καθαρίζω τουαλέτες, να έχω καλογυαλισμένο άρβυλο κλπ... γραφικά του ΕΣ!!! Προτιμότερο θα ήταν να αφιερώνει χρόνο κανείς σε πραγματική εκπαίδευση κι όχι σε διάφορες Μ@...κίες  που εφαρμόζονται σήμερα στον ΕΣ και παρουσιάζονται σαν εκπαίδευση!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Duke έχεις δίκιο σε γενικές γραμμές. Εσύ το πας φιλοσοφικά και ολιστικά το θέμα. Έτσι είναι. Τι να λέμε τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom