alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και θετω αλλο ενα Ερωτημα (που ελπιζω να απαντηθει...)
Απο που Πηρε τα χρωματα του ο Πανιωνιος??
Νομίζω ήταν χρώματα που χρησιμοποιούσαν οι Έλληνες της Ιωνίας (επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας) σε πολλές εκδηλώσεις (μπλε=Ελλάς, κόκκινο =οθωμανοί). Τέτοια χρώματα είχε και η Ελληνοθωμανική ναυτική σημαία.και θετω αλλο ενα Ερωτημα (που ελπιζω να απαντηθει...)
Σε Βρισκω πολυ ΣΩΣΤΟ και ενημερωμενο φιλε φιλαθλε!!!!!Νομίζω ήταν χρώματα που χρησιμοποιούσαν οι Έλληνες της Ιωνίας (επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας) σε πολλές εκδηλώσεις (μπλε=Ελλάς, κόκκινο =οθωμανοί). Τέτοια χρώματα είχε και η Ελληνοθωμανική ναυτική σημαία.
Δυστηχώς Πανάθα. Αλλά ξέχασα έχουμε μπάσκετ.Σε Βρισκω πολυ ΣΩΣΤΟ και ενημερωμενο φιλε φιλαθλε!!!!!
τι ομαδα εισαι Πανιωνιος???
Γιατι Δυστηχως ρε φιλε?Δυστηχώς Πανάθα. Αλλά ξέχασα έχουμε μπάσκετ.
αν δεν κανω λαθος πρεπει να ηταν η σβαστιγγα και νομιζω οτι αλλαξε μετα τον β παγκοσμιο πολεμο οπου η σβαστιγγα πλεον ηταν αποκρουστικη και για τους ελληνεςΛοιπον Αφου το Ερωτημα Βρεθηκε παμε στο Επομενο!!!!
Ποιο ηταν το Πρωτο Εμβλημα του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης (γνωστός και ως Απόλλων Αθηνών)
το Σημερινο Εμβλημα ειναι Αυτο ....
Καλημερα φιλοιαν δεν κανω λαθος πρεπει να ηταν η σβαστιγγα και νομιζω οτι αλλαξε μετα τον β παγκοσμιο πολεμο οπου η σβαστιγγα πλεον ηταν αποκρουστικη και για τους ελληνες
ο μπεμπης υπαρχει 2 φορες.το ερωτημα ειναι για τον πληρεστερο και πολυ θα παρασυρθουν.χατζηπαναγη ψηφισα ως πρωτο αλλα εχω αμφιβολιες αν ηταν πληρεστερος με την ευρυτερη εννοια.εξαλλου τους περισσοτερους δεν τους εχω δει και ισχυει και για τους περρισοτερους νομιζω.ασε που και οι εποχες αλλαξαν πολυ και αλλο ποδοσφαιρο παιζεται τωρα με συνεπεια ενας μετριος παιχτης της σημερινης εποχης να ειναι πιο πληρης απο παιχταραδες παλιοτερων εποχων