Νέα

Ελληνική hip-hop σκηνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
"ΚΥΡΙΕς ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΤΕΛΗΣ"

αχαχαχα!!!!

μιλαμε ελιωσα!!
αυτος ο εξωκοσμικος ποιος ειναι ουτε καν τον ξερω.
τον σιφου τον εχω ακουσει λαιβ και μετραει ο αλλος ο κεφτες τι ηθελε και μπατλ???

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πριν λίγο επέστρεψα από την τεχνόπολη στο Γκάζι όπου πραγματοποιήθηκε το 2 Φεστιβάλ Hip-Hop (είχα κάνει κ σχετικό ενημερωτικό post στο thread των συναυλιών...)
Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, η συμμετοχή του κόσμου επίσης (κατάμεστοι όλοι οι χώροι) κ γενικά ήταν μια ΠΟΛΥ δυνατή βραδυά... με τους Αρτέμη- Ευθύμη, με τον δυναμικό ήχο και τον στέρεο στίχο τους, τα συγκλονιστικά Βόρεια Αστέρια από τη Θεσσαλονίκη, τον καθαρόαιμο ράπερ Μηδενιστή, τον πρώην και νυν ΖΝ (Ζωντανοί Νεκροί) Τάκι Τσαν, τον ανανεωμένο Εισβολέα, τους μοναδικούς Βeatboxers Word of Μouth με τη Sugahspank!, τους ετοιμοπόλεμους Warriorz, τους διαχρονικούς Νέα Τάξη Πραγμάτων και τον αναγνωρισμένο επί σειρά ετών Dj Τhe Βoy! :rockon:
Εχω τραβήξει εκατοντάδες φώτος, μόλις βρω λίγο χρόνο να τις επεξεργαστώ θα postάρω μερικές "αντιπροσωπευτικές" της εκδήλωσης!

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
"ΚΥΡΙΕς ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΤΕΛΗΣ"

αχαχαχα!!!!

μιλαμε ελιωσα!!
αυτος ο εξωκοσμικος ποιος ειναι ουτε καν τον ξερω.
τον σιφου τον εχω ακουσει λαιβ και μετραει ο αλλος ο κεφτες τι ηθελε και μπατλ???
ηταν κ ο νικητης του event

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αυτος ο εξωκοσμικος [size=13pt]ποιος ειναι ουτε καν τον ξερω[/size].
τον σιφου τον εχω ακουσει λαιβ και μετραει ο αλλος ο κεφτες [size=13pt]τι ηθελε και μπατλ???[/size]

l_396f012d764de22650c429cdceddbe5c.jpg

Με τον Sifu είναι 2-1 υπέρ του απ' όσο ξέρω μέχρι στιγμής.
Έχασε στον τελικό το '05, τον πήρε το '06 και τον κέρδισε σε "φιλικό" πέρυσι στη Θεσσαλονίκη. Αν δεν ήταν και κεφτές (λόγω ηλικίας περισσότερο αφού στην πρώτη συμμετοχή του ήταν 17 χρονών!!!) πιθανότατα θα είχε μόνο νίκες. Απίστευτο ταλέντο και MC γεννημένος για battles. Υπήρχε μια βρώμα όπως είπε και ο analprison ότι τη 2η φορά (το '06 δηλαδή) ήταν στημένο να γίνει ρεβάνς του τελικού μεταξύ τους και ότι είχαν προετοιμαστεί και οι 2 τους με γραμμένους στίχους (αν και τέτοια ακούγονται συχνά) αλλά τελικά όπως φάνηκε από το περσινό battle, είναι μεγάλα ταλέντα και οι 2 τους μιας και ήταν τελείως ανημέρωτοι/απροετοίμαστοι γι' αυτό. Πάντως ο Εξωκοσμικός είχε φάει πολύ κράξιμο κυρίως λόγω του στυλ του αλλά το ότι κέρδισε τον Sifu μέσα στην πόλη του, λέει πολλά. Εγώ τους πάω και τους 2 γιατί είναι κορυφαίοι σε τέτοια σκηνικά και δεν πήγαν να δημιουργήσουν κόντρα από το πουθενά, αντιθέτως φώναζε ο ένας για τον άλλον στις ντεσιμπελομετρήσεις και υπάρχει αλληλοεκτίμηση μεταξύ τους.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ειναι κεφτες. :sunglasses:

canias

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες ακουστε da capo ρεμαλι καταχανας big tza 20-21 χρονων απο χανια και αμα ακουσετε freestyle που κανουνε τα τυπακια θα γουσταρετε καργα στο you tube εχουν 1 κοματι νεκροπολισ και ολα ταλλα free ακουστε τους και πειτε μου

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και τι να κανουμε τωρα?
τον πρυτανη απο ημιζ τον εχεις δει τελευταια?
το λεω για να σπασω τα νευρα του νιντζα!
οχι πως εγινε!!!παντα κεφτες δεν ηταν κι αυτος? :P

καλα εγω το μεγαλο σοκ το επαθα οταν ειδα το θηριο!!!(οχι τωρα που αδυνατισε,πριν) :o :o :o

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι