polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Οκ,ειναι λιγο
σπαστικο να κατεβαζεις κοματι κοματι,αλλα νομιζω οτι αν δωσουμε 6,99 euro για ενα μηνα,δεν θα πεσουν εξω τα
καραβια μας,και θα εχουμε απεριοριστη προσβαση.Για αρχη παρτε τις περιφημες "Φυλακες Ανηλικων"
Password : magakos
"Η επιστροφή των καθαρμάτων" υπαρχει στα περισσοτερα μεγαλα videoclub σε DVD.Ρε σεις ψάχνω το "Καθάρματα" και "Η επιστροφή των καθαρμάτων" με τον αείμνηστο Ζουγκλάκο!!
Υπάρχει τίποτα;; Έστω σε rapidshare!!
"Η επιστροφή των καθαρμάτων" υπαρχει στα περισσοτερα μεγαλα videoclub σε DVD.
Το θέμα δεν είναι να τα κατεβάζουμε ενα ενα,εστω και χωρίς αναμονή,αλλα να μπορουμε να τα κατεβαζουμε ολα μαζί ταυτόχρονα.Το δοκίμασα να κατεβάσω 20 αρχεία τραυτόχρονα,και με μια σύνδεση 4Mbit/sec που έχω,η ταχύτητα δεν επεσε κατω απο τα 50Kbit/sec.Ενα ωραιο τρικ ωστε να κατεβασουμε στα καπακια κι αλλο κομματι,και να μην περιμενουμε κανα διωρο,ειναι να κανουμε reset στο moden/router.Ετσι θα σταλει καινουρια διευθυνση IP και θα μπορεσουμε να κατεβασουμε αμεσως χωρις να χρειαστει να περιμενουμε δυο ωρες.
Το θέμα δεν είναι να τα κατεβάζουμε ενα ενα,εστω και χωρίς αναμονή,αλλα να μπορουμε να τα κατεβαζουμε ολα μαζί ταυτόχρονα.Το δοκίμασα να κατεβάσω 20 αρχεία τραυτόχρονα,και με μια σύνδεση 4Mbit/sec που έχω,η ταχύτητα δεν επεσε κατω απο τα 50Kbit/sec.
Μηπως ξερουμε απο ποια ταινια ειναι?ολοι οι φαν της Βινας ΑΣΙΚΗ ας κατεβασουν αυτο το βιντεακι
αξιζει!!!!!!!!!!
Α!ρε τυχερακια Τζεβελεκο!!!
Γιατί,γινεται να κατεβασεις ταυτοχρονα πανω απο ενα κομματια απο raspidshare ?
Επιτέλους!
Αυτή την περίμενα germaon!
Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι οι υπόλοιπες αλλά το The Κόπανοι έχει πραγματικό γέλιο και τρομερούς διαλόγους!
Για του λόγου το αληθές:
Λεζές: Μου επιτέθηκε στο σκοτάδι ένας γιαπωνέζος νίντζα!
Κων/νου: Ο Βλάσης-νομίζω-ήταν ρε!
Λεζές: Και τι φταίω εγώ που είναι σαν κινέζικη αποβολή;
Πους απς.
Βλάσης: Τα πους απς έχουν και γυναίκα από κάτω;
Κων/νου: Ναι...Είναι κει ο Λαχτάρας;....Ποια κηδεία της κουμπάρας;;;; Το Λαχτάρα το κοράκι θέλω!!...Ποιο Μίκη Θοδωράκη;;