You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kai se mena an exete tin euxaristisi!!!
Λάθος emoticon:
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
επειδη και εγω δεν κατουρησα στο πηγαδι στειλτε και απο δω σι βου πλε
alexefthim
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και απο δω ενα pm με τα links παρακαλω
mitsospaok2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
13o Ελληνικό Ερασιτεχνικό: Ο κουμπάρος τους βιντεοσκοπεί την ώρα του σεξ!
Είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα. Μόνη διαφορά τους είναι ίσως τα σεξουαλικά τους παιχνίδια, στα οποία πολλές φορές προσκαλούν και τρίτους. Έτσι έγινε κι εκείνο το απόγευμα Σαββάτου, όταν στο σπίτι του ζευγαριού κατέφθασε ο κουμπάρος με ένα μπουκάλι σαμπάνια, γλυκά και μια κάμερα! Η συνέχεια προβάλεται με κάθε λεπτομέρια στο ερασιτεχνικό DVD που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Sirina News. Μην το χασεται !!!
Sirina - "Η Πρώτη Μου Φορά" - Ρουσάκη Χριστίνα-Νεα Ταινία!!!
Η Χριστίνα Ρουσάκη, η δημοσιογράφος που τόλμησε ό,τι καμία άλλη στην πρώτη της ερωτική ταινία. Η κρητικιά που προκάλεσε με την εκρηκτική της ομορφιά και σαγήνευσε με την γοητεία της ακόμη κι τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τα κάνει όλα μπροστά στην κάμερα.
Η πρώτη της φορά σε ταινία πορνό, η πρώτη της φορά από πίσω!
Το βέβαιο είναι πως η πρώτη της φορά θα σας μείνει αξέχαστη!
Πρωταγωνιστούν: Angelica Black, Σουζάνα, Δημήτρης ΧΧΧ, Ζαφίρης, Σάντρα, Κίσα
Είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα. Μόνη διαφορά τους είναι ίσως τα σεξουαλικά τους παιχνίδια, στα οποία πολλές φορές προσκαλούν και τρίτους. Έτσι έγινε κι εκείνο το απόγευμα Σαββάτου, όταν στο σπίτι του ζευγαριού κατέφθασε ο κουμπάρος με ένα μπουκάλι σαμπάνια, γλυκά και μια κάμερα! Η συνέχεια προβάλεται με κάθε λεπτομέρια στο ερασιτεχνικό DVD που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Sirina News. Μην το χασεται !!!
Sirina - "Η Πρώτη Μου Φορά" - Ρουσάκη Χριστίνα-Νεα Ταινία!!!
Η Χριστίνα Ρουσάκη, η δημοσιογράφος που τόλμησε ό,τι καμία άλλη στην πρώτη της ερωτική ταινία. Η κρητικιά που προκάλεσε με την εκρηκτική της ομορφιά και σαγήνευσε με την γοητεία της ακόμη κι τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τα κάνει όλα μπροστά στην κάμερα.
Το βέβαιο είναι πως η πρώτη της φορά θα σας μείνει αξέχαστη!
Πρωταγωνιστούν: Angelica Black, Σουζάνα, Δημήτρης ΧΧΧ, Ζαφίρης, Σάντρα, Κίσα
....δεν το νομίζω! :o
Επισκέπτης
Και σε εμένα τα links παρακαλώ.