lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
ναι και η σαντρα κωλο....η σαντρα μ αρεσε καλυτερα.....
Τη σιχάθηκα την κωλόγρια από την αγρότισσα. Μακάρι εδώ να είναι καλύτερη.
ναι και η σαντρα κωλο....η σαντρα μ αρεσε καλυτερα.....
ναι δεν φταιει μαλλον το πασσ....καποιο μερος δεν ολοκληρωθηκε σωστα σε μεγεθος....παιδεσ εσυ που το κατεβασατε με ποιο password το κατεβασατε εμενα δεν μου κανει extract με τιποτα μπορει να βοηθησει καποιος??
crc failed in encrypted file
{sigh}ti ennoeis rar sto rar???
ποιο password εβαλεσ εσυ???
κανε πρωτα extract ta λινκ που κατεβασες γραφοντας εσυ το rar pass.οχι αντιγραφη-επικολληση.δημιουργουνται αλλα 14 αρχεια TXEN.κανε και σε αυτα extract γραφοντας εσυ to rar pass.ανοιγει κανονικα η ταινια και εχει μεγεθος περιπου 1314 mb.{sigh}
Στα xox-2 αρχεία βάζεις remoh και κάνεις extract τα TXEN-2 που είναι μέσα. Στα δεύτερα βάζεις remoh για να κάνεις extract την ταινία.
Προφανώς τα 'χεις μπλέξει λίγο ή έχεις corrupted parts. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος που λέει και το τραγούδι.
1. Μα φυσικά είναι κανονικά γυρισμένο ρε Αλ.εμενα μου φαινεται κανονικα γυρισμενο,οχι ερασιτεχνικο.
πως γινεται ομως να μην εχει καταχωρηθει στο σαιτ της sirina??
εχει δικιο...κατι παιζει..ουτε στο σαιτ μια ενημερωση οτι βγηκε....;1. Μα φυσικά είναι κανονικά γυρισμένο ρε Αλ.
2. Γιατί είναι Ελληνική εταιρεία?
κανε πρωτα extract ta λινκ που κατεβασες γραφοντας εσυ το rar pass.οχι αντιγραφη-επικολληση.δημιουργουνται αλλα 14 αρχεια TXEN.κανε και σε αυτα extract γραφοντας εσυ to rar pass.ανοιγει κανονικα η ταινια και εχει μεγεθος περιπου 1314 mb.
εμενα μου φαινεται κανονικα γυρισμενο,οχι ερασιτεχνικο.πως γινεται ομως να μην εχει καταχωρηθει στο σαιτ της sirina??