Νέα

Ελληνικές παραγωγές πορνό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
το ιχα κατεβασει παλιοτερα αλλα αργουσε σε σχεση με το lime wire κ ετσι το διεγραψα.αφου το κατεβασω  το tsonta.net που κολλαει?αφου rapidshare ειναι τα αρχεια.
τότε κατέβασε το rapget για rapidshare αρχεία αλλά πρόσεχε θα πρέπει να είσαι premium μέλος .

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φιλαρα αμα την βρεις ενημερωσε με please...
Χρονια ψαχνω να βω τσοντα με επονυμη (πραγματικά επόνυμη) και τιποτα....
ΜΟνο κατι ταινιες που στα επιμαχα σημεία ειναι εμφανως ντουμπλαρισμενες.

σου παραθετω σχολιο απο σιτε με γκοσιπς

Tώρα διάσημη ηθοποιός, παλιά πορνοστάρ! "Διάσημη ηθοποιός πρωταγωνίστρια σε σκανδιναβική παραγωγή πορνό Όταν είσαι μικρός κάνεις τα πάντα για να πετύχεις. Οπαδός αυτού του δόγματος είναι και μια διάσημη ελληνίδα ηθοποιός, που στις αρχές της καριέρας της «αναγκάστηκε» να πρωταγωνιστήσει σε μια παραγωγή, σκανδιναβική για την ακρίβεια, ερωτικού περιεχομένου. Που να φανταζόταν, πως ύστερα από 10 χρόνια περίπου, το dvd της ταινίας θα μπορούσε να το βρει και κάποιος Έλληνας που σίγουρα θα την αναγνώριζε. Πάντως πρέπει να

Ελπιζω να μην με σκισουν για αυτο ποθ εκανα

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
ΑΘΛΗΤΙΡΕΣ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΤΟΠΑ  

athlitr-4casfpm5d.jpeg

Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολυ μέχρι να την βρώ ολόκληρη αυτή την ταινία. Eδω ειναι το link για torrent. Την έχει ολόκληρη και το backstage και το τραγούδι. Καλό downloading.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ΑΘΛΗΤΙΡΕΣ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΤΟΠΑ  

athlitr-4casfpm5d.jpeg

Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολυ μέχρι να την βρώ ολόκληρη αυτή την ταινία. Eδω ειναι το link για torrent. Την έχει ολόκληρη και το backstage και το τραγούδι. Καλό downloading.

Tσάμπα ταλαιπωρία υπάρχει ξεχωριστό θρεντ για αυτη.... :tickedoff:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
από www.rapget.com/en/]εδώ[/url] θα το κατεβάσεις είναι πρόγραμμα όπου μπορείς να κατεβάσεις πολλά αρχεία από το rapidshare ( λεπτομέρειες : ) .
χιλια ευχαριστω για την βοηθεια αλλα κατι αλλο πρεπει να εχω κανει λαθος.κ δεν μπορω να ανοιξω κ αλλο λογαριασμο...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
σου παραθετω σχολιο απο σιτε με γκοσιπς

Tώρα διάσημη ηθοποιός, παλιά πορνοστάρ! "Διάσημη ηθοποιός πρωταγωνίστρια σε σκανδιναβική παραγωγή πορνό Όταν είσαι μικρός κάνεις τα πάντα για να πετύχεις. Οπαδός αυτού του δόγματος είναι και μια διάσημη ελληνίδα ηθοποιός, που στις αρχές της καριέρας της «αναγκάστηκε» να πρωταγωνιστήσει σε μια παραγωγή, σκανδιναβική για την ακρίβεια, ερωτικού περιεχομένου. Που να φανταζόταν, πως ύστερα από 10 χρόνια περίπου, το dvd της ταινίας θα μπορούσε να το βρει και κάποιος Έλληνας που σίγουρα θα την αναγνώριζε. Πάντως πρέπει να

Ελπιζω να μην με σκισουν για αυτο ποθ εκανα

Ποια ειναι?? Που θα βρουμε την ταινία????

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
premium ειμαι το rapget δεν ξερω τι ειναι...

Αν εχεις windows vista, μπες στο site του rapidshare και κατεβασε το rapidshare mananger.
Με αυτο θα μπορείς να κατεβαζεις ταυτοχρονα πολλά αρχεία του rapidshare.
Το μονο που εχεις να κανεις αφου το κατεβασεις ειναι να κανεις add το username και το password που εχεις σαν premium.
Δυστυχως ομως ειναι ΜΟΝΟ για Windows Vista πλεον.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
δεν θυμάσαι τα στοιχεία που είχες βάλει ?
οταν μπαινω στη σελιδα μου βγαζει κανονικα τα στοιχεια μου(username pawwword).οταν μπαινω να κατεβασω ταινια κ παω να κανω post reply μου βγαζει οτι δεν εχω προσβαση.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
οταν μπαινω στη σελιδα μου βγαζει κανονικα τα στοιχεια μου(username pawwword).οταν μπαινω να κατεβασω ταινια κ παω να κανω post reply μου βγαζει οτι δεν εχω προσβαση.
έχεις πληρώσει την συνδρομή ?

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
έχεις πληρώσει την συνδρομή ?
που το γραφει αυτο?γιατι σε ενα αλλο site το εγραφε.οποιος ηθελε προσβαση επρεπε να γινει vip member.εδω δεν το ειδα καπου.αλλα πρεπει να εχεις δικιο.κατι παραπανω ξερεις απο μενα.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
που το γραφει αυτο?γιατι σε ενα αλλο site το εγραφε.οποιος ηθελε προσβαση επρεπε να γινει vip member.εδω δεν το ειδα καπου.αλλα πρεπει να εχεις δικιο.κατι παραπανω ξερεις απο μενα.
όταν μπαίνεις σαν premium μέλος στην αρχή κάτω γράφει Expiration date εκεί θα δεις για την ημερομηνία λήξεως της συνδρομής σου . Άμα έχει λήξει θα πρέπει να πληρώσεις αλλιώς δεν κατεβαίνουν  .

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
όταν μπαίνεις σαν premium μέλος στην αρχή κάτω γράφει Expiration date εκεί θα δεις για την ημερομηνία λήξεως της συνδρομής σου . Άμα έχει λήξει θα πρέπει να πληρώσεις .
δεν καταλαβα συγνωμη νομιζα οτι εννοουσες το site.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
για ποιο site λες ? θα με τρελάνεις για το rapidshare δεν εννοείς ?

που σε παγκρατιωτη μην τρελανεις τον αντωνη τον θελω και εγω :grin:.σοβαρα τωρα το  rapidshare manager το εχεις δοκιμασει?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
που σε παγκρατιωτη μην τρελανεις το αντωνη τον θελω και εγω :grin:.σοβαρα τωρα το  rapidshare manager το εχεις δοκιμασει?
άμα εννοείς εμένα όχι μου κάθισε προβληματικό σε σχέση με το rapget .

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
για ποιο site λες ? θα με τρελάνεις για το rapidshare δεν εννοείς ?
το raridshare ειναι πληρωμενο.εγω νομιζα οταν μου ειπες για συνδρομη οτι εννοουσες το site.το tsonta.net.τωρα καταλαβες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom