Νέα

Ελληνικά τραγούδια για ερωτικές απογοητεύσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
Είναι ακριβώς κάτω από το B στην απάντηση. Όταν πάς πάνω το ποντίκι εμφανίζει το μήνυμα YouTube.  ;)

nik68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μια συμβουλή σε όλους τους καψουροκαμενους  

Σε έναν χωρισμό πάντα υπάρχουν τρις αλήθειες

• Η δικια μου αλήθεια
• Η δικια της αλήθεια
• Και η πραγματική αλήθεια

Κανένας χωρισμός δεν ξεπερνιέται με ένα μπουκάλι αλκοόλ

Αν θέλουμε πραγματικά να το ξεπεράσουμε  ο μόνος τρόπος είναι καθαρίσουμε το μυαλό να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να φροντίσουμε σε μια νέα γνωριμία να μην την συγκρίνουμε με το παρελθόν

Σε καμία περίπτωση η πρώην δεν πρέπει να μας βλέπει δυστυχισμένους δεν προκιτε ούτε να μας λυπηθεί ούτε να γυρίσει  πίσω απεναντίας θα χαρεί  πρέπει να μαθαίνει  γιατί πάντα ρωτανε για μας για να ξέρουν αν της έχουμε ξεπεράσει  ότι είμαστε καλά περνάμε καλά και προχωραμε μπροστά  

Χώρισα με τη γυναίκα μου για μια γυναίκα  με αυτή δεν παντρευτήκαμε  ήμασταν μαζί 14 χρόνια και χωρίσαμε πριν 4 μήνες  κράτησα και από της 2 όλες της καλές στιγμές και αυτές θυμάμαι  

Και να θυμάστε πάντα όταν η φτώχια μπαίνει από την πόρτα η αγάπη φεύγει από το παράθυρο

Φιλικά  Νίκος  ναστε  πάντα  καλά

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166

• Η δικια μου αλήθεια
• Η δικια της αλήθεια

Αν θέλουμε πραγματικά να το ξεπεράσουμε  ο μόνος τρόπος είναι καθαρίσουμε το μυαλό να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να φροντίσουμε σε μια νέα γνωριμία να μην την συγκρίνουμε με το παρελθόν

Σε καμία περίπτωση η πρώην δεν πρέπει να μας βλέπει δυστυχισμένους δεν προκιτε ούτε να μας λυπηθεί ούτε να γυρίσει  πίσω απεναντίας θα χαρεί  πρέπει να μαθαίνει  γιατί πάντα ρωτανε για μας για να ξέρουν αν της έχουμε ξεπεράσει  ότι είμαστε καλά περνάμε καλά και προχωραμε μπροστά  

Χώρισα με τη γυναίκα μου για μια γυναίκα  με αυτή δεν παντρευτήκαμε  ήμασταν μαζί 14 χρόνια και χωρίσαμε πριν 4 μήνες  κράτησα και από της 2 όλες της καλές στιγμές και αυτές θυμάμαι  

Και να θυμάστε πάντα όταν η φτώχια μπαίνει από την πόρτα η αγάπη φεύγει από το παράθυρο

Νικόλα, για το γαμώτο ποστάρουμε.. Δεν τίθεται κάποιο θέμα..  ;)

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3

• Η δικια μου αλήθεια
• Η δικια της αλήθεια

ωραιος :)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

• Η δικια μου αλήθεια
• Η δικια της αλήθεια

Αν θέλουμε πραγματικά να το ξεπεράσουμε  ο μόνος τρόπος είναι καθαρίσουμε το μυαλό να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να φροντίσουμε σε μια νέα γνωριμία να μην την συγκρίνουμε με το παρελθόν

Σε καμία περίπτωση η πρώην δεν πρέπει να μας βλέπει δυστυχισμένους δεν προκιτε ούτε να μας λυπηθεί ούτε να γυρίσει  πίσω απεναντίας θα χαρεί  πρέπει να μαθαίνει  γιατί πάντα ρωτανε για μας για να ξέρουν αν της έχουμε ξεπεράσει  ότι είμαστε καλά περνάμε καλά και προχωραμε μπροστά 

Χώρισα με τη γυναίκα μου για μια γυναίκα  με αυτή δεν παντρευτήκαμε  ήμασταν μαζί 14 χρόνια και χωρίσαμε πριν 4 μήνες  κράτησα και από της 2 όλες της καλές στιγμές και αυτές θυμάμαι 

Φιλικά  Νίκος  ναστε  πάντα  καλά
ποσο δικιο εχεις!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Αφιερωμέμο σε όλους τις πουτάνες κωλομπαρούδες που μου έταζαν αγάπες και λουλούδια  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom