Νέα

Ελληνικά τραγούδια για ερωτικές απογοητεύσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
:2funny: :2funny: :2funny:[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :humpleg:

ΘΕΟΣ!

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μπαα, δυστυχως με εχετε μπερδεψει εσεις οι γυναικες...  :(

Επισκέπτης
ναι τα λεμε λιγο περιεργα ειναι η αληθεια, αλλα και ποιος μιλαει ξεκαθαρα πλεον? μην ακους τετοια ομως, χειροτερα θα σε κανουν..  :)

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εχεις δικιο... οσο ακουω τετοια χειροτερα γινομαι
Που εγω καποτε ακουγα μονο τα ονοματα του ρεμου, του πλουταρχου κλπ και κοροιδευα. Και τωρα δες με...
Μαλλον θα παω στο μεταλοthread να στρωσω :rockon:

Επισκέπτης
αα ευτυχως στον τελευταιο μου χωρισμο απειχα απο οοολα αυτα (ιιχ). ειχα λιωσει το goodbye απο archive (μην το ακουσεις!)
πηγαινε στο αλλο θρεντ οπως εισαι!!  :rockon: :rockon: :rockon:

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Aκουσα το goodbye (γιατι οταν μου λες να μην το ακουσω ειναι σαν να πρεπει να κανω ακριβως το αντιθετο)

Φευγω στο μεταλοthread παραυτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom