amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.212
- Πόντοι
- 22.785
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΜΜΜΜΜΜΗΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ << ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ >>
.......Μαλακίες;Το άρθρο είναι απο το 2012 και το παροσιάζουν σαν καινούργιο.
Κοίτα και το στα αρχιδια μας κιολας καθως θα εχουμε πιο πολυ πετρελαιο και απο την Αραβια!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παπατζα ειναι μεγαλε. Στο σαιτ τους απλα κανουν αλχιμειες με νουμερα. Ηλεκτρικο καιει αντε με αποδωση 98/100 δλδ καις ρευμα πληρωνεις 1kw παιρνεις 980w. Το ντυνουν και λιγο με πατριωτικο συναισθημα και πουλανε σε κανα ψεκασμενο. Εδω εχει μια συζητηση στα ελληνικα
αα και δεν ειναι ελληνικη "πατεντα"
εδω συζητανε για τα "πιστοποιητικα" που εχει εκδωσει ο αντιστοιχος πωλητης του εξωτερικου
το ειχα ψαξει και παλιοτερα εναν αντιστοιχο τυπο που πουλουσε ενα τετοιο μαραφετι, με την ιδια ονομασια ειχε φαει προστιμο στην αγγλια για παραπλανηση καταναλωτη. τεσπα ριξε και εσυ μια ματια τι παιζει και τι λενε στα νετς και το βλεπουμε.
Πουθενά δεν γράφει ότι έιναι παλιό το άρθρο,ουτε καν απευθείας λινκ στο newsit δεν έχουν βάλει στην παναγια την μεγαλόχαρι (Ο Αγγελος Αναστασιάδης το έχει το blog;) .Ακόμα και αυτοί που σχολιάζουν απο κάτω ξεγελάστηκαν........
,,, ή άνάρτηση τού σχολίου δέν στόχευε στήν ήμερρομηνία τής πατέντας !!
Ρε παπαρα όταν στο έλεγα εγώ μου απανταγες για ημερομηνίες!!!
.... ωωωω σόρυ γράψε λάθος , ύπέπεσα σέ τοίχο !Ρε παπαρα όταν στο έλεγα εγώ μου απανταγες για ημερομηνίες!!!![]()
Καλή χρονιά τύπε! :-*![]()
Η αληθεια ειναι οτι ο ελληνας ειναι πιο εξυπνος απο τον μεσο ανθρωπο που ζει σε αυτον τον πλανητη....
πολυ σωστα τα λες φιλεγια αυτό και από την μεταπολίτευση μέχρι τώρα δείνει εξουσία ψυφίζοντας κάθε 4 χρόνια τα μεγσλύτερα μυαλά (μην πω την ελίτ) αυτού του τόπου![]()
![]()
τι να μας που οι ευρωπαίοι για παιδεία και οργάνωση![]()
πολυ σωστα τα λες φιλε![]()
τα προσεξα φιλε.Παντα τα ποστ σου ειναι ενδιαφεροντα ρουφαμε γνωσηέτσι είναι "φίλε"
αν πρόσεξες τα αυτάκια ;)
![]()
![]()
τα προσεξα φιλε.Παντα τα ποστ σου ειναι ενδιαφεροντα ρουφαμε γνωση![]()
τα προσεξα φιλε.Παντα τα ποστ σου ειναι ενδιαφεροντα ρουφαμε γνωση![]()
ο πακιστανός συνήθως μας επιδεικνύει την ναρκωκουλτούρα του όπως πολύ σωστά επεσήμανε κάποτε ο μάριος με το γαμημένο άβαταρ ;)
paki στελνω πμ κατι θελω να σε ρωτησωεπίσης, σε άλλο θεματικό τομέα βέβαια![]()
paki στελνω πμ κατι θελω να σε ρωτησω![]()
ειμαι κυριος οχι σαν τον αγυρτη μηδα ;)μ αρέσει που προειδοποιείς πρώτα![]()
![]()
Η αληθεια ειναι οτι ο ελληνας ειναι πιο εξυπνος απο τον μεσο ανθρωπο που ζει σε αυτον τον πλανητη....