Νέα

Ελληνικά Media: Η σπίθα που θα ανάψει το φυτίλι της επανάστασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα be_red
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.450
Πόντοι
736
Οι μάγκες και οι επαναστάτες είναι τολμηροί κυρίως. Πάνε στον εισαγγελέα και τα λένε έξω από τα δόντια, αναλαμβάνουν επίσης και την ευθύνη όταν την έχουν κάνει την συγκάλυψη τους. Κατηγορώ το πρώην αφεντικό μου ( που τόσο καιρό κάλυπτα) , όταν αποφάσισε να με απολύσει είναι μια συμπεριφορά που δεν νομίζω ότι είναι αγαθή. Ωραιος και επαναστάτης είσαι όταν πας να τα πεις πριν σε απολύσουν ...

OP
OP
B

be_red

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οι μάγκες και οι επαναστάτες είναι τολμηροί κυρίως. Πάνε στον εισαγγελέα και τα λένε έξω από τα δόντια, αναλαμβάνουν επίσης και την ευθύνη όταν την έχουν κάνει την συγκάλυψη τους. Κατηγορώ το πρώην αφεντικό μου ( που τόσο καιρό κάλυπτα) , όταν αποφάσισε να με απολύσει είναι μια συμπεριφορά που δεν νομίζω ότι είναι αγαθή. Ωραιος και επαναστάτης είσαι όταν πας να τα πεις πριν σε απολύσουν ...

Να διευκρινήσω ότι εγώ υπέθεσα ότι πρέπει να είναι δημοσιογράφοι από πίσω από αυτά που λέγονται εκεί μέσα. (Λόγω απολύσεων κλπ)

Ούτε καμμία σχέση έχω με το χώρο ούτε με το site.

Αλλά δε με νοιάζει τι σκατά είναι!

[size=10pt]Με νοιάζει τι λένε[/size] και απ'ότι λένε έχουν (και συνεχίζουν να μαζέυουν) στοιχεία και αποδείξεις.

Συνεννοηθήκαμε τώρα?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.450
Πόντοι
736
Νομίζω ότι είναι δύσκολο να ανάψει φυτίλι επανάστασης από τα media... Επανάσταση γίνεται μόνο όταν υπάρχει κόσμος να την κάνει ... κόσμος ο οποίος δεν είναι βολεμένος και κάνει επανάσταση για να αποκτήσει και αυτός στον ήλιο μοίρα. ( δική μου άποψη είναι ότι στην Ελλάδα οι περισσότεροι είναι βολεμένοι)  Σαφώς και καλό είναι όταν κάποιος υποψιάζεται κάτι να το καταγγέλει , αλλά πάντα επώνυμα και χωρίς χαρακτηρισμούς  και πάντα με επιφύλαξη μέχρι να  μπορεί να το αποδείξει.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πόσοι έχετε πάρει είδηση τι γίνεται τον τελευταίο καιρό σε πολύ μεγάλους εκδοτηλεοπτικοραδιοφωνικούς ομίλους της Ελλάδας. Πόσοι είναι απλήρωτοι για μήνες, πόσοι απολύονται κλπ.
Θα μου πείτε, και τι έγινε ρε μεγάλε? Όπως μένουν τόσοι άλλοι εργαζόμενοι στο δρόμο, έτσι κ αυτοί..

Με μία Μ Ι Κ Ρ Η  διαφορά.. Αυτοί ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!

Δείτε ένα μικρό παράδειγμα που βρέθηκε στο net.

Γιώργος Μπόμπολας, ο μεγιστάνας είναι... γυμνός

μα προσθέσουμε και  τα 68 εκ ευρω που κέρδισε ο Μπόμπολας μέσω δικαστικής απόφασης που κέρδισε η Κ/Ξ Ακτωρ - Αρχιροδον μετα απο την ακύρωση του διαγωνισμού για την υποθαλάσσια αρτηρία της Θεσσαλονίκης. Χωρίς να σκάψει ούτε ενα μέτρο υποθαλάσιας αρτηρίας ...

Σαν να χτυπάει το ξυπνητήρι μου φαίνεται...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πόσοι έχετε πάρει είδηση τι γίνεται τον τελευταίο καιρό σε πολύ μεγάλους εκδοτηλεοπτικοραδιοφωνικούς ομίλους της Ελλάδας. Πόσοι είναι απλήρωτοι για μήνες, πόσοι απολύονται κλπ.
Θα μου πείτε, και τι έγινε ρε μεγάλε? Όπως μένουν τόσοι άλλοι εργαζόμενοι στο δρόμο, έτσι κ αυτοί..

Με μία Μ Ι Κ Ρ Η  διαφορά.. Αυτοί ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!

Δείτε ένα μικρό παράδειγμα που βρέθηκε στο net.

Γιώργος Μπόμπολας, ο μεγιστάνας είναι... γυμνός

Σαν να χτυπάει το ξυπνητήρι μου φαίνεται...

να προσθέσουμε και  τα 68 εκ ευρω που κέρδισε ο Μπόμπολας μέσω δικαστικής απόφασης που κέρδισε η Κ/Ξ Ακτωρ - Αρχιροδον μετα απο την ακύρωση του διαγωνισμού για την υποθαλάσσια αρτηρία της Θεσσαλονίκης. Χωρίς να σκάψει ούτε ενα μέτρο υποθαλάσιας αρτηρίας ...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα οτι τα μιντια ειναι κατευθυνομενα το ξερουμε χρονια δεν θελει και πολυ μυαλο ετσι γινοταν και παλια που υπηρχαν μονο 3 καναλια αν θυμαστε οποιος ηταν στην κυβερνηση διοριζε τους δικους του δημοσιογραφους και ακουγες μονο τα θετικα της κυβερνησης γι αυτο και η νετ εχει περισσοτερους υπαλληλους απ οτι το bbc
απο την αλλη αυτοι που ξερουν τα πολλα σιγα μην τους αφησουν ανεργους ειναι σα να μου λες οτι απο αυριο ο χατζηνικολαου ο τραγκας ο ευαγγελατος θα μεινουν ανεργοι η χωρις εισοδημα και θα ζουν απο το ταμειο ανεργιας αυτοι μια ζωη θα τα παιρνουν για να κανουν προπαγανδα οπου κι αν βρισκονται οποιο καναλι και αν υπηρετουν αυτη ειναι η δουλεια τους

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Απο τα λιγα επαγγελματα που στον βωμο του συμφεροντος τους και της ματαιοδοξιας τους θα μπορουσαν να πουλησουν ακομα και τη μανα τους...Οι δημοσιογραφοι ανα τω κοσμο αλλα ιδιαιτερως στην Ελλαδα αποτελουν και θα αποτελουν παντα τα οργανα δημιουργιας συνειδησεων, τασεων μοδας και προβοκατορικα μεσα αλλοιωσης ειδησεων...
Εχω μεγαλο θυμο για αυτους και θα μπορουσα να μιλαω επι ωρες....Ειναι σαν να εχουν συνωμοτησει ο διαβολος με ολους τους δαιμονες του κατω κοσμου...

υ.γ. παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα(ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!)

Επισκέπτης
Δημοσιογραφοι και δικηγοροι τα μεγαλυτερα λαμογια. Οι περιοτεροι πολιτικοι δημοσιογραφοι και δικηγοροι δεν ειναι στο επαγγελμα ?

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
53
Like
1.222
Πόντοι
8.225
Επανασταση?Θυμηθητε ΤΗΝ εξεγερση στο los angeles,εκει που εγινε πραγματικα χαμος,ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ?Οταν αρχισανε ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΠΛΕΩΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom