Διάβασα το θέμα με προσοχή μετάαπό σχεδόν 4ήμερη αποχή λόγω διακοπών με τη δικιά μου. Να πω τηάποψη μου, ταπεινά και όποιος θέλει με ακούει (διαβάζει). Ξέκωλα ντυμένα κυκλοφορούν αρκετά αλλά προφανώς δεν είναι όλα βίζιτεςή ημιεπαγγελματίες. Ακόμα και αυτέ οι κοπέλες έχουν (ή προσπαθούν να έχουν) φυσιολογική ζωή την υπόλοιπη μέρα που δεν δουλεύουν: πάνε για ψώνια, στο σούπερ μάρκετ, σινεμά με τη φίλη τους, για καφέ, κτλ πιθανόν να έχουν και γκόμενο ή να είναι ερωτευμένες και να μην ξέρει τίποτα ο δικός τους (η γυναίκα είναι αρκετά εύκολο να κρυφτεί).
Καλοκαίρι πλησιάζει, τελειώνουν και εξετάσεις σίγουρα ελαφρώνουν τα ντυσίματα. Φυσικά και θα μπορούσε να είναι και μία επαγγελματίς, pro ή amateur αλλά αυτό δεν το παίζουμε στοίχημα. Γεγονός επίσης είναι ότι φοιτήτριες και σπουδάστριες, σερβιτόρες κτλ είναι μια μερίδα γυναικών με πολλές (όχι όμως απόλυτα όλες) βιζιτούδες είτε κατά συρροή είτε περιστασιακά είτε με σκοπό να τυλίξουν κάποιον μόνιμο γκόμενο.
Πάμε και στα άλλα τα φυσιολογικά. Ας χαλαρώσουμε βρε παιδιά λίγο. Και εγώ ήμουν 3ήμερο στην Κεφαλονιά. Η δικιά μου έβαλε το μινάκι της και το κολητό μπλουζάκι με ένα μπολερό από πάνω το ένα βράδυ και ένα ασύμετρο μαύρο μινάκι με τιράντα το δεύτερο βράδυ με γόβα μαύρη να βγει μαζί μου αγκαλιά, χεράκι πιασμένοι, μέσα στην καλή χαρά και γεμάτη έρωτα και αγάπη για μένα όπως και εγώ έβαλα το όμορφο λευκό παντελόνι μου με την ωραία πουκαμίσα κτλ. Δηλαδή η κοπέλα μου (αν σε κάποια στιγμή που κοίταξε μια βιτρίνα και εγώ ήμουν λίγο πιο δίπλα κοιτάζοντας μια άλλη) ήταν Call Girl και εγώ ήμουν γκόμενος για μεγαλοκυρίες επί πληρωμή;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ντύνονται και κάποιες όμορφα και λίγο πιο σέξυ για τους δικούς τους. Βέβαια ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ γούστο μου είναι να υπάρχει ένα όριο, δεν θέλω να τα βγάζει όλα έξω (δε μιλάω για μπάνιο στη θάλασσα με μαγιό) και στη φόρα αλλά να αφήνει ένα άρωμα σέξι ναι...Όπως και εγώ γουστάρω το καλό σπορ όμορφο ντύσιμο.
ΤΩΡΑ κάποια άλλη με ξέκωλο ή ΟΧΙ ντύσιμο θα μπορούσε να είναι βίζιτα αλλά ταμπέλες δε βάζουμε ποτέ...ʼλλωστε με γυναίκες έχουμε να κάνουμε μη ξεχνιόμαστε ε???