Νέα

Ελληνίδες vs Κύπριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bluekiss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιές θεωρέιτε ποιό κάυλες?

• Ελληνίδες

Ψήφοι: 31 41,9%
  • Κύπριες

Ψήφοι: 43 58,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    74

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το θέμα μπήκε με αφορμη μια συζήτηση με φίλους που θεωρούν οτι οι Ελληνες γουστάρουν πλέων περισότερο τις κύπριες.
Δεν αντιλέγω οτι πλέων οι Κύπριες έχουν μάθει και να ντύνονται και να πηδιούντε ( όταν έρχονται ελλαδα τουλάχιστων)και γενικά εχουνε πάει το κεφάλαιο καυλα σε άλλο επίπεδο.
Ολα αυτά βέβαια μέχρι να ανοίξουν το στόμα τους και να μιλάνε με την ταχύτητα του φωτός διάφορες ακαταλαβιστηκες εκφράσεις.
Εσείς ποιές προτιμάτε και ποιά η γνώμη σας?Είχατε ποτέ εμπειρία με κύπρια ?Αν ναι τι διαφορες είδατε απο τις Ελληνίδες?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
οι κυπριες ειναι τριχωτες πολυ μαυρογκαγκανα με πολλα σεξουαλικα νοσηματα κ με μεγαλα βυζια

οι ελληνιδες κακιασμενες ζηλιαρες σκατοψυχες δεν τα πανε κ πολυ καλα με καθαριοτητα ξυρισμα μουνιου κλπ αλλα μπορεις να πεις μια κουβεντα αν βγεις για καφε

θα προτεινα αλβανιδες για καποιον κατοικο αθηνων

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
οι κυπριες ειναι τριχωτες πολυ μαυρογκαγκανα με πολλα σεξουαλικα νοσηματα κ με μεγαλα βυζια

οι ελληνιδες κακιασμενες ζηλιαρες σκατοψυχες δεν τα πανε κ πολυ καλα με καθαριοτητα ξυρισμα μουνιου κλπ αλλα μπορεις να πεις μια κουβεντα αν βγεις για καφε

και εγω με αλβανιδα τα χω
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1

:think: Οι κύπριες που ξέρω εγω δεν είναι έτσι ρε τύπε... μήπως τις έχεις μπερδεψει με τις τουρκοκύπριες?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.702
Πόντοι
3.656
Το θέμα μπήκε με αφορμη μια συζήτηση με φίλους που θεωρούν οτι οι Ελληνες γουστάρουν πλέων περισότερο τις κύπριες.
Δεν αντιλέγω οτι πλέων οι Κύπριες έχουν μάθει και να ντύνονται και να πηδιούντε ( όταν έρχονται ελλαδα τουλάχιστων)και γενικά εχουνε πάει το κεφάλαιο καυλα σε άλλο επίπεδο.
Ολα αυτά βέβαια μέχρι να ανοίξουν το στόμα τους και να μιλάνε με την ταχύτητα του φωτός διάφορες ακαταλαβιστηκες εκφράσεις.
Εσείς ποιές προτιμάτε και ποιά η γνώμη σας?Είχατε ποτέ εμπειρία με κύπρια ?Αν ναι τι διαφορες είδατε απο τις Ελληνίδες?

τυπε αυτο δεν ειναι προβλημα,ετσι κι αλλιως δεν μας νοιαζει η επικοινωνια  :zfuck:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οι Κύπριες είναι σαφώς πιο ασχημούλες, λιγοτερο περιποιημένες από τις Ελληνιδες.Ομως εχω αποκομισει την εντυπωση ότι είναι πιο προθυμες, πιο καταδεκτικές, πιο διαθέσιμες από τις ελληνιδες, που την εχουν δει λιγάκι. Οσο για την προφορά και τις ακαταλαβίστικες φρασεις, δεν με ενοχλουν. Τουλάχιστον όχι περισσοτερο από την βλαχικη προφορα μερικων ελληνιδων.

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οι Κύπριες είναι σαφώς πιο ασχημούλες, λιγοτερο περιποιημένες από τις Ελληνιδες.Ομως εχω αποκομισει την εντυπωση ότι είναι πιο προθυμες, πιο καταδεκτικές, πιο διαθέσιμες από τις ελληνιδες, που την εχουν δει λιγάκι. Οσο για την προφορά και τις ακαταλαβίστικες φρασεις, δεν με ενοχλουν. Τουλάχιστον όχι περισσοτερο από την βλαχικη προφορα μερικων ελληνιδων.

Και για τις βλάχες την ίδια άποψη έχω ...ειδικα αυτές που ενω στο σχολείο μαθένουν Ελληνικα και εξω σου μιλάνε και δε καταλαβένεις χριστό. ( και σε κοιτάνε και με υφακι....τι δε καταλαβές...)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
ψήφισα κύπριες γιατι ετσι μου αρεσει amstel :) αλλα πίνω alfa :) H amstel εχει βαρύνει πολυ :) Ανθρακωρύχος να ημουν δεν θα την έπινα τεσπα :cheesy:  Οι κυπριες ειναι μουναρες εχουν ενα αγγλικο μεσογειακο ταπεραμεντο και αυτο μου αρεσει :) :) οι Ελληνίδες τρωνε πολυ φετα  τυρι και εχουν κυτταρίτιδα πολυ  :)

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ψήφισα κύπριες γιατι ετσι μου αρεσει amstel :) αλλα πίνω alfa :) H amstel εχει βαρύνει πολυ :) Ανθρακωρύχος να ημουν δεν θα την έπινα τεσπα :cheesy:  Οι κυπριες ειναι μουναρες εχουν ενα αγγλικο μεσογειακο ταπεραμεντο και αυτο μου αρεσει :) :) οι Ελληνίδες τρωνε πολυ φετα  τυρι και εχουν κυτταρίτιδα πολυ  :)

:tits2:

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
εγω παντως που καποτε τα ειχα με μια κυπρια, με ειχε....ξεζουμισει. κοντοπουτανο και τσαχπινα, δεν ειπε ποτε οχι σε τιποτα.
τωρα αν με ρωτησετε γιατι τα χαλασαμε, η απαντηση ειναι πως εκτος απο εμενα δεν ελεγε οχι και σε...αλλους  :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: vladgr
OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως που καποτε τα ειχα με μια κυπρια, με ειχε....ξεζουμισει. κοντοπουτανο και τσαχπινα, δεν ειπε ποτε οχι σε τιποτα.
τωρα αν με ρωτησετε γιατι τα χαλασαμε, η απαντηση ειναι πως εκτος απο εμενα δεν ελεγε οχι και σε...αλλους  :2funny:

:2on1:          :rockon:

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1

Γεμισε το με κατι τυπε μου !  :pipa1:

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
κυπριες μαν..ή του ύψους ή του βάθους..ξέκωλα ή γυναίκες για σπίτι...

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οι Κύπριες είναι σαφώς πιο ασχημούλες, λιγοτερο περιποιημένες από τις Ελληνιδες.
Για το ασχημούλες είναι κάτι υποκειμενικό αλλα λιγότερο περιποιημένες? Έχεις ζήσει ποτε Κύπρο και το λες αυτό? Γιατί συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, η Κυπραία ακόμα και τα σκουπίδια που λέει ο λόγος θα τα πετάξει ντυμένη στην τρίχα.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
η ομορφιά των Κυπρίων γυναικών είναι κάτι το ανεπανάληπτο.

προσκυνώ την ομορφιά τους.περιποιημένες και κουκλάρες.

ορισμένες είναι ψωνάκια του κερατά εχω γνωρίσει όμως και κοπέλες που πολύ θα ήθελαν οι μπαζο-Ελληνίδες να τους μοιάζουν έστω στο ελάχιστο.

ΚΥΠΡΙΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom