patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 4.365
συμφωνω , αλλά εμενα με ενδιαφερει εαν και εφοσον παιζει κατι..................χαζογκόμενα ! τίποτα παραπάνω !
συμφωνω , αλλά εμενα με ενδιαφερει εαν και εφοσον παιζει κατι..................χαζογκόμενα ! τίποτα παραπάνω !
δεν παιζει τιποτα ! αυτο εγραψα !συμφωνω , αλλά εμενα με ενδιαφερει εαν και εφοσον παιζει κατι..................
Ευχαριστώ..............δεν παιζει τιποτα ! αυτο εγραψα !
Νασαι καλα !Ευχαριστώ..............
Μαλακισμενες του τικ τοκ θα έπρεπε να λέγεται το νήμαενταξει ???
ενταξει η τυπισσα ειναι αλλου... ενταξει ?Μαλακισμενες του τικ τοκ θα έπρεπε να λέγεται το νήμα
Αυτή είναι βιζιταΕλπίζω να είμαι στο σωστό νήμα....
εδω εισαι παιχτηΑυτή είναι βιζιτα
ρε νιαμου βιαστηκες να εκδηλώσεις θαυμασμό να πουμεω να σου γαμησω
τονε σημειωσα και δαυτον... να φυλαγομαστερε νιαμου βιαστηκες να εκδηλώσεις θαυμασμό να πουμε
νταξει ηταν η καμια στιγμη περασμένα ξεχασμένα ειναι ολοι τους καλα παιδιατονε σημειωσα και δαυτον... να φυλαγομαστε
μετα τον κρυφοπιμπο να μου πεις, ολα να τα περιμενεις...νταξει ηταν η καμια στιγμη περασμένα ξεχασμένα ειναι ολοι τους καλα παιδια
τύπε σοτο φαίνεσαι γνωστης επι του θέματος εχεις κολλησει ένσημο;Αυτή είναι βιζιτα
Οχι γιατί δεν είμαι μερακλής. Εάν ήμουν ωστόσο μπορεί να έπαιζα στη Παριτύπε σοτο φαίνεσαι γνωστης επι του θέματος εχεις κολλησει ένσημο;
τύπε ανοιξε μας τη καρδια σου εδω μια οικογενεια ειμαστε αλλωστε εισαι ο πρωτος που εκανες σκανάρισμαΟχι γιατί δεν είμαι μερακλής. Εάν ήμουν ωστόσο μπορεί να έπαιζα στη Παρι