πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.827
- Πόντοι
- 12.056
μαζι σου ... τωρα για δωσε μας τα φωτα σου και σε εμας τους πτωχους κανενα καλο μιλφονιΟ Στεφαναρας ηταν γειτονας πριν μετακομισει στα Μελισσια. Μορφη
μαζι σου ... τωρα για δωσε μας τα φωτα σου και σε εμας τους πτωχους κανενα καλο μιλφονιΟ Στεφαναρας ηταν γειτονας πριν μετακομισει στα Μελισσια. Μορφη
Ασε ρε πονηρε!μαζι σου ... τωρα για δωσε μας τα φωτα σου και σε εμας τους πτωχους κανενα καλο μιλφονι
εγω ρε εχω να γαμησω ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ απο χθες το μεσημερι και απλος μετα το ειχε και ντινερΑσε ρε πονηρε!
Εσυ εισαι η εγκυκλοπαιδεια των μιλφ και εισαι τόσο σκουλικιαρης που δεν δινεις τιποτα. Τις κωλοσπρωχνεις και μετα εισαι όλο, δεν ξερω , δεν ακουσα , δεν ειδα. Απατεώνα
Και σε εμας το παιζεις οσιος. Ντροπη σου ρεεγω ρε εχω να γαμησω ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ απο χθες το μεσημερι και απλος μετα το ειχε και ντινερ
βυζαρες μαναςπολλη καλη!!!! αν θες στειλε μου πμ , να βρω και εγω το φως μου με την βερα , χαχαχχα
μολις ειχα ιντερνετικη συνομιλια με τα βαθη τις ρωσσιας ερχεται κυριακη βραδακι μεσω κων/πολης ,,,οποτε δευτερα ξεκινανε τα μιτινγκΚαι σε εμας το παιζεις οσιος. Ντροπη σου ρε
Καλο βολι κ. Πολυ. Εμεις ειμαστε στην απ εξω. Δεν πειραζει, καλη καρδιαμολις ειχα ιντερνετικη συνομιλια με τα βαθη τις ρωσσιας ερχεται κυριακη βραδακι μεσω κων/πολης ,,,οποτε δευτερα ξεκινανε τα μιτινγκ
η σκεψη μου παντα θα σε συντροφευει καλε μου φιλε γουντιΚαλο βολι κ. Πολυ. Εμεις ειμαστε στην απ εξω. Δεν πειραζει, καλη καρδια
Στείλε σε μένα φίλε. ΕυχαριστώΣτείλε σε μένα φίλε. Ευχαριστώ
αν θες στειλε και σε μενα
Εγκυος?ναμαι και εδω
στειλε μου φιλεOποιος θέλει μιλφάρες να στείλει