verasub
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 4.005
- Πόντοι
- 441
την κοπελα δεν θα τη ρωτησετε?Αν θέλει,πολύ ευχαρίστως.....
την κοπελα δεν θα τη ρωτησετε?Αν θέλει,πολύ ευχαρίστως.....
Γιαυτό έβαλα τη φράση "αν θελει"την κοπελα δεν θα τη ρωτησετε?
πως γινεται το ατιμωτικο χυσιμο στα μουτρα? νομιζα οτι ολα τα χυσιματα στα μουτρα ατιμωτικα ηταν!Αλλα δεν νομιζω να την χαλάσει ένα ατιμωτικο χυσιμο στα μούτρα της!!
την κοπελα δεν θα τη ρωτησετε?
πως γινεται το ατιμωτικο χυσιμο στα μουτρα? νομιζα οτι ολα τα χυσιματα στα μουτρα ατιμωτικα
Γέίά σ βέρά, πώς γίνέτάί νσ μίλίσόύμέ priveπως γινεται το ατιμωτικο χυσιμο στα μουτρα? νομιζα οτι ολα τα χυσιματα στα μουτρα ατιμωτικα ηταν!
Εγώ νομίζω πως είναι απολαυστικά...πως γινεται το ατιμωτικο χυσιμο στα μουτρα? νομιζα οτι ολα τα χυσιματα στα μουτρα ατιμωτικα ηταν!
Εχει μπαζεψει δηλαδη πριν πως ηταν γαμω το κερατο μουΤον Αυγουστο βρηκα ενα κενο στην αδεια μου για φυγω με την @verasub ενα ΠΣΚ γιατι μου ειχε ζαλισει τα @@
Ηθελε να γαμηθει και να ξεφτιλιστει οπως καναμε παλια...βεβαια εχει μπαζεψει λιγακι αλλα οι τρυπες της ειναι παντα προθυμες για τα παντα...
Φωτο απο το ξενοδοχειο που μεναμε..
τι βυζαρες εχει ρε φιλεεεε πωπω να τις γεμισω σπερμα
βυζαρεςΊσως το απόλυτο μιλφ που είχα τη τύχη να γνωρίσω... hope you like it
και τι εγινε και χαλαρε η φαση?? η ακομα παιζεται??Ίσως το απόλυτο μιλφ που είχα τη τύχη να γνωρίσω... hope you like it
Βυζάρες δυνατέςΊσως το απόλυτο μιλφ που είχα τη τύχη να γνωρίσω... hope you like it
Όπως είπα, γνωρίζω... δεν έχω κάνει κάτι μαζί της (δυστυχώς) για διάφορους λόγους. Η περδικουλα μου όμως ξέρει πόσο πολύ θα ήθελα...και τι εγινε και χαλαρε η φαση?? η ακομα παιζεται??
εχεις βαρεθεί να τραβάς μαλακία για πάρτη της ε?πρέπει να το τολμήσεις το επομενο βήμα!Όπως είπα, γνωρίζω... δεν έχω κάνει κάτι μαζί της (δυστυχώς) για διάφορους λόγους. Η περδικουλα μου όμως ξέρει πόσο πολύ θα ήθελα...
και τι σε σταματα??? ποσο χρονων εισαι εσυ και ποσο εκεινη??Όπως είπα, γνωρίζω... δεν έχω κάνει κάτι μαζί της (δυστυχώς) για διάφορους λόγους. Η περδικουλα μου όμως ξέρει πόσο πολύ θα ήθελα...
Εκείνη είναι 54 και εγώ είμαι 47. Όμως δεν είναι θέμα ηλικίας. Είναι καθαρά θέμα κάποιων καταστάσεων που έχουν συμβεί, οι οποίες δεν επιτρέπουν σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι μεταξύ μας.και τι σε σταματα??? ποσο χρονων εισαι εσυ και ποσο εκεινη??