Δεν βαριέσαι.δεν μπορω ρε φιλαρακο να το πω το ψεμμα.
μου κοστισε ομως
Αυτή έχασε.
Δεν βαριέσαι.δεν μπορω ρε φιλαρακο να το πω το ψεμμα.
μου κοστισε ομως
εννοειταιΔεν βαριέσαι.
Αυτή έχασε.
Πάντως η πρώτη φωτό έρχεται από μακρια ... Geile lisa | Thuisontvangst.xxxμακαρι να ειναι οπως στις φωτο τι να πωω αμα μαθει κανεις ας πει
καλα,ετοιμάσου να στα ζητήσουν απο πριν ,για λόγους ασφάλειαςΈχω κανονίσει τιμή/υπηρεσίες αλλά δεν έχω βρεθεί ακόμα.
σε καμία περίπτωση δεν στέλνωκαλα,ετοιμάσου να στα ζητήσουν απο πριν ,για λόγους ασφάλειας
στα μηνυματα με τρολαρε λιγακι αλλα δε νομιζω να ειναι μουφα,την ειχαν ταγκαρει και στα greek_butts οποτε αμφιβαλω να ναι μουφαΤελικά έμαθες κάτι για αυτήν; Είναι όντως μουφα οι φωτογραφιες;
Μόνη της σου είπε ότι είναι βίζιτα; Επειδή κι εγώ έχω ψιλό πιάσει κουβέντα αλλά δεν βλέπω να πηγαίνει πουθεναστα μηνυματα με τρολαρε λιγακι αλλα δε νομιζω να ειναι μουφα,την ειχαν ταγκαρει και στα greek_butts οποτε αμφιβαλω να ναι μουφα
σιγα μη το βγαλε και ανακοινωση...τη ρωτησα μου ειπε ναι και λιγο μπουρου μπουρου,με τρολαρε λιγο τυπου της λεω παμε στο μεταξουργειο σε χοτελ που ξερω και μου λεει ''εισαι καλα? για ποια με περασες? μονο μεγαλη βρετανια παω εγω''Μόνη της σου είπε ότι είναι βίζιτα; Επειδή κι εγώ έχω ψιλό πιάσει κουβέντα αλλά δεν βλέπω να πηγαίνει πουθενα
Πως και δεν ζητάνε τίποτα προκαταβολές...Πως και έτσι...Τελικά τι παίζει με αυτές στο ινσταγκραμ;;Μερικές λέμε ότι τα θέλουν τα χρήματα στο χέρι...
Ξέρω εγώ..Πάντως μερικές είναι φοβερά μουνιαΠως και δεν ζητάνε τίποτα προκαταβολές...Πως και έτσι...
Ναι απίστευτες μουνεςΞέρω εγώ..Πάντως μερικές είναι φοβερά μουνια
Τελικά τι παίζει με αυτές στο ινσταγκραμ;;Μερικές λέμε ότι τα θέλουν τα χρήματα στο χέρι...
Ρε μαν γιατί μερικές λένε δώσε μου τις pay safe από κοντά και δεν λένε δώσε μου τα μετρητά από κοντασιγά μην πάει κάποια να βγει φόρα παρτίδα στο ινσταγκραμ. Αυτές είναι με τις paysafe ρε μαν απάτη όλες
Ρε μαν γιατί μερικές λένε δώσε μου τις pay safe από κοντά και δεν λένε δώσε μου τα μετρητά από κοντα
Δεν νομίζω γιατί μερικές στέλνουν και ηχητικαΓιατί είναι ο σάκης ο τσιμούχας και όχι γκόμενες.
Εντάξει έπος!Γιατί είναι ο σάκης ο τσιμούχας και όχι γκόμενες.
Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα.Δεν νομίζω γιατί μερικές στέλνουν και ηχητικα
Είναι πολύ του γούστου μου. Βασικά είναι τόσο του γούστου μου που έχω στο παρελθόν κολλήσει άγρια με κοπέλες κοντά στην εμφάνιση της. Μπορεί να δοκιμάσω κασκαντεριλικι μόλις έχω λεφτά να δω αν θα βγει καλό και θα είναι όντως του γούστου μου. Ότι γίνει θα το πω εδώ μέσα.Too good to be true...
Εχει κανει κανεις κασκαντεριλικι;Κάνω βίζιτες σε σπίτια και ξενοδοχεία με δωράκι 80€ - Love List
Χριστίνα Μελαχρινή Κούκλα Μελαχρινή κούκλα 23 ετών εντυπωσιακή και θηλυκή με υπέροχο κορμί, γλυκιά και τρυφερή χωρίς όρια στο κρεβάτι, χωρίς όχι και μη, σε […]www.lovelist.com.gr