Νέα

Ελληνίδα βουλευτίνα χωρίς εσώρoυχo προκάλεσε εγκεφαλικά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
το θεωρω απίθανο να κυκλοφορει καποια στην βουλη χωρις βρακι χαχαχααχ
πιο πιθανό να ήταν άντρας βουλευτής,άχρηστο πάει το σώβρακο όταν σου λείπει το περιεχόμενο αυτού.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Οχετός!Η απόλυτη ξεφτίλα του πολιτικού πολιτισμού μας!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Κι ομωs.............. η κριση  εφτασε μεχρι εκει !!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θελω να δηλωσω στα 100 ατομα που μας παρακολουθουν ως επισκεπτες οτι εχω βγει μια φορα εξω χωρις βρακι οταν πηγα στο σπιτι του γαμια μου και εκεινος μου το εσκισε οποτε μετα δεν ειχα βρακι  :grin:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
θελω να δηλωσω στα 100 ατομα που μας παρακολουθουν ως επισκεπτες οτι εχω βγει μια φορα εξω χωρις βρακι οταν πηγα στο σπιτι του γαμια μου και εκεινος μου το εσκισε οποτε μετα δεν ειχα βρακι  :grin:

Σε ξεβρακωσε που λενε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ελπίζω να μη το έκανε προσπαθώντας να βρει που είναι το μουνί σου.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

i-dont-care-meme-generator-seriously-nobody-cares-86143b.jpg

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έχουν ξεφύγει τελείως στην ελληνική Βουλή! Ποια βουλευτίνα εμφανίστηκε με sεxy φούστα και χωρίς εσώρουχο (αλά …Σάρον Στόουν) προκαλώντας πολλά “εγκεφαλικά”;...

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από τις καταγγελίες της βουλευτού, Κατερίνας Παπακώστα, ότι γυναίκες συνάδελφοί της προκαλούν και σκανδαλίζουν με την ενδυμασία τους!

Τελευταίο “πιπεράτο” παράδειγμα αφορά μία βουλευτίνα της αντιπολίτευσης που εμφανίστηκε στη Βουλή με λευκό κοντό φόρεμα, χωρίς όμως εσώρουχα!

Όπως λέγεται, η συγκεκριμένη βουλευτίνα προκάλεσε πολλά “εγκεφαλικά” όταν κάθισε στο μπράτσο του καναπέ και άρχισε να κάνει κινήσεις αλά …Σάρον Στόουν στο “Βασικό Ένστικτο”. Απίστευτα σκηνικά…

Οι “πιπεράτες” αποκαλύψεις, όμως, δεν σταματάνε εδώ. Άλλη βουλευτίνα προκάλεσε, λέει, όταν αποφάσισε να συνδυάσει λευκό παντελόνι με μαύρο στρινγκ! Ούτε σε πρωϊνάδικο…

Ακόμα μία “καταγγελία” αφορά μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ισότητας που, όταν ρωτήθηκε τι δώρο της έκανε ο σύζυγός της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, απάντησε “κόκκινα εσώρουχα”! Αυτές ψηφίζουμε...

Για την Παπακώστα είναι σίγουρο ότι είναι παραμύθι γιατί είναι πολύ συντηριτικούρα με νεοφεμινιστικές τάσεις...Απορώ ποιοι διαδίδουν τέτοιες μαλακίες κι'εμείς καθόμαστε εδώ και τις σχολιάζουμε !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
θελω να δηλωσω στα 100 ατομα που μας παρακολουθουν ως επισκεπτες οτι εχω βγει μια φορα εξω χωρις βρακι οταν πηγα στο σπιτι του γαμια μου και εκεινος μου το εσκισε οποτε μετα δεν ειχα βρακι  :grin:
Δυο τινα συμβαινουν....Το πρωτο , οτι του χαρισεs ενα ξεσκονοπανο
και δευτερον.......πιστευω οτι με οικονομιεs ενοs μηνοs θα μπορεσειs να παρειs ενα  :grin: :grin:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.916
Πόντοι
25.056
μηπως ειναι η Ραχηλ Μακρη?

bourdeliaris1a

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0

ζμπουτσο μασ μωρη πατσαβουρα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Προς 92 επισκέπτες που διαβάζουν αυτό το θέμα.
1.η είδηση είναι μούφα.
2.και αληθινη να ήταν ούτε ξέρουμε ποια είναι και στ αρχίδια μας όποια και να ήταν,βασικά καυλαντίζουμε εδώ δεν κάνουμε ρεπορτάζ.Αν θέλετε πραγματικές ειδήσεις να φύγετε να πάτε στο φέισμπουκ,στο τρομακτικό και στο μέγκα.
Εδω απλά μαλακιζόμαστε.
3,Το ντάνσινκ τελείωσε ή αργεί να χύσει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom