ταπεινή μου άποψη είναι ότι θάπρεπε νάχεις ήδη κλειδώσει τό θέμα
για του λόγους που έγραψα ποιο πάνω...
ταπεινή μου άποψη είναι ότι θάπρεπε νάχεις ήδη κλειδώσει τό θέμα
η κοπέλα είναι άλλο ένα θύμα της οικονομικής κρίσης ....λέει για ένα μουνόπανο που της ζήτησε 10 ευρώ για να κάνει σολαριουμ και ούτε που καταδέχτηκε να την φλερτάρει
- δεν σου τα δίνω ρε μαλάκα λέει θα πάω στη θάλασσα
δεν με βλέπεις? του λεγε του τύπου δεν με βλέπεις ε?
τι να κάνουμε ρε κοπελιά θα έπεσες σε χορτάτο ;)
πάντως ήταν κόκκαλο από πριν πάει στο καφέ ...μάλλον κάπου θα ξεχάστηκε από βραδύς..
paranoikotita pou proklithike apo koka,einai aypni 2-3 meres sigoura gi afto i toso vraxni foni
ντροπή είναι άλλα πράγματα, αυτό είναι απλά κοινωνικός κανιβαλισμός.Είναι ντροπή να καταναλώνεστε με ένα άρρωστο κορίτσι… το τοπικ πρέπει να κλειδωθεί!
από την στιγμή που έθεσε τον εαυτό της σε κοινή θέα , δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. τώρα βέβαια , ότι θα επιληφθεί ψυχίατρος , είναι μαθηματικώς βέβαιο...η κοπέλα βρισκόταν σέ παραλήριμα πού προκαλείτε καί από την χρήση βαριών ναρκωτικών η από ψυχοπάθεια
θερμή παράκλιση στούς διαχειριστές να κλείσουν τό θέμα
δέν θά παίζουμε με την αρρώστεια καί τον πόνο ενός συνανθρώπου μας οπως κάνουν διάφορα μπουρδελοσαιτ τελεια καί παύλα.
εάν και εφόσον είναι αληθές το περιστατικο
Δεν υπάρχουν άλλα πράγματα που είναι ντροπή.... Το κορίτσι είναι άρρωστο!ντροπή είναι άλλα πράγματα, αυτό είναι απλά κοινωνικός κανιβαλισμός.
ντροπή είναι γι' αυτούς που την άφησαν και έφτασε εκεί.
σιγά μη ντραπώ που άφησα ένα σχόλιο ή που είδα το βίντεο.
ήθελα να σε ρωτήσω εξ αρχής, define: άρρωστο.Δεν υπάρχουν άλλα πράγματα που είναι ντροπή.... Το κορίτσι είναι άρρωστο!
Είναι αμαρτία ... ΤΕΛΟΣ!δεν ξανά ευλογώ όσους άφησαν σχόλιο ή είδαν το βίντεο!
Prozac, Cocaine, alcohol, diet pills, nymphomaniac, schizophrenia, LSD, DMT, depression, prostitution / modelling with high expectations ect.!define: άρρωστο.
ξεχασες το Sisha απ ότι άκουσα παίζει πολύ kai stélnei ...k΄osmo :SProzac, Cocaine, alcohol, diet pills, nymphomaniac, schizophrenia, LSD, DMT, depression, prostitution / modelling with high expectations ect.!
σε πολλά από αυτά που γράφεις δεν βλέπω καμιά αρρώστια,Prozac, Cocaine, alcohol, diet pills, nymphomaniac, schizophrenia, LSD, DMT, depression, prostitution / modelling with high expectations ect.!
αν υποννοείς ΝΙΤΡΟ , να την "μαζέψουν" , τότε , με δεδομένο ότι πρόκειται για γυναίκα , ο ιδιοκτήτης , θα μπορούσε να υποστεί σοβαρές συνέπειες. (και νομικές , και άνομες.) ο έχων νου , νοήτω. η σωστή διαχείρηση τέτοιων καταστάσεων , απαιτεί να καλέσεις αμέσως την αστυνομία.
δεν ήμουν μπροστά, δεν μπορώ να ξέρω.όχι, είπα ότι αν επιχειρούσε να πάει περπατώντας τσίτσιδη στην Μεταξά θα την μάζευαν αφού στα 30 μέτρα από το σημείο που ξεκίνησε υπάρχουν πάντα 2 μηχανές Δίας.
απορία μου πάντως είναι πως πέρασε μέσα στο καφέ γυμνή και κάθισε..μάλλον επειδή ήταν νωρίς δεν υπήρχε άτομο στην υποδοχή