panos95
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
νωρις θυμηθηκες να γελασεις..
νωρις θυμηθηκες να γελασεις..
Μαλλον τωρα το καταλαβε!νωρις θυμηθηκες να γελασεις..
καλησπερα gina.καλησπερα σε ολους
Καλή ενημέρωση αλλά τα 110 τα κλαίω ακόμα.....Πολυ καλη ενημερωση
Λοιπόν διαβάζω πολύ ώρα διάφορα θέματα και σκέφτομαι ότι πρέπει να βρω κάτι τώρα επειγόντως αλλιώς πάω studio.
Έχω να δώσω κάτι σχετικά καλό, ελληνίδα (κρήτη - κύπρος), από γραφείο (έρχεται άμεσα), 24-25 χρονών, οι φωτό που υπάρχουν σε διάφορα site δεν είναι πραγματικές αλλά είναι πολύ όμορφη (ξανθούλα φυσική), το μαγκάκι του μπουρναζίου με βραχνή φωνή, πολύ ωραίο κορμάκι και πολύ καλό βυζάκι, δε δίνει γλωσσόφιλα (παίζεται αυτό), γούσταρε πολύ μπρούμυτα και πλαγιαστά που της χούφτωνα παράλληλα και τα βυζάκια, δε δίνει κώλο, έξυπνο κοριτσάκι φάνηκε.
Ταρίφα 100ε / ώρα (20 λέει παίρνει μόνο αυτή από τα 100 και τα έξτρα δικά της) + 20ε το 69 (δέχεται και δαχτυλο) + 20ε ελεύθερο στοματικό + 20ε 2η εκτόνωση. Ξέρω πάει πολλά αλλά είναι πολύ ομορφούλι και νομίζω αξίζει. Μου είπε και το πραγματικό της όνομα σε περίπτωση που την ξανακαλέσω να την ζητήσω έτσι ώστε να ξέρει ότι είναι προσωπικό.
Τώρα που το ξαναδιαβάζω δεν είναι και πολύ δελεαστικό με τόσα έξτρα, πάντως είναι όμορφο και δροσερό κορίτσι, δε λέει μη και μου, και εν πάσει περιπτώσει αυτό έχω να δώσω αυτό δίνω.
Το ανταλλάσω με κάτι πάλι σε ντόπιο που να κάνει και πρωκτικό, ανεξάρτητη.
Μη πείτε "τι μας λες ρε τύπε, τι ανταλλαγή είναι αυτή που ζητάς". Ως δείγμα καλής θέλησης περισσότερο θα μου δώσει κάτι αυτός που θα μου το δώσει...
κατάλαβα, πάω για studiο....τι μας λες ρε τύπε, τι ανταλλαγή είναι αυτή που ζητάς
Λοιπόν διαβάζω πολύ ώρα διάφορα θέματα και σκέφτομαι ότι πρέπει να βρω κάτι τώρα επειγόντως αλλιώς πάω studio.
Έχω να δώσω κάτι σχετικά καλό, ελληνίδα (κρήτη - κύπρος), από γραφείο (έρχεται άμεσα), 24-25 χρονών, οι φωτό που υπάρχουν σε διάφορα site δεν είναι πραγματικές αλλά είναι πολύ όμορφη (ξανθούλα φυσική), το μαγκάκι του μπουρναζίου με βραχνή φωνή, πολύ ωραίο κορμάκι και πολύ καλό βυζάκι, δε δίνει γλωσσόφιλα (παίζεται αυτό), γούσταρε πολύ μπρούμυτα και πλαγιαστά που της χούφτωνα παράλληλα και τα βυζάκια, δε δίνει κώλο, έξυπνο κοριτσάκι φάνηκε.
Ταρίφα 100ε / ώρα (20 λέει παίρνει μόνο αυτή από τα 100 και τα έξτρα δικά της) + 20ε το 69 (δέχεται και δαχτυλο) + 20ε ελεύθερο στοματικό + 20ε 2η εκτόνωση. Ξέρω πάει πολλά αλλά είναι πολύ ομορφούλι και νομίζω αξίζει. Μου είπε και το πραγματικό της όνομα σε περίπτωση που την ξανακαλέσω να την ζητήσω έτσι ώστε να ξέρει ότι είναι προσωπικό.
Τώρα που το ξαναδιαβάζω δεν είναι και πολύ δελεαστικό με τόσα έξτρα, πάντως είναι όμορφο και δροσερό κορίτσι, δε λέει μη και μου, και εν πάσει περιπτώσει αυτό έχω να δώσω αυτό δίνω.
Το ανταλλάσω με κάτι πάλι σε ντόπιο που να κάνει και πρωκτικό, ανεξάρτητη.
Μη πείτε "τι μας λες ρε τύπε, τι ανταλλαγή είναι αυτή που ζητάς". Ως δείγμα καλής θέλησης περισσότερο θα μου δώσει κάτι αυτός που θα μου το δώσει...
Τώρα τι να σου πω κι εσένα με τη μία κριτική που έχεις ανεβάσει????? Εγώ τρολάρω??? Σε τι ακριβώς είσαι ειδήμων? Και αν διάβασες καλά είπα ότι αν το κάνει κάποιος θα το κάνει ως δείγμα καλής θέλησης να βοηθήσει έναν συναγωνιστήΑν κάποιος έχει κορμί να κάνει και πρωκτικό γιατι να στο δώσει και να πάρει μια που δε θα δίνει κώλο και θα τον πρήξει και στα εξτρα ++++ αψυχολόγητη αυτή σου η κίνηση πραγματικά,αν δε τρολάρεις μας δουλεύεις υπερωρίες.
Τώρα τι να σου πω κι εσένα με τη μία κριτική που έχεις ανεβάσει????? Εγώ τρολάρω??? Σε τι ακριβώς είσαι ειδήμων? Και αν διάβασες καλά είπα ότι αν το κάνει κάποιος θα το κάνει ως δείγμα καλής θέλησης να βοηθήσει έναν συναγωνιστή
θες εμενα και μιλας και με αλλους σε αλλα θεματα?? ντροπη σου!!Μία απορία εξέφρασα μη ταράσεσε!!keep going
Και κάτι τελευταίο και κλείνω:
Είμαι μέλος εδώ και 3 χρόνια κι έχω γράψει 12 κριτικές (όλες τους ουσιώδεις παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και αυτό φαίνεται από τα σχόλια και τα μηνύματα που λαμβάνω) πολλές περισσότερες από κάποιους με "αξιώματα" τύπου "ανώτερος", "ειδήμων" και λοιπές παπαριές που τα λαμβάνουν μόνο και μόνο επειδή γράφουν 300 μηνύματα στο forum καβλαντίζοντας με τους φίλους τους ή τσακώνοντας με τον/την εκάστοτε για ανούσια πράγματα χωρίς να προσφέρουν μια στοιχειώδη ενημέρωση. Κι αυτοί λοιπόν που στην ουσία δεν προσφέρουν τίποτα στο κοινό, απαξιούν να σου απαντήσουν όσο ευγενικά κι αν τους το ζητήσεις αφού είμαι ακόμα "νέο" μέλος.
Και για να μη θεωρηθώ και εκτός θέματος πάρτε και το link που ανέφερα προηγουμένως για το κορίτσι:
Ζητάτε την Αφροδίτη....Όποιος θέλει πραγματικό όνομα ας μου στείλει pm...Κυκλοφορεί και σε άλλα site το όνομα και το τηλ. Διαβάστε τα παραπάνω thread για περισσότερες πληροφορίες.
άλλος ανύπαρκτος με ανύπαρκτη πληροφόρηση και ενημέρωση.....δες το προφίλ μου και τις κριτικές μου και μετά μίλα "τύπε"τι να το κανουμε ρε τυπε το πραγματικο της ονομα? δεν θα τη πιασουμε γκομενα.
την προμοταρεις καιρο? ποσο % περνεις εσυ και ποσο οι μεσαζοντες? δωσε περισσοτερες πληροφοριες και τι προγραμματα προσφερετε.
άλλος ανύπαρκτος με ανύπαρκτη πληροφόρηση και ενημέρωση.....δες το προφίλ μου και τις κριτικές μου και μετά μίλα "τύπε"
θες εμενα και μιλας και με αλλους σε αλλα θεματα?? ντροπη σου!!