Νέα

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoo-phdiarhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι μαλακιες γραφετε ρε ποιος τη γαμαει την ελλαδιτσα για αλλη χωρα χτυπαει η καμπανα αυτα που μας κανουν τωρα ειναι εκφοβισμος γιατι πολλες μαλακιες καναμε τη χοντρη τη πουτσα θα την φαει καμια ισπανια καμια ιταλια συτες τις χωρες  θελουν να γαμησουν με τη βαρια βιομηχανια την ελλαδιτσα γραμμενη την εχουν.

OP
OP
S

skoo-phdiarhs

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εσύ λες.
δε γαμιέστε. πάρτε όλα πάω να νοικιάσω και γράφω στα παπάρια μου το χρέος σας. αλλά από δω και πέρα ότι βγάζω θα το διαθέτω εγώ όπου θέλω όπως θέλω και για όποιον θέλω.

Ποιός σου είπε ότι έχεις το δικαίωμα της επιλογής???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιός σου είπε ότι έχεις το δικαίωμα της επιλογής???
εγώ.

ούτε ο έλληνας επί τουρκοκρατίας την είχε.
την απέκτησε.

αμα δεν το καταλαβαίνεις βάλε λάδι και απόλαυσέ το,
αν δεν είσαι πισωγλέντης πάρτο αλλιώς.
κάποιοι πούστηδες σου έφαγαν τα πάντα και τώρα κάποιοι άλλοι πούστηδες σου ζητάνε να πληρώσεις.

σου ξαναλέω.
διαλέγεις και παιρνεις.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
τι μαλακιες γραφετε ρε ποιος τη γαμαει την ελλαδιτσα για αλλη χωρα χτυπαει η καμπανα αυτα που μας κανουν τωρα ειναι εκφοβισμος γιατι πολλες μαλακιες καναμε τη χοντρη τη πουτσα θα την φαει καμια ισπανια καμια ιταλια συτες τις χωρες  θελουν να γαμησουν με τη βαρια βιομηχανια την ελλαδιτσα γραμμενη την εχουν.
Γιατί, αυτές τις δυο που γράφεις, ποιός τις γαμεί??  :grin: :grin: :grin:
Για να ανεβαίνουμε πρός Αγγλία μεριά ή να δούμε καμιά άλλη που συνορεύει και με τας Γερμανίας  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δεν ήρθε ακόμα η ώρα μας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
[size=1pt]Κοντά είναι όμως  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/size]

Επισκέπτης
εγώ.

την απέκτησε.

αμα δεν το καταλαβαίνεις βάλε λάδι και απόλαυσέ το,
αν δεν είσαι πισωγλέντης πάρτο αλλιώς.
κάποιοι πούστηδες σου έφαγαν τα πάντα και τώρα κάποιοι άλλοι πούστηδες σου ζητάνε να πληρώσεις.

σου ξαναλέω.
διαλέγεις και παιρνεις.

τοτε εσυ  ηδη  τον εχεις λαδωσει τον πατο σου :fuck2: :2funny:

Επισκέπτης
Γιατί, αυτές τις δυο που γράφεις, ποιός τις γαμεί??  :grin: :grin: :grin:
Για να ανεβαίνουμε πρός Αγγλία μεριά ή να δούμε καμιά άλλη που συνορεύει και με τας Γερμανίας  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δεν ήρθε ακόμα η ώρα μας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
[size=1pt]Κοντά είναι όμως  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/size]
ε οχι και ποιος τη γαμει.. αλλα συμφωνω οτι αργει η ωρα μας

OP
OP
S

skoo-phdiarhs

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγώ.

την απέκτησε.
(Πως..?Μόνος του..?Η μήπως μπήκαν πάλι κάτι Γαλλίες,κάτι Αγγλίες κλπ "Δυνάμεις" και μας δανείσανε..??)

(Δε διαφωνώ καθόλου!!)

σου ξαναλέω.
διαλέγεις και παιρνεις.
(Εδώ είναι η διαφωνία μας...Δεν μπορείς να διαλέξεις!Ή να στο πω κι αλλιώς "διάλεξα" -ο λαός δλδ-...Πριν κάτι μήνες γίναν εκλογές θα σου πει ο άλλος).
Εκτός κι αν μιλάς για αναρχία κατάσταση...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
(Εδώ είναι η διαφωνία μας...Δεν μπορείς να διαλέξεις!Ή να στο πω κι αλλιώς "διάλεξα" -ο λαός δλδ-...Πριν κάτι μήνες γίναν εκλογές θα σου πει ο άλλος).
Εκτός κι αν μιλάς για αναρχία κατάσταση...

δεν υπάρχει δεν μπορώ.
δεν θέλω υπάρχει.

η ελλάς έχει χρεοκοπήσει ήδη άλλες 2 φορές. Είδες καμμιά αναρχία κατάσταση;

OP
OP
S

skoo-phdiarhs

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν υπάρχει δεν μπορώ.
δεν θέλω υπάρχει.

η ελλάς έχει χρεοκοπήσει ήδη άλλες 2 φορές. Είδες καμμιά αναρχία κατάσταση;

Άρα συμφωνείς να ξαναρχίσουμε απ'το μηδέν αφού κατασχεθούν οι περιουσίες του κοσμάκη(γιατί μη μου πεις ότι θα βάλουν χέρι στους Βαρδινογιαννέους και στον Λάτση).

Ή ας πούμε μια άλλη περίπτωση,αρνούμαστε να αγοράσουμε μιράζ από τους Γάλλους,ή πυραύλους απ'τους Αμερικάνους και μας αμολάνε τα σκυλιά από δίπλα.Έτσι απλά κι άντε γειά...

Γιατί στην ουσία αυτό σημαίνει.

Δεν είναι τόσο απλό να πεις "όχι δεν πληρώνω" φίλε persona...
Ταπεινή μου άποψη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άρα συμφωνείς να ξαναρχίσουμε απ'το μηδέν αφού κατασχεθούν οι περιουσίες του κοσμάκη(γιατί μη μου πεις ότι θα βάλουν χέρι στους Βαρδινογιαννέους και στον Λάτση).

Ή ας πούμε μια άλλη περίπτωση,αρνούμαστε να αγοράσουμε μιράζ από τους Γάλλους,ή πυραύλους απ'τους Αμερικάνους και μας αμολάνε τα σκυλιά από δίπλα.Έτσι απλά κι άντε γειά...

Γιατί στην ουσία αυτό σημαίνει.

Δεν είναι τόσο απλό να πεις "όχι δεν πληρώνω" φίλε persona...
Ταπεινή μου άποψη.

έχει κι αλλού πορτοκαλίες αγαπητέ.

αντίο μαλάκες.

Γειά σας ρώσσοι και κινέζοι. Είπα να συζητήσουμε το μέλλον μου.........
έχετε κάτι πρόχειρο για να βγάζω τα προς το ζην;

OP
OP
S

skoo-phdiarhs

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
έχει κι αλλού πορτοκαλίες αγαπητέ.

αντίο μαλάκες.

Γειά σας ρώσσοι και κινέζοι. Είπα να συζητήσουμε το μέλλον μου.........
έχετε κάτι πρόχειρο για να βγάζω τα προς το ζην;

Εμμμμμμ....!!!Σ'αφήνουν τα μουνόσκυλα??????Η Μασονία και η Bilderberg??!!
Μόλις ανοίχτηκε λίγο ο πρώην στο Βλαδίμηρο...τα είδες!!Ούτε 6 μηνες δεν τον αφήσανε!!Και βγαίνει ο άλλος και λέει θα επαναδιαπραγματευτούμε τον Σάουθστρημ κι αρχίδια μύδια....Τί ψάχνεις να βρεις...
Αυτό που είπες πριν με τους πρώην....που μας φάγαν το μέλλον και τους νυν που τρώνε το μέλλον των εγγονών μας...
Δυστυχώς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμμμμμμ....!!!Σ'αφήνουν τα μουνόσκυλα??????
Μόλις ανοίχτηκε λίγο ο πρώην στο Βλαδίμηρο...τα είδες!!Ούτε 6 μηνες δεν τον αφήσανε!!Και βγαίνει ο άλλος και λέει θα επαναδιαπραγματευτούμε τον Σάουθστρημ κι αρχίδια μύδια....Τί ψάχνεις να βρεις...
Αυτό που είπες πριν με τους πρώην....που μας φάγαν το μέλλον και τους νυν που τρώνε το μέλλον των εγγονών μας...
Δυστυχώς.

ο άλλος ήταν ερμαφρό.... σε όλα .......
δε μπορείς κύριος να είσαι στο ΝΑΤΟ και να παίζεις με το βλαδίμηρο.
το ίδιο έγινε και το 96 με τους Σ-300.
άντε γειά σας και γαμιέται η μαμά σας.
όχι άντε γειά σας αλλά γαμείστε τη μαμά μας......
απλά είναι τα πράματα.
ο πούτιν έδειξε το δρόμο.
α και β ίσον γ. άμα σας αρέσει Γεωργιανάκια.
εάν όχι ΓΑΜΑΤΑ.

Επισκέπτης
Εμμμμμμ....!!!Σ'αφήνουν τα μουνόσκυλα??????Η Μασονία και η Bilderberg??!!
Δυστυχώς.

σε ποιον μιλας ρε φιλε αυτος ειναι μελος της λεσχης  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
172-171 τους φθάσαμε στον πόντο!  :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: ειλικρινα απορω μαυτους που απαντησαν ναι,την στοιχειωδης νοημοσυνη να εχεις καταλαβενει,τι ειναι δυνατον η ελλαδιτσα να επηρεασει το ευρω ? :2funny:
Για τον μπούτσο είναι όλες αυτές οι ψηφοφορίες και για να δημιουργούν κλίμα!Σιγά να μην ξέρει ο κάθε φούφουτος που ψηφίζει αν και πόσο μπορεί να επηρεάσει η κατάσταση στην Ελλάδα το Γιούρο...

OP
OP
S

skoo-phdiarhs

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: ειλικρινα απορω μαυτους που απαντησαν ναι,την στοιχειωδης νοημοσυνη να εχεις καταλαβενει,τι ειναι δυνατον η ελλαδιτσα να επηρεασει το ευρω ? :2funny:

:2funny: φίλε έγραψες :2funny:

Για τον μπούτσο είναι όλες αυτές οι ψηφοφορίες και για να δημιουργούν κλίμα!Σιγά να μην ξέρει ο κάθε φούφουτος που ψηφίζει αν και πόσο μπορεί να επηρεάσει η κατάσταση στην Ελλάδα το Γιούρο...

Ακριβώς φίλε.Για να δανειζόμαστε πάλι με επιτόκιο 3% αντί για 1% όπως όλος ο κόσμος και να κερδίζουν από τις αγοραπωλησίες ομολόγων οι τράπεζες μιας και από τα δάνεια βλέπουν καθίζιση...

Εγώ απλά να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας,την ψήφο σας όποια κι αν ήταν αυτή και την ωραία κουβέντα που κάναμε.
Που και πού καλό είναι να δίνουμε το παρόν ;)
Καληνύχτα σε όλους τους --πάνω απ'όλα-- συναγωνιστές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom