καλησπερα
γνωριζει κανεις να δωσει πληροφοριες για την συγκεκριμενη?
καλησπερα
Δυνατοτητα τριου με τον ενεργητικο γαμια της...Βαζει και φωτο του!!!!
Ελεος ρε πουστη...
Η ΑΦΡΑΓΚΙΑ εχει καψει ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα καποιων....
Ειπαμε γουσταρουμε τρανς...τον μαλακα τι τον βαζει;;
Επειδη δεν της σηκωνεται;
Πες βρε οργιο οτι εισαι παθητικη κ ληξτο..
Δυνατοτητα τριου με τον ενεργητικο γαμια της...Βαζει και φωτο του!!!!
Ελεος ρε πουστη...
μπορεις σε παρακαλω να μην προτρεχεις? και να μην εικαζεις αυθερετα? πολλες κοπελες προσφερουν τριο με κοπελα .αγορι η αλλη τρανς σαν μια επιλογη στα προγραματα που προσφερουν στουσ πελατες τους...τηην ελλη την γνωριζω προσωπικα ειναι φιλη μου ξερω ποσο καλη επαγγγελματιας ειναι και τι επιπεδου ηπηρεσιες προσφερει και πιστεψε με δεν εχει κανενα προβλημα αφραγγιας εφοσον μονοπωλει σχεδονβ ολο το ηρακλειο...εχει πελατολογιο που θα το ζηλευε καθε τρανς..και συν τοις αλλοις δεν ειναι καλο απο εναν ανθρωπο σαν κι εσενα που κατα καιρους εχει ποσταρει εμπεριστατωμενες κριτικες να βιαζεται να βγαλει τα συμπερασματα του με αυτον τον αντιδεοντολογικο τροπο...πολυ φιλικα κανω την παρεναιση μου επειδη γνωριζω την κοπελα..Δυνατοτητα τριου με τον ενεργητικο γαμια της...Βαζει και φωτο του!!!!
Ελεος ρε πουστη...
εσυ τι σιγονταρεις αυτη την αυθεραιτη εικασια? θες να σε δειρω? χαχχαχαχαχα αγαπη μου ατελειωτη.....
μπορεις σε παρακαλω να μην προτρεχεις? και να μην εικαζεις αυθερετα? πολλες κοπελες προσφερουν τριο με κοπελα .αγορι η αλλη τρανς σαν μια επιλογη στα προγραματα που προσφερουν στουσ πελατες τους...τηην ελλη την γνωριζω προσωπικα ειναι φιλη μου ξερω ποσο καλη επαγγγελματιας ειναι και τι επιπεδου ηπηρεσιες προσφερει και πιστεψε με δεν εχει κανενα προβλημα αφραγγιας εφοσον μονοπωλει σχεδονβ ολο το ηρακλειο...εχει πελατολογιο που θα το ζηλευε καθε τρανς..και συν τοις αλλοις δεν ειναι καλο απο εναν ανθρωπο σαν κι εσενα που κατα καιρους εχει ποσταρει εμπεριστατωμενες κριτικες να βιαζεται να βγαλει τα συμπερασματα του με αυτον τον αντιδεοντολογικο τροπο...πολυ φιλικα κανω την παρεναιση μου επειδη γνωριζω την κοπελα..
μπορεις να πιστευεις οτι θες κανενας δε στο απαγορευει...το θεμα ειναι οτι γενικευεις και εικαζεις χωρις να εχεις εμπειρια με την εν λογω κοπελα και μαλιστα προσβαλοντας την. το να μη σου αρεσει προσωπικα κατι που παρεχεται σαν υπηρεσια ειναι ανφεραιτο δικαιωμα σου οπως και το να εκφρασεις την αποψη αυτην... δε σημαινει αυτο9ματα ομως οτι η αλλη ειναι ανεραστη αφραγκη οργιο η με στυτικη δυσλειτουργια. ....αν θεωρεις οτι θιχτηκες ;απο την παρεμβαση μου και συνεχιζεις σε αυτο το υφος και αυτο δι8καιωμα σου ειναι αγαπητε...εγω το ποιντ μου το κατστησα σαφες και με το παραπανω νομιζω...δεν ειναι ωραιο μια κοπελα που δεν την ξερουμε και δεν την εχουμε δοκιμασει να σπευδουμε να την καλουπωσουμε κ να την προσβαλουμε...και ολα αυτα τα ειπα επειδη θεωρησα μερικες απο τισ προηγουμενες τοποθετησεις σου πολυ σωστες σε περιπτωσεις που προσβαλλονταν αλλες κοπελες απο αλλους...τωρα αν εσενα σ ενοχλει και ντο να υπερασπιζομαστε τις φιλες μας η δε θες να καταλαβεις τι εννοω ειναι εντελως δικο σου θεμα...
μονοπωλει σχεδονβ ολο το ηρακλειο...εχει πελατολογιο που θα το ζηλευε καθε τρανς..
Οκέϊ μπέϊμπυ ντοντ γουόρι!! Αλλ ράϊτ!!μπορεις να πιστευεις οτι θες κανενας δε στο απαγορευει...το θεμα ειναι οτι γενικευεις και εικαζεις χωρις να εχεις εμπειρια με την εν λογω κοπελα και μαλιστα προσβαλοντας την. το να μη σου αρεσει προσωπικα κατι που παρεχεται σαν υπηρεσια ειναι ανφεραιτο δικαιωμα σου οπως και το να εκφρασεις την αποψη αυτην... δε σημαινει αυτο9ματα ομως οτι η αλλη ειναι ανεραστη αφραγκη οργιο η με στυτικη δυσλειτουργια. ....αν θεωρεις οτι θιχτηκες ;απο την παρεμβαση μου και συνεχιζεις σε αυτο το υφος και αυτο δι8καιωμα σου ειναι αγαπητε...εγω το ποιντ μου το κατστησα σαφες και με το παραπανω νομιζω...δεν ειναι ωραιο μια κοπελα που δεν την ξερουμε και δεν την εχουμε δοκιμασει να σπευδουμε να την καλουπωσουμε κ να την προσβαλουμε...και ολα αυτα τα ειπα επειδη θεωρησα μερικες απο τισ προηγουμενες τοποθετησεις σου πολυ σωστες σε περιπτωσεις που προσβαλλονταν αλλες κοπελες απο αλλους...τωρα αν εσενα σ ενοχλει και ντο να υπερασπιζομαστε τις φιλες μας η δε θες να καταλαβεις τι εννοω ειναι εντελως δικο σου θεμα...
Μπράβο σου φίλε!!!Να σου πω Eve ειλικρινά δεν θίχτηκα από την παρέμβασή σου.
Καλά έκανες και υπερασπίζεσαι την φίλη σου, όπως κι εγώ άλλωστε έχω υπερασπιστεί αρκετές τρανς εδώ μέσα
από τα βέλη διάφορων κακοπροαίρετων, όταν ένιωθα ότι δεν έφταιγαν.
Όντως δεν την ξέρω την κοπέλα απλά θεωρώ με την όση εμπειρία έχω ότι αυτή της η διαφήμιση-πρόγραμμα-προβολή είναι
κάτι παραπάνω από λάθος και μάλλον της γυρνάει σε μπούμερανγκ. Μπορεί να κάνω λάθος. Δεν θα το ξανασχολιάσω και φυσικά
στο ξαναλέω δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί σου και ας είναι και καλά αυτή με την αγγελία, ούτε που με νοιάζει, αρκετά
ασχοληθήκαμε. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και γιαυτές κρίνεται είτε σωστά είτε λανθασμένα. Η κρίση του καθενός είναι ελεύθερη
ειδικά μέσα από αυτό το σάιτ.
Και απο την τετράδα της καλαμαριάς φίλε σαλονικιέ!Hotyan αυτη ειναι απο την τετραδα της συμφορας ?
ξέρω..ξέρω..ο δαίμων του τρανσογραφείου!μπορεις σε παρακαλω να μην προτρεχεις? και να μην εικαζεις αυθερετα? πολλες κοπελες προσφερουν τριο με κοπελα .αγορι η αλλη τρανς σαν μια επιλογη στα προγραματα που προσφερουν στουσ πελατες τους...τηην ελλη την γνωριζω προσωπικα ειναι φιλη μου ξερω ποσο καλη επαγγγελματιας ειναι και τι επιπεδου ηπηρεσιες προσφερει και πιστεψε με δεν εχει κανενα προβλημα αφραγγιας εφοσον μονοπωλει σχεδονβ ολο το ηρακλειο...εχει πελατολογιο που θα το ζηλευε καθε τρανς..και συν τοις αλλοις δεν ειναι καλο απο εναν ανθρωπο σαν κι εσενα που κατα καιρους εχει ποσταρει εμπεριστατωμενες κριτικες να βιαζεται να βγαλει τα συμπερασματα του με αυτον τον αντιδεοντολογικο τροπο...πολυ φιλικα κανω την παρεναιση μου επειδη γνωριζω την κοπελα..