apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Εντελώς ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΑ!!! άσε την γνωρίζω από το γυμνάσιο ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερή μου...καλό γκομενάκι αλλά άβυζο!!!
Eλλη ζουμε,
σε studio να σε δουμε.........
ΥΓ: Οχι studio ηχοληψιας.......................
όντωςγυναικαρα!
Eλλη ζουμε,
σε studio να σε δουμε.........
ΥΓ: Οχι studio ηχοληψιας.......................
απο τις απειροελαχιστες γυναικες κατα την γνωμη μου που ειναι ωραιες ενω ειναι"χυμωδης"....
++++++ καλό παιδί , όμορφη αλλά κακότυχη στις σχέσεις της!!!!γυναικαρα!
Εκτροχιαστηκα ε?μπιούτιφουλ είπαμε!!!!!!!! και σε συμπαθώ μπαγάσα
Μα σε καφε στην παραλια ειμαι.ρε ινδιάνε.. αντε ρε στην παραλία να δείς κανένα πιπίνι να ξυπνήσεις καλά και να πάει καλά η μέρα σου...
ναι οντως... :- αλλα ειμαι αισιοδοξη....θα βρει το ελλακι τον καταλληλο...++++++ καλό παιδί , όμορφη αλλά κακότυχη στις σχέσεις της!!!!
Προσφερομαι.ναι οντως... :- αλλα ειμαι αισιοδοξη....θα βρει το ελλακι τον καταλληλο...
τους πιστευω... :-*Προσφερομαι.........
Λενε οτι ειμαι καλο "παιδι".
τώρα την είπες την χοντράδα σου. !οταν αποφασισε να γινει μανα τα μαζεψε προσωρινα..
φυσικα μολις η καριερα της αρχισε να πεφτει γρηγοροτερα και απο τα βυζια της,τα ξαναπεταξε..
τους πιστευω... :-*
Συγκλονίζει το δράμα της Έλλης Κοκκίνου. Δεν θέλει η γυναίκα να είναι μόνη. Και τι κάνει γι' αυτό; Γδύνεται στο Nitro. Είναι να μην σπαράζει η καρδιά σου; Στο εξώφυλλο βέβαια η Έλλη δείχνει πιο αποκαλυπτική, απ΄ ότι μας είπαν όμως οι φωτογραφίες που θα δούμε μέσα θα είναι με μαγιό. Τελικά την ανανέωσε ο χωρισμός την Έλλη απ΄ ότι φαίνεται!τώρα την είπες την χοντράδα σου. !
Πού είδες να πετάξει κάπου, κάτι, για δείξε μας. ?? Hit it baby