Νέα

Ελλάδα!είμαστε για λύπηση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Απαντησα στην ερωτηση που μου εκανες. Ουτε υπερανω το παιζω, ουτε ειπα οτι εγω δεν εχω προβληματα ή πως δεν καταλαβενω τα προβληματα των γυρω μου. Κι εγω χρωσταω σε τραπεζα και η δευτερη δουλεια που κανω ειναι επισφαλης γιατι το μαγαζι δεν παει καλα και ανα πασα στιγμη μπορει να παρω τον πουλο. Κι εγω ειμαι οργισμενος με την κατασταση που επικρατει, αλλα λεω οτι λυση δεν ειναι απλα να βριζεις. Χρειαζεται κατι παραπανω. Το να αποριπτεις τα παντα χωρις να εχεις προτασεις ειναι μια τρυπα στο νερο. Ακομα κι αυτο που εγραψε ο Βαγγελης να μπει ο κοσμος στη βουλη μια μαλακια και μιση ειναι. Αντε και μπηκαμε στη βουλη, μετα ? Υπαρχει καποιο σχεδιο ? Αφηστε λοιπον την κλαψομουνιαση αν δεν θελετε να γινουμε Ταιλανδη ή Ινδια και οργανωθητε. Αλλιως μας βλεπω σε λιγα χρονια να γαμιονται οι γυναικες, κορες, αδερφες μας για λιγα ευρω και εμας εργατες στας Ευρωπας ή στην Αμερικα.
Συμφωνω σε ολα οσα λες,τωρα τα ξεκαθαρισα στο μυαλο μου.
Ελπιζω να σου πανε ολα καλα!

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
μην ξεχασεις και την σουμα.... 300 αλητες που ενω θα επρεπε να τους αποκαλουμε σκουπιδια και προδωτες τους αφηνουμε και κυκλοφορουν ελευθεροι ....

α και μαζι καμια 20 αλητεςς και ρουφιανοι δημοσιογλιφοκολιδες  πρετεντερης και το συναφι του 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μην ξεχασεις και την σουμα.... 300 αλητες που ενω θα επρεπε να τους αποκαλουμε σκουπιδια και προδωτες τους αφηνουμε και κυκλοφορουν ελευθεροι ....

α και μαζι καμια 20 αλητεςς και ρουφιανοι δημοσιογλιφοκολιδες  πρετεντερης και το συναφι του 
Δικε μου δεν τα λες καλα...οι 300 δεν ηταν μονοι...ειχαν και εναν λαο απο 10 εκατομυρια αλητες που ηταν αβανταδοροι τους..και αφηστε το κλαψομουνιασμα..

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
δικε μου μαλον δεν εχεις ξεκαθαρισει στο μυαλουδακι σου ποιος ηταν ο αβανταδορος ποιου στο κλεψιμο ...... βεβαια η αβαντα γινοταν με στο σκεπτικο φατε εσεις για να ειστε μπουκωμενοι ωστε να τα αρπαζουμε εμεις χοντρα απο siemens , ομολογα , βατοπεδι και τοσα αλλα .....
πιστευω να βοηθησα στο θολωμενο σου τοπιο ......δικε μου !!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δικε μου μαλον δεν εχεις ξεκαθαρισει στο μυαλουδακι σου ποιος ηταν ο αβανταδορος ποιου στο κλεψιμο ...... βεβαια η αβαντα γινοταν με στο σκεπτικο φατε εσεις για να ειστε μπουκωμενοι ωστε να τα αρπαζουμε εμεις χοντρα απο siemens , ομολογα , βατοπεδι και τοσα αλλα .....
πιστευω να βοηθησα στο θολωμενο σου τοπιο ......δικε μου !!!
Ποιο θολωμενο τοπιο?Τ ο δικο σου εννοης...αφου συμφωνεις μαζη μου...

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
το δικο σου δικε μου ...... διαφωνω μαζι σου ... διοτι το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει  ..... ο λαος αποτελεσε και αποτελει πιονι στα χερια  λιγων αληταραδων

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το δικο σου δικε μου ...... διαφωνω μαζι σου ... διοτι το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει  ..... ο λαος αποτελεσε και αποτελει πιονι στα χερια  λιγων αληταραδων
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ελα αστην καραμελα...εχει λιωσει προ πολλου και εσυ την πιπιλας απο συνηθεια...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Τι σημαινει Ελλαδα αραγε :
1. Δρομοι με λακουβες
2. Φακελακια
3. ανθρωποι που πουλανε την ψηφο τους
4. Πολιτικοι με Σπιτια σε Παρισι Λονδινο και Νεα Υορκη
5. Ηλιος
6. Κανεις δεν τιμωρειται
7. Ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι βαριουνται
8. Μπουζουκια
9. Θαλασσα
10. Σκανδαλα
11. Τουρισμος για τον πουτσο
12. Βατοπεδιο
13. Μυκονος
14. Τσοχατζοπουλος
15. Ελληνες Δημοσιογραφοι
16. Γλυφαδα Κολωνακι Κηφισια
17. Τζουλια
18. ΔΝΤ
19. Αδεσποτα σκυλια
20. Αρπαχτη Τσικνοπεμπτης με σαπια κρεατα
21. Μιζες παντου
22. Μαντελης
23. Ζιμενς
24. Ελληνικο Ποδοσφαιρο
25. Απεργιες
26. Πουρα
27. Μεταναστες
28. Μολοτωφ
29. Γρηγοροπουλος
30. Παλαιοκωστας
31. Βενζινη στα 2 ευρω
32. Διοδια παντου
33. Πολεοδομιες ΔΟΥ ΙΚΑ ολα μπουρδελα
34. Ρολεξ
35. Προμηθειες Τραπεζων
36. Καπνισμα σε ολους τους χωρους
37. Αρχαιοι Ελληνες
38. Θεμος με 5 εκατομμυρια ευρω
39. Χωρισε η Μενεγακη
40. Συνταξεις
41. Ζαχοπουλος
42. Σκανδαλα-Μιζες-Φακελακια
43. Ψωμιαδης ( Ασπις Μπανκ)
44. Ψωμιαδης (ΑΕΚ)
45. Εξοχικα
46. Βιλες
47. Καγιεν
48. Το κερατο παει Συννεφο
49. Ελλεηνιδες Παρθενες
50. Εμεις γιναμε Μπουρδελιαρηδες απο την αγαμια μας
51. Ο Καραμανλης κανει τα ταξιδακια του
52. Βασικος μισθος 600 ευρω
53. Βουλγαρακης
54. Αλογοσκουφης
55. Κασσανδρας
56.  Μαρινακης
57. Κλανια μαγκια και κωλο φινιστρινη
58. Οι Ταριφες οταν παιρνουν ξενο απο το αεροδρομιο τον κλεβουν
59. Φωτοβολταικα στις στεγες (ΑΠΑΤΗ)  

Γουσταρετε ??  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μόνος σου το 'γραψες όλο αυτό ή ζήτησες βοήθεια από κανα άλλο φόρουμ;

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
στοιχεια απο τη βικιπεδια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Η Ελλάδα έχει μικτή καπιταλιστική οικονομία, με τον δημόσιο τομέα να συνεισφέρει περίπου στο μισό του Α.Ε.Π.. Ο Τουρισμός αποτελεί μία πολύ σημαντική βιομηχανία, που συνεισφέρει κι αυτή σε μεγάλο ποσοστό του Α.Ε.Π., και επίσης αποτελεί πηγή συναλλάγματος. Το 2004 η μεγαλύτερη βιομηχανία στην Ελλάδα με έσοδα γύρω στα 12 δισ. ευρώ ήταν η συνήθως σχετικά αφανής ναυτιλία.

Η οικονομία βελτιώνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, καθώς η κυβέρνηση εφάρμοσε αποτελεσματική οικονομική πολιτική, στην προσπάθεια της ένταξης της Ελλάδας στην ζώνη του ευρώ, την 1 Ιανουαρίου 2001. Παράγοντας που σίγουρα βοήθησε σε αυτήν την πορεία είναι ότι η Ελλάδα είναι αποδέκτης οικονομικής βοήθειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ίσης περίπου με το 3,3% του Α.Ε.Π [εκκρεμεί παραπομπή]. Η συνέχιση τόσο γενναιόδωρων ενισχύσεων από την Ε.Ε. όμως είναι υπό αμφισβήτηση. Η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την είσοδο χωρών πολύ φτωχότερων από την Ελλάδα σε συνδυασμό με την ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας θα βγάλει πιθανότατα πολλές περιοχές από τον λεγόμενο Στόχο 1 του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης στον οποίο κατευθύνονται και οι περισσότερες επιδοτήσεις και στον οποίο ανήκουν περιοχές με Α.Ε.Π. κατά κεφαλήν μικρότερο του 75% του ευρωπαϊκού μέσου όρου [εκκρεμεί παραπομπή]. Με τα στοιχεία του 2003 από τον Στόχο 1 έχουν βγει οι εξής περιοχές: Αττική, Νότιο Αιγαίο, Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Βόρειο Αιγαίο και οριακά η Πελοπόννησος.

Μεγάλες προκλήσεις παραμένουν, η μείωση της ανεργίας και η περαιτέρω ανοικοδόμηση της οικονομίας μέσω και της ιδιωτικοποίησης διαφόρων μεγάλων κρατικών εταιρειών, η αναμόρφωση της κοινωνικής ασφάλισης, διόρθωση του φορολογικού συστήματος, και η ελαχιστοποίηση των γραφειοκρατικών αδυναμιών.

Το 2008 σύμφωνα με στοιχεία της ΕΣΥΕ η αύξηση του ΑΕΠ διαμορφώθηκε στο 2,9%[12].

Η εθνική κεντρική τράπεζα του κράτους της Ελλάδας είναι η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), η οποία όμως έχει παραχωρήσει τις περισσότερες αρμοδιότητές της στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.), μετά την είσοδό της στην ζώνη του ευρώ το 2001. Το 2010 η Ελλάδα γνώρισε μαζι με μερικές άλλες χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ευρώ την οικονομική κρίση.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ετσι καυλιαρηδες μου κραξτε το μπουρδελοοοοοοοοοοο.................

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και ο ελληνας... ισαξιος με τον αλβανο πλεον....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εισαι απο τους βολεμενους σε καμια παχουλη πολυθρονιτσα ?????
Οχι ρε δικε μου,μακαρι,αλα εχω μαθει στην ζωη μου να μην μου φταινε συνεχεια οι αλλοι..και να κατηγορω τους αλλους..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ειστε τοσο μαλακες που αντι να εξοργιζεστε με τους εβραιους προδοτες κλεφτες απατεωνες που σας εφτασαν στην καταστροφη,καθεστε και μιλατε για πραγματα που δηθεν φταιει το Ελληνικο κρατος!
Γραφω δηθεν γιατι στην πραγματικοτητα αυτο το κρατος το οποιο διωκει τους Ελληνες και τους κανει τη ζωη κολαση σε ολους τους τομεις και ταυτοχρονα υποβαθμιζει και δυσφημει τον Ελληνα σε ολο τον κοσμο και τους οδηγει στην πληρη  καταστροφη μονο Ελληνικο δεν ειναι,κρυπτοεβραικο ειναι το κρατος απο τη μεταπολιτευση και μετα,ολα αυτα πολυ γραφεις τα κανουν οι κρυπτοεβραιοι εις το ονομα του Ελληνικου κρατους ωστε οι Ελληνες να μισησουν οσο μπορουν την Ελλαδα και να φυγουν απο αυτη!

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Οχι ρε δικε μου,μακαρι,αλα εχω μαθει στην ζωη μου να μην μου φταινε συνεχεια οι αλλοι..και να κατηγορω τους αλλους..
καλα ρε δικε μου αλλα παω πασο  .... το αποτελεσμα μετραει και αυτο ειναι πως ο λαος ειναι συνεχεια  ο ριγμενος εστω και στην μοιρασια τις ληστιας

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ειστε τοσο μαλακες που αντι να εξοργιζεστε με τους εβραιους προδοτες κλεφτες απατεωνες που σας εφτασαν στην καταστροφη,καθεστε και μιλατε για πραγματα που δηθεν φταιει το Ελληνικο κρατος!
Γραφω δηθεν γιατι στην πραγματικοτητα αυτο το κρατος το οποιο διωκει τους Ελληνες και τους κανει τη ζωη κολαση σε ολους τους τομεις και ταυτοχρονα υποβαθμιζει και δυσφημει τον Ελληνα σε ολο τον κοσμο και τους οδηγει στην πληρη  καταστροφη μονο Ελληνικο δεν ειναι,κρυπτοεβραικο ειναι το κρατος απο τη μεταπολιτευση και μετα,ολα αυτα πολυ γραφεις τα κανουν οι κρυπτοεβραιοι εις το ονομα του Ελληνικου κρατους ωστε οι Ελληνες να μισησουν οσο μπορουν την Ελλαδα και να φυγουν απο αυτη!

Συμφωνώ..Η μασόνικη στοά στην Ελλάδα πάντα ήταν ένα καρκίνωμα..Πάλι όμως η ψήφος είναι η απαντηση..Αλήθεια κρυφομασώνοι από αριστερά κόμματα υπάρχουν;

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Συμφωνώ..Η μασόνικη στοά στην Ελλάδα πάντα ήταν ένα καρκίνωμα..Πάλι όμως η ψήφος είναι η απαντηση..Αλήθεια κρυφομασώνοι από αριστερά κόμματα υπάρχουν;

Ρε ολοι μεσα ειναι,η λυση δεν ειναι ουτε η ψηφος ουτε η παγιδευση στο βρωμερο αυτο συστημα των προδοτων και των κομματων τους.
Πρεπει να βγει απο τη ριζα αυτο το καρκινωμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom