dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
To ξερω οτι ειναι δικα μου αλλα πως θα γινει να τα ξεφορτώσω επάνω της.Δικά σου είναι ότι θέλεις τα κάνεις
To ξερω οτι ειναι δικα μου αλλα πως θα γινει να τα ξεφορτώσω επάνω της.Δικά σου είναι ότι θέλεις τα κάνεις
Δεν ξερω αν ψαχνετε η οχι αλλα οποτε την βλεπω ειναι μονη της.
Τραβιόταν για μερικά χρόνια με ενα DJ, τώρα με barman, του χρόνου με κάποιον απο υποδοχή και στα 60 της με ιδιοκτήτη μαγαζιούμε τον barman ειναι που ειναι λιγο πανω απο 30 . Δεν ξερω βεβαια να την μανατζαρει κιολας ...
Tην βλεπω αρκετα συχνα στην Γλυφαδα,την πετυχα πολυ προσφατα σε μινι μαρκετ να παιρνει τσιγαρα,μουρη πολυ σπασμενη,σωματαρα ομως.
κι εγώ την πετυχαίνω συχνά πυκνά. Δεν σου δίνει την εικόνα σαν να ψάχνεται συνέχεια;
Σπασμένη μούρη οντως αλλά πολύ κορμί η πουτάνα. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνει και τέλειο κρεββάτι.
Στα καλά της είχε περασει και αυτή ένα βράδυ από το Χίλτον. :S
κοκα κολα παει με ολα.
γερασε εχουν βγει νεα φυντανια στην πιατσα.
περσαμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις.
μονο για λατρεις των 90s πλεον
γκομενα 45+ που πηδιετε ακομα με μπαρμαν-dj και τελειωμενους μαγαζατορες καταλαβαινεις οτι δεν εχει μυαλο ουτε με πουτσα.
κοκα κολα παει με ολα.
γερασε εχουν βγει νεα φυντανια στην πιατσα.
περσαμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις.
μονο για λατρεις των 90s πλεον
γκομενα 45+ που πηδιετε ακομα με μπαρμαν-dj και τελειωμενους μαγαζατορες καταλαβαινεις οτι δεν εχει μυαλο ουτε με πουτσα.
αυτες τις πουτανες τις γνωριμιες ,θελουμε και εμεις εδω,να γαμισουμε τετοιες μιλφαρες.οντως ειναι εμπειροτατος μουναρος.αποτι ακουω μετεξελίσσεται σε μανταμ λογω γνωριμιων και λογω κοκας , οποτε θα μπορει να παρταρει για λιγα χρονακια ακομη ...
μαλλον δεν εχεις ιδεα τι ζημια κανει το κοκορετσιΣυμφωνώ απόλυτα! Είσαι ένα τοπ μουνί που κινήσε σε χώρους που συχνάζουν διάφορη φραγκατοι και δεν μπόρεσες να βρεις έναν να αράξεις και να περάσεις ζωή χαρισάμενη...μυαλό κουκούτσι!
ετσι γινετε ρε φιλε με ολες αυτες στο τελος γινοντε τσατσαδες για να τρωνε αχρεωτο κοκκορι.αποτι ακουω μετεξελίσσεται σε μανταμ λογω γνωριμιων και λογω κοκας , οποτε θα μπορει να παρταρει για λιγα χρονακια ακομη ...
σωστος φιλε.μαλλον δεν εχεις ιδεα τι ζημια κανει το κοκορετσι
Όταν ήμουν έφηβος την είχα κάνει "σφεντόνα" με φωτογραφίες της Ελίνας όπως η παρακάτω. Και σήμερα "πήγαινα" άνετα μαζί της και λόγω εφηβικού απωθημένου και επειδή για την ηλικία της κρατιέται πολύ καλά (αν και τώρα είναι αρκετά αδύνατη, δεν είναι τόσο καμπυλάτη όπως παλιότερα).