asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
μπα οι ριες δεν με αρεσουν τοσο
οκ γουστα ειναι αυτα, εμενα μου αρεσει η ρια αντωνιουμπα οι ριες δεν με αρεσουν τοσο
να σαι καλα μανοκ γουστα ειναι αυτα, εμενα μου αρεσει η ρια αντωνιου
συνεχισε την μελετη για το στοιχημα και μακαρι πας ταμειο
εμ δεν με αφηνεις να διαβασω ομως ετσιεπειδη φυγαμε λιγο απο το θεμα το επαναφερω
εμ δεν με αφηνεις να διαβασω ομως ετσι
Το στήθος σαφώς και ΔΕΝ είναι φυσικό, πρέπει να είναι κάποιος πολύ ονειροπόλος για να μην το καταλάβει.
Επειδή η κοπέλα είχε εξαρχής αρκετά μεγάλο στήθος κι έκανε καλή επιλογή μεγέθους και χειρούργου είχε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Μακάρι οι 40άρες να μπορούσαν να είναι τόσο γυμνασμένες και αδύνατες και να είχαν τέτοιο στήθος, αλλά είναι απλά αδύνατο.
επιασε η ευχη σου φαλοκρατη!οκ γουστα ειναι αυτα, εμενα μου αρεσει η ρια αντωνιου
συνεχισε την μελετη για το στοιχημα και μακαρι πας ταμειο
καλοφαγωτα τυπεεπιασε η ευχη σου φαλοκρατη!
αφου το ειπες και εγινε ολοκληρωσε την ευχη καλυτερα πες καλοφαγωτα με την Ελινακαλοφαγωτα τυπε
στο ευχομαι λοιποναφου το ειπες και εγινε ολοκληρωσε την ευχη καλυτερα πες καλοφαγωτα με την Ελινα
στο ευχομαι λοιπον
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/gynaikes/hall_of_femme/article1722611.ece/BINARY/w540/elina-kantza-gimni-hot-sexy-sportsmen-7.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εισαι αδερφος..... λες ρε να κατσει; :) :) :)
ολη με την ελπιδα ζουμεεισαι αδερφος..... λες ρε να κατσει;
Δεν με πείθεις φίλε.πιστεψε με, ξερω πολυ καλυτερα απο σενα. Δεν εχει περασει πλαστικο το στηθος.
Αλλα και να μην ηξερα, και να ξερα μονο απο βυζια γενικα, σιλικονη δε "κρεμαει" ετσι, τραβα σε οποιον πλαστικο θες και ρωτα
ΥΓ οι φωτο σου δεν ανοιγουν
Εσύ καλά τα λες. Η ανόρθωση αφήνει όμως μεγάλο σημάδι, πιο εύκολο να έχει μπει επίθεμα. Σε κάθε περίπτωση η Ελίνα είναι μια κούκλα.Το στήθος ήταν μεγάλο από μικρή και λόγω αυξομειώσεων σε κιλά, λόγω ηλικίας κλπ πήγε και το διόρθωσε σε πλαστικό το έκανε ας πούμε ανόρθωση κατά κάποιο τρόπο επειδή είχε κρεμάσει αυτό είναι εμφανές από τις τωρινές φωτογραφίες σε σχέση με τις παλιές και πως ήταν τότε. Επομένως έχει υποστεί νυστέρι για ανόρθωση τώρα αν της έβαλε και κανένα επίθεμα σιλικόνης μέσα για να φαίνεται καλύτερο δεν ξέρω πάντως σίγουρα έχει πραγματοποιηθεί μια ανόρθωση για τους λόγους που ανέφερα προηγουμένως.
δουλεια για το σπιτι μας δινεις;;;;;;
Εντατικό αντέχεις;δουλεια για το σπιτι μας δινεις;;;;;;