Κι αυτή σιλικόνη έχει βάλει.
Στα νιάτα της τα είχε φυσικά, τώρα αν έχει κάνει ανόρθωση στα αρχίδια μας.
Κι αυτή σιλικόνη έχει βάλει.
Τι μαλακία ντυσιμο είναι αυτό
Ανόρθωση δεν έχει κάνει, αφήνει μεγάλη ουλή. Μπορεί να είχε μικρή βυζί αλλά τα τουμπάνιασε από νωρίς. Γι αυτό και δείχνουν τόσο ωραία, όταν έχει στήθος η γυναίκα και κάνει μια καλή ποιοτικά επέμβαση, το αποτέλεσμα δείχνει ωραίο και φυσικό.Στα νιάτα της τα είχε φυσικά, τώρα αν έχει κάνει ανόρθωση στα αρχίδια μας.
οπως ολες οι ψωλες μονο οταν τα βγαζει εχει αξια!! ;) ;) ;)Τι μαλακία ντυσιμο είναι αυτό
οπως ολες οι ψωλες μονο οταν τα βγαζει εχει αξια!! ;) ;) ;)
αλλιως,,,αυτα που βλεπεις
μας καυλωσες προινιατικα φιλαρακι,,,Να δωσυμε ολοι λεφτα για να καναμε ενα καλο bukkake με την ελινα.θα ηταν ωραια
αυτο που λεμε "ψωλου" ενα πραμα
Αστα καβλωσα κι εγω με την σκεψη να της χυνω την εκφυλοφατσα της. Πολυ δυνατη γκομενα σε ολα
οπως κι ολες τις πουρες-ψωλουδες τις πρτιμω "αμπαλαρισμενς",,τακουνι ξεκωλο ντυσιμο-γδυσιμο εντονο βαψιμο ,,,κλπ ;)ελα ελα ελα παρε παρε παρε....
φρεσκοτατες φωτο...
δοξα τω ΝΩΝΤΑ
Κάκιστο...Τι μαλακία ντυσιμο είναι αυτό
τυφλα να εχει εκεινος στον αλφα που αφηνει καραφλα και ειναι λουγκρα πως τον λενεΚάκιστο...
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον εννοείς...τυφλα να εχει εκεινος στον αλφα που αφηνει καραφλα και ειναι λουγκρα πως τον λενε
αυτος με τα μουσια γιατρε ενας μεγαλοεργολαβος πρωην γκομενος τις βισση(που τον βαλαν μεσα για χρεη) δεν ειναι?
ηταν μεσα αυτος, τον αφησαν;;τυφλα να εχει εκεινος στον αλφα που αφηνει καραφλα και ειναι λουγκρα πως τον λενε
αυτος με τα μουσια γιατρε ενας μεγαλοεργολαβος πρωην γκομενος τις βισση(που τον βαλαν μεσα για χρεη) δεν ειναι?
ε δεν θα τον αφησαν ρε γιατρε?ηταν μεσα αυτος, τον αφησαν;;
οχι ψωμιαδης....ψωμοπουλος!ε δεν θα τον αφησαν ρε γιατρε?
πως τον λεν μορε ενα ποντιακο ονομα εχει δεν θυμαμαι
ηταν αυτος που οταν πρωτο βγηκε οτι ειναι γκομενος τις βισση, εκανε παρεμβαση ενας τηλεθεατης στον αερα στο σταρ νομιζω και λεει αυτον τον εδωσα 200 χιλιαρικα για ενα σπιτι και μου τα εφαγε, δωστε το τηλεφωνο του γρηγορα
μπραβο ρε γιατρε αυτοςοχι ψωμιαδης....ψωμοπουλος!
ναι, ετσι δειχνει! γιατρε μου κοβει το ματι σου!!μπραβο ρε γιατρε αυτος
και στη φωτο αυτος δεν ειναι?