trelakias121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
arketa kauliariko proswpo....
arketa kauliariko proswpo....
αλλα οροθετικη οπως ειχε δηλωσει κ η ιδια.......
αλλα οροθετικη οπως ειχε δηλωσει κ η ιδια.......
τι λετε ρε παιδια την εχω δει απο κοντα κ πραγματηκα δεν καταλαβενεις τηποτα τη να πω κρημα γιατι ειναι δυναμηβάζει αγγελίες χωρίς να το δηλώνει όμως ..
βάζει αγγελίες χωρίς να το δηλώνει όμως ..
τι λετε ρε παιδια την εχω δει απο κοντα κ πραγματηκα δεν καταλαβενεις τηποτα τη να πω κρημα γιατι ειναι δυναμη
οποιος γνωριζει παιδες να ενυμερωνει δεν ειμαστε για πλακα απο τωραετσι ειναι αυτα.... να κανουμε την δουλεια μας και στ'αρχιδια μας οι αλλοι...
εγω δεν ξερω αν ειναι οροθετικη η οχι αλλα επειδη εκανα την μαλακια και πηγα οταν ηρθε μια φορα θεσσαλονικη εφυγα με ελαφρα πηδηματακια.λεπτη,αγορι με περουκα βασικα,βρωμικη και οντως μου φανηκε για αρρωστη.ειπα μια δικαιολογια και εφυγα απευθειας.αλλα φανηκε οτι ειχε προβλημα.αν οντως παντως ειναι και οροθετικη ρε σεις ειναι πολυ επικινδυνο.οποιος γνωριζει πραγματικα καλα ειναι να το πει.
δεν με ενδιαφερει γιατι εγω δεν εκανα κατι μαζι της.
Ναι φιλε μαικ και ντουντουκα επρεπε να βγαλουμε.στο φατσαμπουκ που λες δεν το εχει να φαινεται οποτε αν το ανεφερε παλια λιγοι θα το ξερουν και εδω ειλικρινα σε παλιοτερη αναφορα δεν το ειδα.δεν με ενδιαφερει γιατι εγω δεν εκανα κατι μαζι της.αλλα το θεμα ειναι οτι οποια εχει προβλημα πρεπει να αναφερεται γιατι βασικα δεν ειναι κατι που εχει σχεση με την ιδιωτικη της ζωη και μονο.απο την στιγμη που εκδιδεται και εν γνωσει της ειναι αρρωστη πρεπει να σταματησει αν οχι πρεπει να ειδοποιουντε ολοι.ασχετο με το αν ειναι καλο ατομο η οχι ετσι ειναι τα πραγματα.τουλαχιστον αν γνωριζεις και πας με δικια σου βλακεια η ρισκο ειναι πια καθαρα δικο σου θεμα.αλλα μην μπερδευουμε τα πραγματα.
το ηξερα το ποσταρα ετσι γινεται. τομαθες? θα χρειαστει σε αλλους
σας ευχαριστω για τις πληροφοριες
να εισαστε ολοι καλα !!παιδια ευτυχως που δεν πηγα ...λεω δεν ειμαστε για τσαμπα λεφτα και ειπα να παρω γνωμες...
και οντως πρεπει να βγει ντουντουκα να προφυλαχτουν οσο το δυνατον περισσοτεροι!μακρυααα λοιπον ολοι